Needi
Fanka BB :)
Mój też jakiś tydzień temu poszedł w dół ale poród na pewno nie będzie zaraz.Dziękuję mój się obniżył, ale to myślę, że będę w tych dłużej oczekujących, bo nic więcej niepokojącego nie ma.
GratulujęDziewczynki ja musiałam jednak czekac do zakonczenia obrony. Juz jestem mgr takze z glowy teraz w spokoju czekac na synka! dziękuję za kciuki!
Iwona kciuki za malenstwo i Ciebie. Trzymajcie sie
Sutki raz bolą raz nie. Trochę siary mi zaczęło lecieć. Ogólnie przy kp dlugo mnie bolały więc teraz nastawiam się na powtórkę.Julka gratuluję obrony! To wszystko masz z głowy, będziesz się mogła nareszcie skupić już tylko na maluszku
Iwona kurczę ale się narobiło. Trzymam kciuki żeby było ok. A z takim rozwarciem 1,5 cm to jeszcze można pochodzić? Nie jest to oznaka że poród już się zaczął?
Dziewczyny, czy Was też tak bolą sutki? Mnie od jakichś 3 tyg piekielnie, dosłownie nie można ich dotknąć. Jeśli to się utrzyma to obawiam się jak ja dam radę przystawić dziecko...
Pytanko mam takie głupie może ale ja niedoświadczona mamuśka Jak coś wysterylizujemy, np. butelkę, to ją trzeba od razu użyć czy można schować do szafki i użyć np dopiero za 2 dni i ona nadal jest sterylna?
Z butelkami nie mam za duzego doświadczenia bo zaczęłam stosować po 15 miesiącu Martyny a wtedy to sterylizowalam raz na jakiś czas