reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Pauladabro - sama też zjadłabym kebaba!!! Nie jesteś wyrodna :-D

Needi - świetny ten kosz!
Venicce, aaa to dobrze, ma porównanie, rzeczywiście!! Matko, ciekawe jaką ja będę teściową :oo2:
Iwona35 - obiad i Twój deser dla mnie na dziś wymarzony :biggrin2: Kopytka sama robisz?
z reguły tak, dzis próbuje kupne :)

Iwona77 synek chce pewnie zwrócić na siebie uwagę takim zachowaniem,jak zobaczy dzidziusia to mu przejdzie;-)będze w końcu starszym bratem;-)
a wiesz, trochę obserwuje róznę relacje rodzinne i teściowe ( mam 3 siostry) i zauważyłam pewną prawidłowość.. jak mąż jest stanowczy i nie pozwala na słowne wycieczki do żony to teściowe są i milsze i relacje wtedy lepsze a jak synek milczy to mamusia uważa, że może..

myślę,że coś w tym jest u nas podczas przygotowań do wesela mąż tylko raz ale stanowczo powiedział że to jest Nasze Wesele i na tym się skończyło wtrącanie,wiem że jemu suszyła głowę ale do mnie nic na ten temat nie mówiła;-)ogólnie w stosunku do mnie zawsze była ok i chwaliła jaką to jej synuś ma żonę,więc współczuję wam teściowych dziewczyny bo to co piszecie to jest nie tylko wkurzające,ale i przykre;-/jakby sobie nie można było żyć w zgodzie i cieszyć się dzieckiem.Moja teściowa bardzo by się cieszyła że jestem w ciązy i potem byłaby bardzo pomocna bo uwielbiała dzieci+teraz będziemy obchodzić 1 rocznicę jej śmierci;-( smutno mi bardzo z tego powodu bo ją lubiłam bardzo i wiem że to jej sprawka tam na górze że juz nie czekaliśmy z dzieckiem;-)

Iwona77 synek chce pewnie zwrócić na siebie uwagę takim zachowaniem,jak zobaczy dzidziusia to mu przejdzie;-)będze w końcu starszym bratem;-)

myślę,że coś w tym jest u nas podczas przygotowań do wesela mąż tylko raz ale stanowczo powiedział że to jest Nasze Wesele i na tym się skończyło wtrącanie,wiem że jemu suszyła głowę ale do mnie nic na ten temat nie mówiła;-)ogólnie w stosunku do mnie zawsze była ok i chwaliła jaką to jej synuś ma żonę,więc współczuję wam teściowych dziewczyny bo to co piszecie to jest nie tylko wkurzające,ale i przykre;-/jakby sobie nie można było żyć w zgodzie i cieszyć się dzieckiem.Moja teściowa bardzo by się cieszyła że jestem w ciązy i potem byłaby bardzo pomocna bo uwielbiała dzieci+teraz będziemy obchodzić 1 rocznicę jej śmierci;-( smutno mi bardzo z tego powodu bo ją lubiłam bardzo i wiem że to jej sprawka tam na górze że juz nie czekaliśmy z dzieckiem;-)
MOja zmarła tuż przed naszymi zaręczynami, więc ze wszystkim czekaliśmy, też była świetną kobietą i ciesze się, że chociaż zdążyłyśmy się poznać a teściu jak teściu;) musiałam go utemperowac bo z gatunku wiem wszystko najlepiej i wszedzie mogę z buciorami, ale mój mąż postawił się mu już na początku naszego małżeństwa a ja później sama też reagowałam na jego próby ingerencji i teraz się mną chwali :)

nie wiem czy to nie jest wprost wskazane.. lody czasami pomagają przy problemach z gardłem
serio???

dziewczyny mam pytanie jakie czapeczki kupujecie dla chłopców na lato? bo na dziewczynki są takie fajne przewiewne bawełniane a dla chłopca?? czy lepeij bez czapki ale czasami nie da się uchronić od słońca noż nie wiem

reklama
Do góry