fazerkamm
Fanka BB :)
Needi ja w pierwszej nie masowalam bo mialam mieć cc, a wyszlo sn popekalam okrutnie :/
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie. A na co to?A brała któraś oeparol pod koniec ciąży?
Zawiera olej z wiesiołka. Położna nam mówiła, że to wpływa na skurcze macicy i niby sam poród trwa krócej. Ale bierze się go tylko na sam koniec ciąży, bo może wywołać wcześniejszy poród. Pytałam lekarza wczoraj to mówił, że nie ma zdania na ten temat, ale położna twierdzi, że obseruje i u stosujących poród faktycznie trwa krócej, zwłaszcza u pierworódek... dlatego pytam czy może któraś z Was brała...Ja nie. A na co to?
Pobolewa, ale już mniej. Skontaktowałam się ze swoim dr, wzięłam nospę, jak nie przejdzie to IP.nieufna nadal cię boli?
co spakowałaś?Spakowalan torbe. Jeszcze bede musiala dorzucic pieluchy jak wypiore i laktator jak odparze butelke. W sumie wyszla dosc spora ta torba. No ale mam wszystko chyba
Zawiera olej z wiesiołka. Położna nam mówiła, że to wpływa na skurcze macicy i niby sam poród trwa krócej. Ale bierze się go tylko na sam koniec ciąży, bo może wywołać wcześniejszy poród. Pytałam lekarza wczoraj to mówił, że nie ma zdania na ten temat, ale położna twierdzi, że obseruje i u stosujących poród faktycznie trwa krócej, zwłaszcza u pierworódek... dlatego pytam czy może któraś z Was brała...