reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dziękuję :) mój się obniżył, ale to myślę, że będę w tych dłużej oczekujących, bo nic więcej niepokojącego nie ma.
Mój też jakiś tydzień temu poszedł w dół ale poród na pewno nie będzie zaraz.
Dziewczynki ja musiałam jednak czekac do zakonczenia obrony. Juz jestem mgr takze z glowy ;) teraz w spokoju czekac na synka! :) dziękuję za kciuki!
Iwona kciuki za malenstwo i Ciebie. Trzymajcie sie :)
Gratuluję
Julka gratuluję obrony! To wszystko masz z głowy, będziesz się mogła nareszcie skupić już tylko na maluszku :)

Iwona kurczę ale się narobiło. Trzymam kciuki żeby było ok. A z takim rozwarciem 1,5 cm to jeszcze można pochodzić? Nie jest to oznaka że poród już się zaczął?

Dziewczyny, czy Was też tak bolą sutki? Mnie od jakichś 3 tyg piekielnie, dosłownie nie można ich dotknąć. Jeśli to się utrzyma to obawiam się jak ja dam radę przystawić dziecko...

Pytanko mam takie głupie może ale ja niedoświadczona mamuśka :p Jak coś wysterylizujemy, np. butelkę, to ją trzeba od razu użyć czy można schować do szafki i użyć np dopiero za 2 dni i ona nadal jest sterylna?
Sutki raz bolą raz nie. Trochę siary mi zaczęło lecieć. Ogólnie przy kp dlugo mnie bolały więc teraz nastawiam się na powtórkę.

Z butelkami nie mam za duzego doświadczenia bo zaczęłam stosować po 15 miesiącu Martyny a wtedy to sterylizowalam raz na jakiś czas

reklama
Koniecznie wietrzenie, moje gadzety sie tak wietrza od marca/kwietnia, jednak ten zapach nowosci nie nalezy do przyjemnych a niemowle odczuwa kazdy zapach kilkukrotnie silniej niz my. No ale fakt faktem ze i tak trzeba bedzie wszystko umyc i wytrzec z kurzu zanim zaczniemy uzywac

Julka89.89 gratulacje :-)
Iwona35 no to niezła przygoda nocna. Oby bez dalszych komplikacji...
Ja planuję wszystko w ostatniej chwili sterylizować. Ale przyznam się bez bicia, że nie jestem mega fanką takiego sterylnego podejścia do dziecka. Synowi sterylizowaliśmy przed pierwszym użyciem i potem raz na jakiś czas. Na szczęście nie miał żadnych problemów z aftami itp. No ale wiadomo, że każde dziecko inne..
Ja muszę w końcu odświeżyć gondolę i nosidełko, bo ciągle czekają na swój czas a tu termin coraz bliżej 8-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Koniecznie wietrzenie, moje gadzety sie tak wietrza od marca/kwietnia, jednak ten zapach nowosci nie nalezy do przyjemnych a niemowle odczuwa kazdy zapach kilkukrotnie silniej niz my. No ale fakt faktem ze i tak trzeba bedzie wszystko umyc i wytrzec z kurzu zanim zaczniemy uzywac
Dzieci nie czuja chyba do ok 2 lat zapachow hehe tyle ze to nas denerwuje taki zapach

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się ja sobotnio ;) Dzień wariata przez ta cesarke tak szybko . Z remontem się czekało wiec trzeba ogarniać w ostanio weekend ;) a mój będzie jeszcze robił cały tydzień jak mnie nie będzie ;) A ja dziś dokupilam piżamy . Mieszkanie ogarnęłam . Matko jakoś przypływ sił ;) Wybrałam farby i jest super ;)

Iwona nie ładna przygoda ale najważniejsze że nic poważnego się nie stało .

Julka gratuluję ;)

Życzę miłego wieczoru ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry