reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny ja dziś też jakaś energia z kosmosu!! :D
Spakowałam częściowo torbę (częściowo, bo suszarkę do włosa wsadzę później), nosidło wyjęłam a łóżeczko w tyg złożymy :)

Julka - Gratulacje! :*
Gwiazda- szok! Jeszcze trochę i dzidziuś z Tobą! :)
Iwona35- do czego przygody z Tarzanem doprowadzają! Dobrze, że nic się nie stało i już jesteście pod opieką :) może dzidziuś będzie szybciej.

reklama
Dziewczyny ja dziś też jakaś energia z kosmosu!! :D
Spakowałam częściowo torbę (częściowo, bo suszarkę do włosa wsadzę później), nosidło wyjęłam a łóżeczko w tyg złożymy :)

Julka - Gratulacje! :*
Gwiazda- szok! Jeszcze trochę i dzidziuś z Tobą! :)
Iwona35- do czego przygody z Tarzanem doprowadzają! Dobrze, że nic się nie stało i już jesteście pod opieką :) może dzidziuś będzie szybciej.
Zazdroszczę energii, ja po wczorajszej akcji leżę, chociaż bardziej mnie to męczy niż robota..

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Kaskaw- jakoś mnie ogarnęła! :D wiecie co mnie przeraża? może też tak miałyście. Na ktg nic się nie rusza w temacie porodu a babeczki potrafią tego samego dnia urodzić, tak bez zapowiedzi??? :)

Pewnie ze tak :-) ja za pierwszym razem miałam ktg po południu w środę a rodzic zaczęłam o 3:49 w nocy w czwartek a na ktg żadnego skurczu, nic :-) i szyjka była cała :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama jak rodziła pierwsze dziecko to tez żadnych skurczy, nic na ktg, poszła na wizyte i juz została, po 2 godzinach moja siostra juz była na świecie [emoji5]

Siostra jak kilka lat temu rodziła to tez na wizycie pani doktor powiedziała ze małemu sie jeszcze nie spieszy a w nocy urodziła [emoji51]

Wiec troche sie obawiam jak to ze mną bedzie [emoji33]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kaskaw z jednej strony tak ale z drugiej aż strach pomysleć jakby miało mnie tak nagle wziasc niewiadomo gdzie i kiedy! [emoji15]

Agula wiec lepiej jeść lody, truskawki i inne póki jeszcze można, przed godzina zero która moze nadejść w każdej chwili [emoji12]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry