nie doczytałam no to obydwie nie mamy szczęśliwego szpitalaIwona35 ja przy sn też nie miałam znieczulenia. Pisałam o znieczuleniu jak puszcza po cc.
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Moj maly dzis na usg pokazal jak drapie sie stopa po czole..bo reka to by bylo zbyt prosto...
nie, wymagają by jak najszybciej pójść samemu, tzn nie na siłe, ale nie powstrzymywać.Dzięki dziewczyny! Kochane jesteście! Już mniej więcej mam obraz tego, co mnie czeka... a jak jest z siusianiem? Dają cewnik przy sn czy jak?
Lizzy_
Fanka BB :)
A w trakcie? Jejku, przepraszam, jeśli to głupie pytania ale serio nie wiem jak to wygląda...nie, wymagają by jak najszybciej pójść samemu, tzn nie na siłe, ale nie powstrzymywać.
fazerkamm
Fanka BB :)
ja tez jestem za druga opcja, bo na codzien korzystam z tel, a tym bardziej po porodzie, jak będę karmic to można jednocześnie czytac forum
to co dziewczyny robimy liste która przekaze adminowi?
piszcie proszę w watku technicznym które chce nalezec do takiego niewidocznego watku, z tym ze ja od razu mowie iż tylko osoby które się udzielają systematycznie będą miały do tego dostep
to co dziewczyny robimy liste która przekaze adminowi?
piszcie proszę w watku technicznym które chce nalezec do takiego niewidocznego watku, z tym ze ja od razu mowie iż tylko osoby które się udzielają systematycznie będą miały do tego dostep
Lizzy w trakcie jak Ci się będzie chciało to pójdziesz do ubikacji i zrobisz. Przy skurczach możesz chodzić, nawet lepiej bo szybciej postępuje poród. A jak będziesz miała skurcze parte to nie będziesz myślała o siku, u mnie jedna i druga córka rodziły się przy 3 skurczu partym, trwało to może z 6-7 minut.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
a u mnie dziś dzień zmarnowany nie mam siły na nic. Ciągle bym spała
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
czy któraś bierze witaminę B2?