reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja nie. A na co to?
Zawiera olej z wiesiołka. Położna nam mówiła, że to wpływa na skurcze macicy i niby sam poród trwa krócej. Ale bierze się go tylko na sam koniec ciąży, bo może wywołać wcześniejszy poród. Pytałam lekarza wczoraj to mówił, że nie ma zdania na ten temat, ale położna twierdzi, że obseruje i u stosujących poród faktycznie trwa krócej, zwłaszcza u pierworódek... dlatego pytam czy może któraś z Was brała... ;)

Spakowalan torbe. Jeszcze bede musiala dorzucic pieluchy jak wypiore i laktator jak odparze butelke. W sumie wyszla dosc spora ta torba. No ale mam wszystko chyba ;)

reklama
Zawiera olej z wiesiołka. Położna nam mówiła, że to wpływa na skurcze macicy i niby sam poród trwa krócej. Ale bierze się go tylko na sam koniec ciąży, bo może wywołać wcześniejszy poród. Pytałam lekarza wczoraj to mówił, że nie ma zdania na ten temat, ale położna twierdzi, że obseruje i u stosujących poród faktycznie trwa krócej, zwłaszcza u pierworódek... dlatego pytam czy może któraś z Was brała... ;)

A jak Ci polecała brać? Łykać czy dowcipnie??

nieufna - odpoczywaj, łyknij magnez, może napij się melisy? Bo strach jeszcze bardziej nakręca ból....

Do góry