reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Venicee, a mówiłam że szybciutko wyjdziesz do domu i wszystko będzie dobrze. A wątek musi być, bo już trzy rozpakowane Mamusie a podejrzewam, że porody się zaczną w przyszłym tygodniu :-)

reklama
Jejku jak was tak czytam ze włosy, brwi, mani i pedi robicie to chyba tez będę musiała cos ze sobą zrobić...

Venicee gratulacje, jak fajnie ze masz juz swój skarb w ramionach! [emoji7]
Super!

A jest juz jakiś wątek na który sie przenosimy po rozpakunku czy zostajemy tutaj?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witajcie!!

Muszę Was docztać :) wstałam dopieroooo! Spałam do 9. Szok. Jestem ostatnio taka padnięta :( Tarzan co wieczór gotowy a ja nie mam sił :D nie wiem co to będzie :D

Kasiulka- super, że ciśnienie się unormowało
Needi- teraz możesz mi zazdrościć :D wczoraj na wadze u położnej przez tydzień nic się nie ruszyło :D myślę, że moje ciało ma już dość bo dobijam do 25kg.
Spokojnie ja dobiłam do 23.

Cześć Wam,

czytam czytam co u Was i nie wiem co komu odpisać :D

Ja dzisiaj miałam prasować...ehe...nic nie ruszyłam, ale za to mam już wszystko uprane :) jeszcze tylko naszykuję sobie rzeczy do szpitala do uprania i zostanie prasowanie i spakowanie torby. Coś czuję, że przenoszę Bobasa i będzie problem z sn bo będzie za duży :(

U mnie dzisiaj takie piekące słońce że szok, mam nadzieję, że nie będzie burzy bo na wsi się boje...
Staramy się kupić autko ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie, trzymajcie kciuki żeby się udało :)

Co robicie na obiadek? ja chyba kotlety z kurczaka, ryż bo nie mam ziemniaków i surówka z marchewki z porem i majonezem...

Nie pamiętam kiedy dokładnie do Was dołączyłam, ale to było chyba ok 14-16 tyg a dzisiaj mam skończony 34tydzień, kiedy to minęło? szok....

Miłego dalszego dnia bez dolegliwości lipcowe brzuszki :)

reklama
Do góry