reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Witajcie dziewczyny! Mam pytanie. Czy któraś z Was odczuwa ból jakby jajników? Mnie już drugą noc zdarzają się takie krótkotrwałe bóle - jakby rwanie po obu stronach brzucha. Byłam przedwczoraj na wizycie ale nie spytałam o to doktora bo dopiero później mi się to przytrafiło.

Czekam właśnie w poczekalni na wizytę u diabetologa.

Miłego dnia Dziecka!:)

Tak, ja mam tego typu bóle. Nie pytałam lekarza, ale jakoś mnie wydają mi się niepokojące.

Witam!!

11 lat temu 01.czerwca wstawiłam się do szpitala na planowane cc i 02.06. urodził się Mikołaj. Szmat czasu, a jakby wczoraj :)

Iwonaimaja - kciuki! Cierpliwości kochana, jeszcze chwila i już!!
Iwona35 - mąż też się rozgląda za klimatyzacją, bo u nas, jak budynek się nagrzeje to latem nie idzie wytrzymać :/ Sama poczytałabym co polecają dziewczyny...Wiatrak mam, ale zawsze mi zatoki zawala od tego podmuchu.
Dżudka, ja w nocy nawet śpię, ale późno chodzę, bo póki dzieciaki ogarnę, potem jeszcze jakieś prasowanko na następny dzień i tak schodzi :/
Lucky - buciki cudne!!
Fazerkam - kurczę to ciężko z zamontowaniem tej klimy w pomieszczeniu, w którym się nie śpi, bo my śpimy teraz w dużym pokoju :/ Ale dzięki za radę!
Giulia - a dlaczego wyjątkowy? :)

Też od wczorajszego wieczoru ruchy słabo czuję, 10 w momencie aktywności jest, ale dziś np. jeszcze nie było, a od 9 powinnam liczyć te 10 przez cały dzień, mam nadzieję, że będą zaraz :/

Dziś mamy w planach kino z dziećmi. Mam nadzieję, że wszystko wypali :)

Halo dziewczęta ;)
Witaj Kaskaw wśród lipcowych ciężarówek! ;)
mehle - ja miałam na początku ciąży, jakoś pod koniec 1. trym, taki rwący ból pachwinowo-jajnikowy. Tak mi się wydawało ;) I lekarka mi powiedziała, że to ścięgna się rozciągają. A niektóre były mocno bolesne, bo nie byłam w stanie ustać na tej nodze, co ból był. Odkąd jem magnez regularnie, to przeszło.
Co do ZZO ja się zastanawiam. W jednym szpitalu, który rozważam, podają raczej bez problemu, więc można poprosić w każdym momencie. I myślę, że pewnie zacznę bez, a jeśli ból będzie nie do wytrzymania, to będę wołać o znieczulenie.
Ja dzisiaj spałam całkiem dobrze. Tylko jedna pobudka na siku ;) No i wczoraj była burza, więc dzisiaj się super oddycha i jest chłodniej. Dobrego dnia Wam! ;)

mam pytanie techniczne - zwykle daję Wam 'lubię to' i inne pozytywne znaczki, jak coś mnie cieszy. Ale jak była smutna wiadomość i dałam nie lubię tego, to czy to jest w jakiś sposób negatywne dla użytkowniczki i lepiej nie dawać?
Negatywne są od budzika w prawo, więc chyba tylko 3. Jeśli chodzi o mnie to ja już nawet nie zwracam uwagi jak mi ktoś da negatywa, bo czasami dziewczyny piszą i oceniają z telefonów i tam cięzką trafić w ikonkę więc zdarzają się pomyłkowe negatywy a mi od tego urody czy inteligencji nie ubędzie, więć wrzucam na luz:) Raz sie tylko wkurzyłam bo dawał mi jakaś kompletnie nieznana nam dziewczyna, nie wypowiadająca się tu a oceniała tylko źle i chyba nie tylko mnie.

Negatywne są od budzika w prawo, więc chyba tylko 3. Jeśli chodzi o mnie to ja już nawet nie zwracam uwagi jak mi ktoś da negatywa, bo czasami dziewczyny piszą i oceniają z telefonów i tam cięzką trafić w ikonkę więc zdarzają się pomyłkowe negatywy a mi od tego urody czy inteligencji nie ubędzie, więć wrzucam na luz:) Raz sie tylko wkurzyłam bo dawał mi jakaś kompletnie nieznana nam dziewczyna, nie wypowiadająca się tu a oceniała tylko źle i chyba nie tylko mnie.
;) ok! też dostałam kiedyś jakiegoś pomyłkowego za literówki, których nie było, hehe ;)

Hej dziewczyny mi termin wypada na czerwiec ale ze czerwcowe mamy udzielają sie tylko na zamkniętym to podczytuje was :) niestety odkryłam to forum niedawno dlatego juz chyba nie ma opcji na dołączenie do grupy zamkniętej. Ale widze ze nie tylko ja mam termin na czerwiec. Mam nadzieje ze moja obecność tu nikomu nie bedzie przeszkadzała.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej dziewczyny mi termin wypada na czerwiec ale ze czerwcowe mamy udzielają sie tylko na zamkniętym to podczytuje was :) niestety odkryłam to forum niedawno dlatego juz chyba nie ma opcji na dołączenie do grupy zamkniętej. Ale widze ze nie tylko ja mam termin na czerwiec. Mam nadzieje ze moja obecność tu nikomu nie bedzie przeszkadzała.

Witaj:) w kupie raźniej:)

reklama
Needi przepraszam oczywiście ze o zzo chodzi, telefon mi robi autokorekte na zoo [emoji28]
Sorry

Czy któraś z was miała okazje z tego znieczulenia korzystać?

Do góry