reklama
Lizzy_
Fanka BB :)
Nam położna mówiła, że wywoływany poród boli bardziej i widzę, że potwierdzacie. Byle do 10tego lipca i
będę próbowała wykurzyć malucha a do tego czasu to chyba już znaczna część z nas będzie miała maluchy w ramionach jak tak czytam
A co do wózka, my na adamexa czekaliśmy niecały tydzień, ale zamawialiśmy w sklepie, a nie u producenta...
będę próbowała wykurzyć malucha a do tego czasu to chyba już znaczna część z nas będzie miała maluchy w ramionach jak tak czytam
A co do wózka, my na adamexa czekaliśmy niecały tydzień, ale zamawialiśmy w sklepie, a nie u producenta...
paula_dabro
Nam położna mówiła, że wywoływany poród boli bardziej i widzę, że potwierdzacie. Byle do 10tego lipca i
Lizzy chyba my sie umawiałyśmy na 10 lipca na działania zeby zachęcić Dzidziolka do opuszczenia domku w brzuszku?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Needi
Ja też się boję. Masz u siebie zzo?Needi - ja miałam króplówke od początku masakra jakaś!! Dlatego boje sie drugiego porodu mam traume mam wielką nadzieje ze wezmie mnie w domu samą. BOJE SIE
Lizzy_
Chyba tak tylko szkoda, że aż miesiąc jeszcze i tak czuję, że mój nie będzie chciał mnie opuszczaćLizzy chyba my sie umawiałyśmy na 10 lipca na działania zeby zachęcić Dzidziolka do opuszczenia domku w brzuszku?
nieufna
Ja to kurcze nie pamiętam, czy podawali oxy. Bolało jak cholera bite 12h, rodziłam w 42tc , więc może i wywoływali ....
Oby teraz było bez.
Dziś w sklepie postanowiłam, że nie będę się pchać bez kolejki i o dziwo sami mnie przepuścili!
Oby teraz było bez.
Dziś w sklepie postanowiłam, że nie będę się pchać bez kolejki i o dziwo sami mnie przepuścili!
Aga30+
Takie miesiączkowe to typowo porodowe. Organizm się przygotowuje. U mnie przy porodzie to nie pamiętam czy miałam czas na oddech bo bardzo szybko postępował. Mnie cały czas bolało. Tak właśnie jak na okres tylko dużo dużo bardziej.Hejka!
Ja w nocy też miałam skurcze takie miesiączkowe, Dziewczyny ja nie wiem jak boli poród, ale nie chce wiedzieć jest tam czas na oddychanie????
My dziś jedziemy na ryby tzn. posiedzieć, bo mój mąż nigdy nic nie złowił a później do kolegi na kawę bo miał urodziny wczoraj.
Aga30+
Moja siostra miała wywoływany oksytocyną. Bardzo szybko urodziła.aaaaaa!!!!! Ty mnie nie strasz to było okropne
wczoraj dużo sprzątałam i może dlatego
Dziewczyny a miała któraś wywoływany poród???
Aga30+
Tak jak na miesiaczke żadnego ściskania. Mi nawet brzuch nie twardniał tylko straszne bóle miesiączkowe czułam.Ja czekałam ok 1.5 miesiąca. To chyba zalezy jaki wózek, jaki producent...na ten który ja kupiłam podobno pani która zamówiła w marcu dostała wtedy kiedy ja czyli pod koniec maja a ja zamowilam ok 10 kwietnia.
Ja nie wiem czy to jest skurcz u mnie. W piątek wieczorem mnie strasznie bolał brzuch ale tak jednostajnie raczej...chociaż jak sie zastanowię to chyba było tak ze na chwile przestawało i pozniej znow bolało długo. Hmmm....skurcz wyobrażam sobie jak takie ściskanie? A to był ból podbrzusza jak na miesiączkę. To sa te skurcze? Mówiłam o tym lekarzowi i nie skomentował wiec nie wiem...
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama