reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Taaa niech mu znajdzie żonę sama-niech zgadnę -bogatą z domem i kasą a i zapomniałam najlepiej dr hab ...taka najlepsza pod słońcem. hehehheheh i pomyśleć że po 15 latach potrafi cos takiego powiedzieć.....a olew na to ....Ja też umiem być wredna i złośliwa :D
ale bym zjadła truskawek..kusi mnie zrobić w syropie i klika dzemików .....
Moja teściowa pewnie też by taką chciała dr hab.

reklama
DSC_0087 (800x458).jpg coś jak ta

Załączniki

• DSC_0087 (800x458).jpg
    DSC_0087 (800x458).jpg
    100,9 KB · Wyświetleń: 97
Witajcie Dziewczynki!!

Agula, cieszę się, że egzamin zdany!!!!! :)
Julka, porażka z tym mechanikiem :szok:

Noc do bani, najpierw przyszedł jeden, potem drugi, gorąco, duszno, spać nie mogłam, Młoda ma znowu dni mniejszej aktywności chyba, mam dość!!!! Jakoś tak do niczego!! :(

Mój Maluch też coś dzisiaj mniej się rusza...ale może taki dzień po prostu

Wychodzę do domu ale 13 mam wrócić i będę leżała aż do porodu już chciał mnie zostawić dzisiaj

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Super że wyszlas do domu, obyś dała radę, trzymam kciuki:tak:

Cześć Wam

U mnie totalna beznadzieja..wykończy mnie ten remont i wszystko dookoła. Na 3 tyg przenosimy się do mojej mamy więc muszę zacząć nas pakować ale nie mam siły zupełnie. porażka...chyba moje hormony buzują, dzisiaj mam ewidentnie zły dzień i wszystkiego dosyć więc nie będę Wam przynudzać.

Iwonaimaja - dobrze, że wychodzisz do domku dzisiaj :)
Iwona77 - całe szczęście że to tylko skręcenie a nie złamanie
Flammie - mój dzidziolek też tak się układa tylko to wybrzuszenie mam z prawej strony pępka, jak kładę rękę to jest tak twardo, to chyba pupka :) już się nie mogę doczekać aż go przytulę
Julka - współczuję, tyle kasy i w dalszym ciągu jakiś problem....masakra z tymi mechanikami i wszystkimi innymi majstrami ech....

Na pocieszenie wczoraj od teściowej usłyszałam, że sobie nie dam rady z dzieckiem także miło :)

Paula ja też zaczynam remont, niby tylko pokoik dla dziecka ale już mnie ta sytuacja wykańcza :baffled:

reklama
Tak w ogóle to dopiero weszłam i nadrobilam zaległości z dzisiejszego dnia....ehhh jestem wykończona :oo:
Rano u dentysty a potem przyjechały mebelki dla synka ale przy tym się bardziej denerwowałam!! Najpierw bardzooooo wkurzył mnie mój M i płakałam chyba z pół godziny juz z tej bezsilności a potem fakt iz nie wszystko dotarło! Brakuje 3 pozycji z zamówienia wrrr
Całe mieszkanie mam zawalone paczkami i wszystkimi rzeczami dla Małego bo wczoraj znajomi mieli zabrać od nas stare meble ale transport nie wypalił i dziś wieczorem zalatwilam przewóz więc wreszcie się pozbyłam gratów i będzie można zacząć tam malować odświeżac no i skręcać meble...tylko problem kiedy damy radę bo M w pracy ciągle!
Już nie mam siły normalnie a czas ucieka i boje się że nie zdążymy..
Z pozytywów to dziś wreszcie spalam w nocy, ciekawe jak będzie dzisiaj. Mój M właśnie się położył i ma wszystko w d...a należą mi się wielkie przeprosiny za to jaka mi przykrość dzisiaj zrobil:no2:
A może już nie będę więcej marudzić :)

Do góry