madziolina_p
Fanka BB :)
U mnie termin na 24.07 ale to z om, ale z usg na polowe lipca wiec zobaczymy
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam z Joanny taki spray do prostowania, trzyma efekt i pięknie pachnieJak już tak piszecie o tych fryzjerach, manicure'ach itd to mam pytanie. Czy któraś z Was prostuje włosy? Szukam dobrego preparatu, żeby trochę ochronił włos i utrzymywał efekt. Mam teraz z welli, ale kończy mi się, a nie umiem już go nigdzie dostać...
Pogoogliłam. Taki w czarnym opakowaniu? Wypróbuję, dziękija mam z Joanny taki spray do prostowania, trzyma efekt i pięknie pachnie
Dziewczyny a ja mam inne pytanie. Czy wasze dzidziusie jak sie wiercą to tez uderzają wam tak jakby w szyjkę i wtedy jest taki ból chwilowy w pochwie? Tzn tak myśle ze uderza w szyjkę bo odczuwam wlasnie ból w środku...
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Oj ja też miałam dziś prasować ale nie zdążyłam może teraz coś uprasuje...ale teraz muszę chwilke odpocząć bo się najadłam..Cześć Wam,
czytam czytam co u Was i nie wiem co komu odpisać
Ja dzisiaj miałam prasować...ehe...nic nie ruszyłam, ale za to mam już wszystko uprane jeszcze tylko naszykuję sobie rzeczy do szpitala do uprania i zostanie prasowanie i spakowanie torby. Coś czuję, że przenoszę Bobasa i będzie problem z sn bo będzie za duży
U mnie dzisiaj takie piekące słońce że szok, mam nadzieję, że nie będzie burzy bo na wsi się boje...
Staramy się kupić autko ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie, trzymajcie kciuki żeby się udało
Co robicie na obiadek? ja chyba kotlety z kurczaka, ryż bo nie mam ziemniaków i surówka z marchewki z porem i majonezem...
Nie pamiętam kiedy dokładnie do Was dołączyłam, ale to było chyba ok 14-16 tyg a dzisiaj mam skończony 34tydzień, kiedy to minęło? szok....
Miłego dalszego dnia bez dolegliwości lipcowe brzuszki
Daj od razu znać jak po wizycie, masz czyjś nr tel czy ci wysłaćWitam się ja Dxis proszę o mocne kciuki na 17:15 mam wizytę strasznie się stresuje idę się pakować w razie czego
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
a ja nie wiem ile przytyłam ,waga sie mi popsuła ale dla mnie to już nie ważna bo tak czy siak i tak mi jest cięzko,ubrać się to jest normalnie wyczynJa mam na plusie juz 15:,(
oj mam mam i to jest takie silne ukłucie aż boli.....Dziewczyny a ja mam inne pytanie. Czy wasze dzidziusie jak sie wiercą to tez uderzają wam tak jakby w szyjkę i wtedy jest taki ból chwilowy w pochwie? Tzn tak myśle ze uderza w szyjkę bo odczuwam wlasnie ból w środku...
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app