reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
U mnie to tez termin z om ale dzidzia cały czas tydzien mniejsza wiec nawet bardziej nastawiam sie na 31.07 [emoji2]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Venicee, super wieści!! :)
Temat dla świeżo upieczonych mam zdecydowanie potrzebny, bo już mamy kilka mam i następna będzie za tydzien.. a potem to jedna z za drugą :)

Dziś latam jak głupia, bo nagle mam masę rzeczy do zrobienia. Do tego latam wkurzona, bo już jest człowiek zmęczony i najchętniej to by sobie odpoczął.. :(

Jak już tak piszecie o tych fryzjerach, manicure'ach itd to mam pytanie. Czy któraś z Was prostuje włosy? Szukam dobrego preparatu, żeby trochę ochronił włos i utrzymywał efekt. Mam teraz z welli, ale kończy mi się, a nie umiem już go nigdzie dostać...

Jak już tak piszecie o tych fryzjerach, manicure'ach itd to mam pytanie. Czy któraś z Was prostuje włosy? Szukam dobrego preparatu, żeby trochę ochronił włos i utrzymywał efekt. Mam teraz z welli, ale kończy mi się, a nie umiem już go nigdzie dostać...
ja mam z Joanny taki spray do prostowania, trzyma efekt i pięknie pachnie

Dziewczyny a ja mam inne pytanie. Czy wasze dzidziusie jak sie wiercą to tez uderzają wam tak jakby w szyjkę i wtedy jest taki ból chwilowy w pochwie? Tzn tak myśle ze uderza w szyjkę bo odczuwam wlasnie ból w środku...

Dziewczyny a ja mam inne pytanie. Czy wasze dzidziusie jak sie wiercą to tez uderzają wam tak jakby w szyjkę i wtedy jest taki ból chwilowy w pochwie? Tzn tak myśle ze uderza w szyjkę bo odczuwam wlasnie ból w środku...

Ostatnio tak mam zwłaszcza podczas chodzenia :/ dodatkowo brzuch twardnieje, pewnie wszystko sie rozciaga :) ale ja sie ciesze bo moze przynajmniej obejdzie sie bez wywoływania, choc niech poczeka maly jeszcze ze 2 tyg :)

reklama
Cześć Wam,

czytam czytam co u Was i nie wiem co komu odpisać :D

Ja dzisiaj miałam prasować...ehe...nic nie ruszyłam, ale za to mam już wszystko uprane :) jeszcze tylko naszykuję sobie rzeczy do szpitala do uprania i zostanie prasowanie i spakowanie torby. Coś czuję, że przenoszę Bobasa i będzie problem z sn bo będzie za duży :(

U mnie dzisiaj takie piekące słońce że szok, mam nadzieję, że nie będzie burzy bo na wsi się boje...
Staramy się kupić autko ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie, trzymajcie kciuki żeby się udało :)

Co robicie na obiadek? ja chyba kotlety z kurczaka, ryż bo nie mam ziemniaków i surówka z marchewki z porem i majonezem...

Nie pamiętam kiedy dokładnie do Was dołączyłam, ale to było chyba ok 14-16 tyg a dzisiaj mam skończony 34tydzień, kiedy to minęło? szok....

Miłego dalszego dnia bez dolegliwości lipcowe brzuszki :)
Oj ja też miałam dziś prasować ale nie zdążyłam może teraz coś uprasuje...ale teraz muszę chwilke odpocząć bo się najadłam..
na obiadek mieliśmy zupę botwinkową i zrobiłam sałatkę warzywną tak żeby było co przekąsić na szybko:)
oj szybko zleciało, ja pamiętam moja radość listopadową jak zobaczyłam na teście drugą mega bledziutką kreseczkę:D
Witam się ja ;) Dxis proszę o mocne kciuki na 17:15 mam wizytę strasznie się stresuje idę się pakować w razie czego ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Daj od razu znać jak po wizycie:), masz czyjś nr tel czy ci wysłać:)
Ja mam na plusie juz 15:,(
a ja nie wiem ile przytyłam ,waga sie mi popsuła ale dla mnie to już nie ważna bo tak czy siak i tak mi jest cięzko,ubrać się to jest normalnie wyczyn

oj mam mam i to jest takie silne ukłucie aż boli.....

Do góry