reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Julita ona ma już dwie wnuczki spokojnie . ;) Pozatym zna mnir i mój charakterek . Ze ja se nie dam wejść na głowę i ze jak trzeba unię odpyskowqc i postawić na swoim . Zresztą zna swojego syna ze jak by coś to on powie . Ona ogólnie sama powiedziała ze dziecko jest nasze i będzie je kochać ale jak babvia . Ona jest Julita tez chora wiec wiem ze podchodzi inaczej .Ale nie zaprzeczam wszystko może się zmienić. Dlatego nie chce ślubu ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
a wiesz, trochę obserwuje róznę relacje rodzinne i teściowe ( mam 3 siostry) i zauważyłam pewną prawidłowość.. jak mąż jest stanowczy i nie pozwala na słowne wycieczki do żony to teściowe są i milsze i relacje wtedy lepsze a jak synek milczy to mamusia uważa, że może..

reklama
Iwona35 - to właśnie chyba u mnie tak jest, Mężulek milczy a ta jędza ciśnie na każdym kroku, niby z uśmiechem na ustach ale czasami zaboli, no nic muszę ją chociażby "tolerować"

Iwonaimaja - to Ci powiedziała, to tekst w stylu mojej teściowej hehe

a z czym;P bo u mnie wolą makaron niż ryż ale czasami robię z kaszą jaglaną bo Majka uwielbia

Dzis z makaronem, jutro z ryzem ;) ale to i tak tylko dla mnie i Maksia bo M. nieznosi pomidorowej, ma z wczoraj biftekia (greckie mielone) :)

Wczoraj ulubiony obiad meza to dzi musial byc ulubiony obiad syna :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Matko dziewczyny współczuję teściowych, moja też ma swoje Dziwne zachowania ale już to ignoruje, bo bardziej skupia się na mojej szwagierce niż na mnie a ja już dawno Powiedziałam że mój mąż i jego brat to maminsynki :-)
A co do męża to miałam Dzisiaj na niego taka nerwe że już mu powiedziałam że ma się wyprowadzić a z okazji Urodzin które ma jutro składam pozew o Rozwód.. Nie wiem jak on znosi te moje humory ale przyszedł i mnie przeprosił (chociaż nie miał za co).. Nie zazdroszczę mu..

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale spoko Lila moja taka zła nie jest...Było naprawdę dużo gorzej. Czasem jak coś powie to uszy zatykać ...Ona się do mnie trochę przekonała bo kiedyś to dopiero były jazdy..a teraz ma drugą synową i dziewczynę 3syna...to ma porównanie. Pewno żadna jej nie pasuje...ale mam to gdzieś....
U mnie dziś pierogi kupne .....mąż po drodze kupi.
Mniamm tort truskawkowy

reklama
Do góry