reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dzięki dziewczyny! Kochane jesteście! Już mniej więcej mam obraz tego, co mnie czeka... a jak jest z siusianiem? Dają cewnik przy sn czy jak?

ja tez jestem za druga opcja, bo na codzien korzystam z tel, a tym bardziej po porodzie, jak będę karmic to można jednocześnie czytac forum :)

to co dziewczyny robimy liste która przekaze adminowi?
piszcie proszę w watku technicznym które chce nalezec do takiego niewidocznego watku, z tym ze ja od razu mowie iż tylko osoby które się udzielają systematycznie będą miały do tego dostep :)

Lizzy w trakcie jak Ci się będzie chciało to pójdziesz do ubikacji i zrobisz. Przy skurczach możesz chodzić, nawet lepiej bo szybciej postępuje poród. A jak będziesz miała skurcze parte to nie będziesz myślała o siku, u mnie jedna i druga córka rodziły się przy 3 skurczu partym, trwało to może z 6-7 minut.

reklama
Do góry