reklama
LuckyJuly2016
Fanka BB :)
Dzudka nie tylko tobie tak goraco, moj M sie dzis zlitował i otworzył okno w nocy [emoji57] ale przykrył sie calutki wtedy a ogadal sie przy tym ze mnie jeszcze zawieje! [emoji849]
Poza tym to ostatnio czuje sie tak ze najchętniej podlaczylabym sie do butli z tlenem - POWIETRZA!! [emoji54]
Iwona przynajmniej bedziesz spokojniejsza bo pod stała obserwacja, powodzenia juz nieduzo zostało [emoji6] trzymaj sie
Co do klimy ja nie muszę mieć bo mamy chłodno w domu, nawet zastanawiam sie czy nie bedzie trzeba troszkę dogrzać farelka przed kąpaniem
Zastanawiam sie nad zoo, byłam wczoraj na wizycie i moj lekarz(ordynator) mówi ze jest szansa dostać to znieczulenie, ale jakby nie daje 100%, fajnie byłoby gdyby był na oddziale jak mnie "weźmie" [emoji51]
I znów spac nie mogę, masakra
Oprzeć sie nie mogłam i dokonałam takiego oto zakupu:
[emoji7]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Poza tym to ostatnio czuje sie tak ze najchętniej podlaczylabym sie do butli z tlenem - POWIETRZA!! [emoji54]
Iwona przynajmniej bedziesz spokojniejsza bo pod stała obserwacja, powodzenia juz nieduzo zostało [emoji6] trzymaj sie
Co do klimy ja nie muszę mieć bo mamy chłodno w domu, nawet zastanawiam sie czy nie bedzie trzeba troszkę dogrzać farelka przed kąpaniem
Zastanawiam sie nad zoo, byłam wczoraj na wizycie i moj lekarz(ordynator) mówi ze jest szansa dostać to znieczulenie, ale jakby nie daje 100%, fajnie byłoby gdyby był na oddziale jak mnie "weźmie" [emoji51]
iwonaimaja
Needi
Buciki super ale co w zoo chcesz rodzić?Dzudka nie tylko tobie tak goraco, moj M sie dzis zlitował i otworzył okno w nocy [emoji57] ale przykrył sie calutki wtedy a ogadal sie przy tym ze mnie jeszcze zawieje! [emoji849]
[emoji7]
Hej!
Iwonaimaja- trzymaj się lepiej dmuchać na zimne
Needi- ja już na dziś mam dwa batony jeden zjem ode mnie a drugi od męża
Ja chciałabym znieczulenie, ale boję się tego wbicia w kręgosłup i cewnika
Dziś jedziemy ok.16 po moje nowe autko, ale nie chce mi się szczerze przyznam, Na 12 mam też dziś egzamin i jade na niego, bo w sobotę mam kolejne 4.
Jak wstaje w nocy i teraz nawet to mam wszystko takie drętwe, że masakra
Iwonaimaja- trzymaj się lepiej dmuchać na zimne
Needi- ja już na dziś mam dwa batony jeden zjem ode mnie a drugi od męża
Ja chciałabym znieczulenie, ale boję się tego wbicia w kręgosłup i cewnika
Dziś jedziemy ok.16 po moje nowe autko, ale nie chce mi się szczerze przyznam, Na 12 mam też dziś egzamin i jade na niego, bo w sobotę mam kolejne 4.
Jak wstaje w nocy i teraz nawet to mam wszystko takie drętwe, że masakra
Needi- nic nie mów...masakra. Tak mi się nie chce. Chcę już mieć koniec tego cyrku na studiach. Wczoraj jechałam i prawie cały bok otarłam o drugie auto na pasie bo chciałam zmienić i spojrzałam w ostatniej chwili nie chciałabym już jeździć, bo strasznie bolą mnie stopy i taka ogłupiała jestem
fazerkamm
Agula2016 ani cewnik ani wbicie sie w kręgosłup nie czujesz tego jak dobrze zakladaja
Needi widzialam reklame Twoja przynajmniej w miare przystepnej cenie cos znalazla, moj sobie wymyślił stacje psiego patrola, jak mu powiedziałam ze to jest bardzo drogie to uznal ze nie szkodzi, ze Dziadek, wujek i tatuś dadza mu pieniazki i wtedy starczy na kupno[emoji14]ot taki cwaniak z mojego cztero i pol letniego syna.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Needi widzialam reklame Twoja przynajmniej w miare przystepnej cenie cos znalazla, moj sobie wymyślił stacje psiego patrola, jak mu powiedziałam ze to jest bardzo drogie to uznal ze nie szkodzi, ze Dziadek, wujek i tatuś dadza mu pieniazki i wtedy starczy na kupno[emoji14]ot taki cwaniak z mojego cztero i pol letniego syna.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Lizzy_
Fazerka, ma głowę do interesów, w dzisiejszych czasach ważna cecha
Iwonaimaja, mi mąż póki co zarezerwował w O, ale kombinujemy jakby razem siedzieć, bo on ma karnet na młyn, a ja tam nie chcę
Needi, wczoraj zapowiedziałam mężowi, że zabieramy małego na lody
Lucky, śliczne buciki!
Spokojnego dnia!
Iwonaimaja, mi mąż póki co zarezerwował w O, ale kombinujemy jakby razem siedzieć, bo on ma karnet na młyn, a ja tam nie chcę
Needi, wczoraj zapowiedziałam mężowi, że zabieramy małego na lody
Lucky, śliczne buciki!
Spokojnego dnia!