reklama
LuckyJuly2016
Fanka BB :)
Iwona35 współczuje przygody nocnej, dobrze ze nic groźnego sie nie stało, ale dobrze ze jestes pod obserwacja, zdrówka!
Julka juz chyba ma swoje maleństwo przy sobie [emoji7][emoji106] czekamy na info
Wszystkie o tym Tarzanie [emoji28]
U mnie dzis znów parówa i duchota
Przydałby sie basen
A tu pasuje przy kuchence stanąć i jakiś obiad sklecić [emoji849]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Julka juz chyba ma swoje maleństwo przy sobie [emoji7][emoji106] czekamy na info
Przydałby sie basen
LuckyJuly2016
Uuups to ja przepraszam! [emoji85]
Needi
Może być 3-4 tyg a może 3-4 dni. Zależy od kobiety.Iwona77, to też będziesz mieć niespodziankę co do płci? A masz wizyty jeszcze?
Ile przed porodem brzuch się obniża?
Ty już po nocy nie wychodź. Dobrze że nic poważnego się nie stało.A ja piszę ze szpitala. Miałam w nocy Tarzana ale takiego dosłowne, liany tylko brakło bobyloby może ok. Wyszłam o 2 w nocy bo pies dziwnie szczekal. Zapomniałam o trwającej rozbudowie (mózg ciężarnej), potknelam się na drucie zbrojeniowym i wyrznelam na brzuch. Nogi zdarte, cyc prawy obity i ręką. W szpitalu wyszły skurcze i rozwarcie na 1,5 cm. Dali mnie na porodowke. Szczęście skurcze przeszły, tętno małego w porządku i nic w środku się nie stało. Jednak trochę tu zostanę bo mam ktg rozpisane na 8 razy dziennie
Iwona35 współczuje przygody nocnej, dobrze ze nic groźnego sie nie stało, ale dobrze ze jestes pod obserwacja, zdrówka!
Przydałby sie basen
Już chciałam się pytać co mnie ominęło
Z rana zadzwoniła koleżanka że wyszły jej dwie kreskina teście. Bardzo się cieszę. Mówiłam jej żeby to była dziewczynka bo będę miała ciuchy na zbyciu. My ku końcowi a ona dopiero zaczyna czekanie
Lizzy_
Dziękuję mój się obniżył, ale to myślę, że będę w tych dłużej oczekujących, bo nic więcej niepokojącego nie ma.Może być 3-4 tyg a może 3-4 dni. Zależy od kobiety.
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczynki ja musiałam jednak czekac do zakonczenia obrony. Juz jestem mgr takze z glowy teraz w spokoju czekac na synka! dziękuję za kciuki!
Iwona kciuki za malenstwo i Ciebie. Trzymajcie sie
Iwona kciuki za malenstwo i Ciebie. Trzymajcie sie