reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Dziewczyny a wam przeszła już zgaga o ile mialyscie?

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie była jakoś w 15-20tyg. ale taka paskudna, że po wodzie paliło mnie- brałam Rennie. Teraz też mam, ale taką lekką po słodkim (cukier masakra), mogę zostać testerką co ma cukier w składzie :D i po wodzie gazowanej każda wydaje mi się kwaśna :(

Ja mam ostatnio straszna zgage! Do tej pory pomagalo regularne jedzenie migdalow i z dnia na dzien nagle jakby przestaly dzialac. Jest okropna!

reklama
A ja piszę ze szpitala. Miałam w nocy Tarzana ale takiego dosłowne, liany tylko brakło bobyloby może ok. Wyszłam o 2 w nocy bo pies dziwnie szczekal. Zapomniałam o trwającej rozbudowie (mózg ciężarnej), potknelam się na drucie zbrojeniowym i wyrznelam na brzuch. Nogi zdarte, cyc prawy obity i ręką. W szpitalu wyszły skurcze i rozwarcie na 1,5 cm. Dali mnie na porodowke. Szczęście skurcze przeszły, tętno małego w porządku i nic w środku się nie stało. Jednak trochę tu zostanę bo mam ktg rozpisane na 8 razy dziennie

Oj Iwona ale miałas przeżycia....dobrze że nic poważnego się nie stało i że jesteś pod obserwacją. Długo nie trzeba o nieszczescie:oo2:

Dzieki dziewczyny za gratulacje :) zastanawiam sie czy rozlozyc juz wozek?

Julka ode mnie też gratulacje obrony, pani Mgr!
Ja w tamtym tygodniu rozłożyłam wózek, materac , fotelik i wiedzy się wszystko:)

Dziewczyny a wam przeszła już zgaga o ile mialyscie?

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Kaskaw mi w ostatnim czasie strasznie się nasiliła, Masakra jakaś. Po wszystkim mnie łapie a nawet jak długo nic nie jem i nie pije:unsure: strasznie...

Do góry