reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

My mamy wiatrak, oby wystarczył;)

Iwonaimaja, lepiej dmuchać na zimne ;) ważne, że jest ok :) przypomnisz sektor gdzie zwykle siedzicie na meczu?

reklama
Dzudka nie tylko tobie tak goraco, moj M sie dzis zlitował i otworzył okno w nocy [emoji57] ale przykrył sie calutki wtedy a ogadal sie przy tym ze mnie jeszcze zawieje! [emoji849]
Poza tym to ostatnio czuje sie tak ze najchętniej podlaczylabym sie do butli z tlenem - POWIETRZA!! [emoji54]

Iwona przynajmniej bedziesz spokojniejsza bo pod stała obserwacja, powodzenia juz nieduzo zostało [emoji6] trzymaj sie

Co do klimy ja nie muszę mieć bo mamy chłodno w domu, nawet zastanawiam sie czy nie bedzie trzeba troszkę dogrzać farelka przed kąpaniem

Zastanawiam sie nad zoo, byłam wczoraj na wizycie i moj lekarz(ordynator) mówi ze jest szansa dostać to znieczulenie, ale jakby nie daje 100%, fajnie byłoby gdyby był na oddziale jak mnie "weźmie" [emoji51]

I znów spac nie mogę, masakra

Oprzeć sie nie mogłam i dokonałam takiego oto zakupu:
1464743183-2qoben.jpeg
[emoji7]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dzudka nie tylko tobie tak goraco, moj M sie dzis zlitował i otworzył okno w nocy [emoji57] ale przykrył sie calutki wtedy a ogadal sie przy tym ze mnie jeszcze zawieje! [emoji849]
Poza tym to ostatnio czuje sie tak ze najchętniej podlaczylabym sie do butli z tlenem - POWIETRZA!! [emoji54]

Iwona przynajmniej bedziesz spokojniejsza bo pod stała obserwacja, powodzenia juz nieduzo zostało [emoji6] trzymaj sie

Co do klimy ja nie muszę mieć bo mamy chłodno w domu, nawet zastanawiam sie czy nie bedzie trzeba troszkę dogrzać farelka przed kąpaniem

Zastanawiam sie nad zoo, byłam wczoraj na wizycie i moj lekarz(ordynator) mówi ze jest szansa dostać to znieczulenie, ale jakby nie daje 100%, fajnie byłoby gdyby był na oddziale jak mnie "weźmie" [emoji51]

I znów spac nie mogę, masakra

Oprzeć sie nie mogłam i dokonałam takiego oto zakupu:
1464743183-2qoben.jpeg
[emoji7]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Buciki super ale co w zoo chcesz rodzić?:D

Hej!

Iwonaimaja- trzymaj się :) lepiej dmuchać na zimne
Needi- ja już na dziś mam dwa batony :D jeden zjem ode mnie a drugi od męża :D

Ja chciałabym znieczulenie, ale boję się :D tego wbicia w kręgosłup i cewnika :D

Dziś jedziemy ok.16 po moje nowe autko, ale nie chce mi się szczerze przyznam, Na 12 mam też dziś egzamin i jade na niego, bo w sobotę mam kolejne 4.
Jak wstaje w nocy i teraz nawet to mam wszystko takie drętwe, że masakra :(

Agula jeszcze masz egzaminy... współczuję. Ja się muszę bardzo skupiać na myśleniu:-p

A o czymś smacznym od męża nie pomyślałam. Dzięki:laugh2:

Martynka okładka mnie już żółwikiem co pływa i chodzi. Może reklamę widziałyście. :wink:

Needi- nic nie mów...masakra. Tak mi się nie chce. Chcę już mieć koniec tego cyrku na studiach. Wczoraj jechałam i prawie cały bok otarłam o drugie auto na pasie bo chciałam zmienić i spojrzałam w ostatniej chwili :( nie chciałabym już jeździć, bo strasznie bolą mnie stopy i taka ogłupiała jestem :(

Agula2016 ani cewnik ani wbicie sie w kręgosłup nie czujesz tego jak dobrze zakladaja :)

Needi widzialam reklame :) Twoja przynajmniej w miare przystepnej cenie cos znalazla, moj sobie wymyślił stacje psiego patrola, jak mu powiedziałam ze to jest bardzo drogie to uznal ze nie szkodzi, ze Dziadek, wujek i tatuś dadza mu pieniazki i wtedy starczy na kupno[emoji14]ot taki cwaniak z mojego cztero i pol letniego syna. ;)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fazerka, ma głowę do interesów, w dzisiejszych czasach ważna cecha ;)

Iwonaimaja, mi mąż póki co zarezerwował w O, ale kombinujemy jakby razem siedzieć, bo on ma karnet na młyn, a ja tam nie chcę:p

Needi, wczoraj zapowiedziałam mężowi, że zabieramy małego na lody:p

Lucky, śliczne buciki!

Spokojnego dnia!

Do góry