Agula padlam hahaha
Ejjj dziewuszki dajcie troche libido!! Ja musze przed terminem urodzic[emoji14]
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Fazerka- mogę Ci dać z 20%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agula padlam hahaha
Ejjj dziewuszki dajcie troche libido!! Ja musze przed terminem urodzic[emoji14]
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Fazerka- mogę Ci dać z 20%
A, miałam dziś fajny sen. Śniło mi się, że występuję w teatrze w takiej pięknej niebieskiej sukience bez pleców - w pasie miałam z 60 cm
Ty i te Twoje opisy scen łóżkowychIwonka zdrówka!
Co do przytulanek to kusząca propozycja, ale ja już chciałabym normalnie jakieś dzikie akcje na tarzana a tu tylko zostaje hipopotam.
Tak mi ciężko i mi drętwieją dłonie najgorzej w nocy. Iwona myślisz, że 35tydz to już można zaczać regularne dzikości??
Lizzy - zdrówka dla psa
Ja też mam wizytę ale na popołudnie. Ciekawe ile waży.Witam piątkowo
Mi tydzień się ciągnął, może dlatego że dzisiaj wizyta i nie mogłam się doczekać Ja z kolei mam ochotę na przytulanki z mężem ale podobnie jak Lizzy boję się że to za wcześnie
Idę się szykować na spotkanie z Maluszkiem
ktos pytal mnie o obrone, mam za tydzien
A ja dziś zrobiłam ostatnie zakupy w rossmanie dla Maji. Kasy puściłam tyle że hoho. W kolejce przepusciła mnie babeczka, widać że jeszcze pamiętała jak to jest być w ciąży.
Torbę muszę spakować, bo w razie jakby wody spadały to pewnie kierunek szpital i będą decydować co dalej. Spadły mi z 15 na 7
Co do przytulanek to kusząca propozycja, ale ja już chciałabym normalnie jakieś dzikie akcje na tarzana a tu tylko zostaje hipopotam.
Haha mam ten sam problem, to co wyprawiam żeby się ogolic to masakra.. Na szczęście znalazłam sposób, bo pod prysznicem u mnie jest ciężko się ogolic a że mam blisko mamę to biegam do niej na kąpiele z goleniem i jest o wiele lepiej, przynajmniej więcej miejsca dla hipopotama :-)Jeny golenie to już żenada. A to teraz wypada trochę częściej (nie wiem jak wy ale ja gole się teraz tylko przed wizytą) bo to końcówka