reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witajcie! :)

Ja ostatnio bez sił, ale sprzątam i wszystko robię. Boję się chodzić na dłuższe dystanse, więc jeżdżę autem.
Ze względu na te wody idę w środę na kolejną wizytę. Nie mam ochoty jak pomyślę, ze może coś być nie tak i na nowo taki stres :(
W dodatku jak byłam w szpitalu to poszłam na porodówkę obejrzeć i tam non stop położna wciskała mi obecność męża, którego nie będzie. Sale porodowe są naprawdę super zrobione :)

Torbę muszę spakować, bo w razie jakby wody spadały to pewnie kierunek szpital i będą decydować co dalej. Spadły mi z 15 na 7 :(

Dziś siedzę w domu :) odpoczywam.

reklama
Witam i ja
za mną też ciężka noc
mam problem bo mam jakiś ucisk i nie mogę chodzić a co się poruszę to boli

dzisiaj idę do swojej lekarki ciekawa jestem co ona powie na ten szpital od poniedziałku

Ja również się witam
Pogoda się u nas popsuła, jakoś szaro i zimno dziś z rana. Wczoraj wieczorem byłam na ktg, wszystko z Maluchem dobrze. Kolejne we wtorek.
Tez juz bym chciała Małego mieć przy sobie choć wiem ze skończenie wtedy laba i spanie kiedy się chce. Jest mi już tak.ciezko.
Udanego piątku życzę!

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha pierwsze dziś wstały dziewczyny z 35 tygodnia :-) wszystkie niecierpliwie.A. Co my mamy powiedzieć z terminem na "za miesiąc " ;-)? Róbcie już tam dziewczynki co możecie, seksik, pranie dywanów to dobry czas by zacząć :-)
Ja usmarana. Nos tak zawalony że spać nie szło. Mały też chyba niezadowolony że słabo powietrza mu dostarczam bo pół nocy się wiercil. Detka ze mnie. Normalnie umieram na katar..

Ja z kolei bym chciała, ale trochę się na tym etapie boję, bo na mnie za wcześnie jeszcze... :p
Haha, każdej źle, takie marudy my :p

Dzień doberek, tydzień zleciał, nie śpię od 4, bo mój pies ma rewolucje żołądkowe :p

Witam piątkowo :)
Mi tydzień się ciągnął, może dlatego że dzisiaj wizyta i nie mogłam się doczekać :) Ja z kolei mam ochotę na przytulanki z mężem ale podobnie jak Lizzy boję się że to za wcześnie :p
Idę się szykować na spotkanie z Maluszkiem :D

Całe życie sie człowiek uczy a głupi umiera.....
Mnie tylko lekarz mówił o jodzie - miałam brać wit z jodem.

Dobranoc dziewczyny :-)
Widocznie Ci go nie brakuje ;)

Witam Was.
Noc ciężka, nie mogłam zasnąć do 2, i o 6 już wstałam ..... czuję się jak po maratonie, jakieś zakwasy, bóle.... bosz ....
Dobrze, że upału nie ma. I fajnie, że się EURO zaczyna :D
Jutro zaczynam 37tc, jeszcze tydzień mogę szaleć.

Spokojnego dnia!!!

reklama
Do góry