Madziolina, tak, piorę i prasuję.
Ilona, tak jak dziewczyny piszą, jak w brzuch się nie uderzyłaś, Młody się rusza to ok.
Iwona7510 - też trochę na powietrze wystawiłabym
Dżudka, przytulam Cię do serducha, oby jutro był lepszy dzień!!
Kkasiulka, głowa do góry! Leków na ciśnienie w szpitalu nie bierzesz? Czy ja coś źle zrozumiałam? Jak w szpitalu miałam wyższe niż w domu, u Ciebie widzę mniej więcej takie samo. Wierzę, że Ci ciężko, ale wiesz, że to już niedługo. Jak takie będziesz miała to albo wywołają albo cc, tak myślę, no chyba, że jeszcze dadzą radę unormować. Trzymaj się!!!
Iwona, komputer wylicza średnią 4,6. Z dwóch półroczy na koniec roku 4. A ma wystawioną 3 już na ciemno. Idę chyba jutro do tej szkoły, bo nie wiem czy Mikołaj to załatwi. I to już nie chodzi o pasek, tylko o zasady oceniania, no jak tak można! Powiedziała mu, że ma 4 na koniec, że nie wie dlaczego w dzienniku jest 3, że zaraz to zmieni i echo :/ Paranoja! A z zębem? Chyba lepiej zaryzykować znieczulenie, a nie dają specjalnego dla kobiet w ciąży? No bo niech Cię jeszcze ząb zacznie boleć na porodówce to już w ogóle!
Asia -
Chyba, jak tylko trochę czopa odpadnie, to można jeszcze współżyć. No właśnie, o ile to czop :/
Dobrej i spokojnej nocy!