reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dzięki dziewczyny, narazie odpuszę to ip. Poczekam do jutra bo w sumie nic się nie dzieje. Wizytę mam dopiero 01 lipca.
Kkasiulka dobrze zrobiłaś że poszłaś do szpitala, lepiej żeby sprawdzili niż miałabyś się martwić. A w domu sobie poradzą

reklama
KKasiulka sama wiesz że teraz są rzeczy ważne i ważniejsze, najważniejsze to dzidzilek w brzuchu bo największa kruszyna, reszta z czasem zapomni o niedogodnościach które musieliście przejść..

Ja po bierzmowaniu córki. MIejsce się znalazło ale na ławce wąskiej i bez oparcia- teraz leżę bo boli mnie dosłownie wszytsko. Mało tego wypadła mi plomba i to w zębie gdzie grzebała przy nerwie zanim zaplombowała:( Teraz nawet jak energiczniej noge postawię to czuje ból, przy takim bólu bez porządnego znieczulenia się nei da i teraz mam dylemat..czy wytzrymam do porodu z tym i oby szybko był, czy zaryzykowac znieczulenie i znowu plombować..

Ufff jednak miałam gości, teraz będę pewnie pokutować nockę bo za długo siedziałam [emoji53] boli mnie kość ogonowa centralnie, masakra

Ja prałam prześcieradło jak i wszystkie elementy pościeli, oprócz wkładu, to wietrzylam, pokrowiec fotelika tez prałam a wózek sie wietrzy.

Iwona35 to u mnie dzis ten sam dylemat, bo ząb zaczął bolec [emoji33] a tam juz jest "latane", bez znieczulenia to ja umrę u dentysty! Chyba wole poród niż dentystę bez znieczulenia
I co robić? [emoji20]
Ajć!

Dobrej nocy wszystkim brzuszkom [emoji5]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja prześcieradła prałam i prasowałam,ale mam z gumką kupione więc po poskładaniu i tak się zgniotą,a po naciągnięciu na materac znów wyprostują;-)

Ilona pewnie się zestresowalaś,jak nie na brzuch i nic Ci nie dolega to ja też raczej bym nie jechała.

Iwona no trochę jeszcze zostało do porodu,a i po też od razu nie pójdziesz do dentysty,-ja bym szła od razu biorąc pod uwage fakt że jeśli to blisko nerwu to cokolwiek Ci tam"wejdzie" to będzie pewnie boleć.a znieczulenia są teraz naprawdę bezpieczne;-)

jejku wiecie co mnie naszło na wieczór-czytam historię pierwszej wojny światowej;-"P baaa robię jeszcze notatki żeby mieć w pigułce-stwierdziłam że nic nie wiem o co tam chodziło bo w szkole wiadomo jak sie do tego podchodziło...;-Di mam zamiar jeszcze drugą przerobić;-) już 3 godzinę nad tym siedzę,ale już idę spać;-)

Jeszcze dla wszystkich mam które oglądają Euro i przed jutrzejszym meczem mają jakieś wątpliwości;-)

13394092_1089634134415886_4059961494915125964_n.jpg

Załączniki

• 13394092_1089634134415886_4059961494915125964_n.jpg
    13394092_1089634134415886_4059961494915125964_n.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 545
Madziolina, tak, piorę i prasuję.
Ilona, tak jak dziewczyny piszą, jak w brzuch się nie uderzyłaś, Młody się rusza to ok.
Iwona7510 - też trochę na powietrze wystawiłabym :)
Dżudka, przytulam Cię do serducha, oby jutro był lepszy dzień!!
Kkasiulka, głowa do góry! Leków na ciśnienie w szpitalu nie bierzesz? Czy ja coś źle zrozumiałam? Jak w szpitalu miałam wyższe niż w domu, u Ciebie widzę mniej więcej takie samo. Wierzę, że Ci ciężko, ale wiesz, że to już niedługo. Jak takie będziesz miała to albo wywołają albo cc, tak myślę, no chyba, że jeszcze dadzą radę unormować. Trzymaj się!!!
Iwona, komputer wylicza średnią 4,6. Z dwóch półroczy na koniec roku 4. A ma wystawioną 3 już na ciemno. Idę chyba jutro do tej szkoły, bo nie wiem czy Mikołaj to załatwi. I to już nie chodzi o pasek, tylko o zasady oceniania, no jak tak można! Powiedziała mu, że ma 4 na koniec, że nie wie dlaczego w dzienniku jest 3, że zaraz to zmieni i echo :/ Paranoja! A z zębem? Chyba lepiej zaryzykować znieczulenie, a nie dają specjalnego dla kobiet w ciąży? No bo niech Cię jeszcze ząb zacznie boleć na porodówce to już w ogóle!
Asia - :D

Chyba, jak tylko trochę czopa odpadnie, to można jeszcze współżyć. No właśnie, o ile to czop :/

Dobrej i spokojnej nocy!

Kasiulka - trzymaj się w tym szpitalu!!
Asia - ciekawe... zobaczymy jutro na ile masz proroczego kota :)

Czytam dzień cały, ale jestem nie dość przytomna dziś by pisać. Już coraz bardziej się czuję zmęczona.. z resztą wiecie jak to jest :p

Dobrej nocy!

Gwiazda Ty wiesz najlepiej co dobre dla Ciebie i dzidzi. Może faktycznie nie ryzykuj.

Który tydzień masz?

Ja też przeczytałam.
Co to za babki w przedszkolu?! Powołanie zgubiła

Ej a mi coś dziwnie. Czasem nagle zaczyna mi jakby tak kołatać się serce i czuję taki nacisk w klatce piersiowej i wtedy pojawia się ból w plecach na tej wysokości i przechodzi po kręgosłupie w dół ale też w stronę szyi. Dosyć to bolesne. Macie coś takiego?

Przez te gołąbki dopiero czwarty ruch małej poczułam od 9.00
Ja przed ciąża miałam czasem takie dziwne bóle. Trochę jakby duszności i ucisk w klatce piersiowej, a potem taki promieniujacy ból do kręgosłupa. Dowiedziałam się, że to prawdopodobnie nerwobole związane ze stresem :-) i często tak było, że właśnie pojawiały się w jakiś trudnych momentach.

reklama
Dzień dobry!
W szpitalu pobudka o 5....nie mogę już zasnąć. Tu ciśnienie mam pieeeekne - 110/60! No w życiu Romana takiego nie miałam.
O! Właśnie słyszę mojego doktorka z dyżurnki, przyszedł sam się o mnie zapytać!
Teraz jak już spadło to tym bardziej nie chce tu być....
Wybaczcie, że tylko tak o sobie. Nadrobie Was w domu

Do góry