Needi
Fanka BB :)
KKasiulka sama wiesz że teraz są rzeczy ważne i ważniejsze, najważniejsze to dzidzilek w brzuchu bo największa kruszyna, reszta z czasem zapomni o niedogodnościach które musieliście przejść..
Ja po bierzmowaniu córki. MIejsce się znalazło ale na ławce wąskiej i bez oparcia- teraz leżę bo boli mnie dosłownie wszytsko. Mało tego wypadła mi plomba i to w zębie gdzie grzebała przy nerwie zanim zaplombowała Teraz nawet jak energiczniej noge postawię to czuje ból, przy takim bólu bez porządnego znieczulenia się nei da i teraz mam dylemat..czy wytzrymam do porodu z tym i oby szybko był, czy zaryzykowac znieczulenie i znowu plombować..
A nie może wam na razie załatać lekarstwem?llUfff jednak miałam gości, teraz będę pewnie pokutować nockę bo za długo siedziałam [emoji53] boli mnie kość ogonowa centralnie, masakra
Ja prałam prześcieradło jak i wszystkie elementy pościeli, oprócz wkładu, to wietrzylam, pokrowiec fotelika tez prałam a wózek sie wietrzy.
Iwona35 to u mnie dzis ten sam dylemat, bo ząb zaczął bolec [emoji33] a tam juz jest "latane", bez znieczulenia to ja umrę u dentysty! Chyba wole poród niż dentystę bez znieczulenia
I co robić? [emoji20]
Ajć!
Dobrej nocy wszystkim brzuszkom [emoji5]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ja też poszłabym do szkołyMadziolina, tak, piorę i prasuję.
Ilona, tak jak dziewczyny piszą, jak w brzuch się nie uderzyłaś, Młody się rusza to ok.
Iwona7510 - też trochę na powietrze wystawiłabym
Dżudka, przytulam Cię do serducha, oby jutro był lepszy dzień!!
Kkasiulka, głowa do góry! Leków na ciśnienie w szpitalu nie bierzesz? Czy ja coś źle zrozumiałam? Jak w szpitalu miałam wyższe niż w domu, u Ciebie widzę mniej więcej takie samo. Wierzę, że Ci ciężko, ale wiesz, że to już niedługo. Jak takie będziesz miała to albo wywołają albo cc, tak myślę, no chyba, że jeszcze dadzą radę unormować. Trzymaj się!!!
Iwona, komputer wylicza średnią 4,6. Z dwóch półroczy na koniec roku 4. A ma wystawioną 3 już na ciemno. Idę chyba jutro do tej szkoły, bo nie wiem czy Mikołaj to załatwi. I to już nie chodzi o pasek, tylko o zasady oceniania, no jak tak można! Powiedziała mu, że ma 4 na koniec, że nie wie dlaczego w dzienniku jest 3, że zaraz to zmieni i echo :/ Paranoja! A z zębem? Chyba lepiej zaryzykować znieczulenie, a nie dają specjalnego dla kobiet w ciąży? No bo niech Cię jeszcze ząb zacznie boleć na porodówce to już w ogóle!
Asia -
Chyba, jak tylko trochę czopa odpadnie, to można jeszcze współżyć. No właśnie, o ile to czop :/
Dobrej i spokojnej nocy!
No tak jak się stresowalam kiedyś to bolał mnie odcinek ledzwiowy. Teraz nie mam nerwów. Zastanawiałam się czy to nie ma związku ze skurczami przepowiedajacymi ale czemu zaczyna się od klatki piersiowej. A może coś źle śpię.Ja przed ciąża miałam czasem takie dziwne bóle. Trochę jakby duszności i ucisk w klatce piersiowej, a potem taki promieniujacy ból do kręgosłupa. Dowiedziałam się, że to prawdopodobnie nerwobole związane ze stresem :-) i często tak było, że właśnie pojawiały się w jakiś trudnych momentach.
No w ciąży z Martynką to samo miałam. Ciśnienie w szpitalu idealne. Ale to chyba i tak zostawią Cię min 2 doby żeby jeszcze poobserwowac.Dzień dobry!
W szpitalu pobudka o 5....nie mogę już zasnąć. Tu ciśnienie mam pieeeekne - 110/60! No w życiu Romana takiego nie miałam.
O! Właśnie słyszę mojego doktorka z dyżurnki, przyszedł sam się o mnie zapytać!
Teraz jak już spadło to tym bardziej nie chce tu być....
Wybaczcie, że tylko tak o sobie. Nadrobie Was w domu
Cześć dziewczyny
Piękny dzień się zapowiada u mnie. Sloneczko świeci. Jakas pościel mi tylko została do prania dla Mai to może popiore. Obiad mam z głowy bo gołąbki z wczoraj więc luz.
Miłego dnia