reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Miałam nadzieję że któraś będzie chciała zobaczyć:-D
Wklejam link bo identyczny co na tych zdjęciach. Przed chwilą przyszedł i jeszcze z 10 ubranek czysciutkie pachnące. Taki niespodziewany gratis:biggrin2:.
Link do: Kosz Mojżesza kołyska stelaż Mamas Papas wanna

Czyli taki z kołyską? Wygląda super!

A ja dzisiaj na poprawę humoru zjem kebaba. Bardzo wyrodna matka ze mnie?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dobry humor mamy jest bardo ważny ważny dla dziecka :) Ja pożeram loda!

Dziewczyny, ale wam się teściowe trafiły! Na prawdę współczuję, bo moja to anioł jest! Chyba najlepiej takie zozły ignorować jakoś, jeśli się da by nerwów nie tracić.

Pauladabro - sama też zjadłabym kebaba!!! Nie jesteś wyrodna :-D

Needi - świetny ten kosz!
Venicce, aaa to dobrze, ma porównanie, rzeczywiście!! Matko, ciekawe jaką ja będę teściową :oo2:
Iwona35 - obiad i Twój deser dla mnie na dziś wymarzony :biggrin2: Kopytka sama robisz?

HHeee Lila ja pewno okropną . :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
W sumie na nic ochoty nie mam jesli chodzi o jedzenie....jedynie lody czasem do mnie wołają i truskawki ostatnio.

Lila kupiłam na allegro detektor odgłosu serca. Takie coś jak położne przykładają by usłyszeć serduszko tylko prostsza wersja

reklama
Do góry