reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

My mamy wiatrak, oby wystarczył;)

Iwonaimaja, lepiej dmuchać na zimne ;) ważne, że jest ok :) przypomnisz sektor gdzie zwykle siedzicie na meczu?

reklama
Dzudka nie tylko tobie tak goraco, moj M sie dzis zlitował i otworzył okno w nocy [emoji57] ale przykrył sie calutki wtedy a ogadal sie przy tym ze mnie jeszcze zawieje! [emoji849]
Poza tym to ostatnio czuje sie tak ze najchętniej podlaczylabym sie do butli z tlenem - POWIETRZA!! [emoji54]

Iwona przynajmniej bedziesz spokojniejsza bo pod stała obserwacja, powodzenia juz nieduzo zostało [emoji6] trzymaj sie

Co do klimy ja nie muszę mieć bo mamy chłodno w domu, nawet zastanawiam sie czy nie bedzie trzeba troszkę dogrzać farelka przed kąpaniem

Zastanawiam sie nad zoo, byłam wczoraj na wizycie i moj lekarz(ordynator) mówi ze jest szansa dostać to znieczulenie, ale jakby nie daje 100%, fajnie byłoby gdyby był na oddziale jak mnie "weźmie" [emoji51]

I znów spac nie mogę, masakra

Oprzeć sie nie mogłam i dokonałam takiego oto zakupu:
1464743183-2qoben.jpeg
[emoji7]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dzudka nie tylko tobie tak goraco, moj M sie dzis zlitował i otworzył okno w nocy [emoji57] ale przykrył sie calutki wtedy a ogadal sie przy tym ze mnie jeszcze zawieje! [emoji849]
Poza tym to ostatnio czuje sie tak ze najchętniej podlaczylabym sie do butli z tlenem - POWIETRZA!! [emoji54]

Iwona przynajmniej bedziesz spokojniejsza bo pod stała obserwacja, powodzenia juz nieduzo zostało [emoji6] trzymaj sie

Co do klimy ja nie muszę mieć bo mamy chłodno w domu, nawet zastanawiam sie czy nie bedzie trzeba troszkę dogrzać farelka przed kąpaniem

Zastanawiam sie nad zoo, byłam wczoraj na wizycie i moj lekarz(ordynator) mówi ze jest szansa dostać to znieczulenie, ale jakby nie daje 100%, fajnie byłoby gdyby był na oddziale jak mnie "weźmie" [emoji51]

I znów spac nie mogę, masakra

Oprzeć sie nie mogłam i dokonałam takiego oto zakupu:
1464743183-2qoben.jpeg
[emoji7]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Buciki super ale co w zoo chcesz rodzić?:D

Hej!

Iwonaimaja- trzymaj się :) lepiej dmuchać na zimne
Needi- ja już na dziś mam dwa batony :D jeden zjem ode mnie a drugi od męża :D

Ja chciałabym znieczulenie, ale boję się :D tego wbicia w kręgosłup i cewnika :D

Dziś jedziemy ok.16 po moje nowe autko, ale nie chce mi się szczerze przyznam, Na 12 mam też dziś egzamin i jade na niego, bo w sobotę mam kolejne 4.
Jak wstaje w nocy i teraz nawet to mam wszystko takie drętwe, że masakra :(

Agula jeszcze masz egzaminy... współczuję. Ja się muszę bardzo skupiać na myśleniu:-p

A o czymś smacznym od męża nie pomyślałam. Dzięki:laugh2:

Martynka okładka mnie już żółwikiem co pływa i chodzi. Może reklamę widziałyście. :wink:

Needi- nic nie mów...masakra. Tak mi się nie chce. Chcę już mieć koniec tego cyrku na studiach. Wczoraj jechałam i prawie cały bok otarłam o drugie auto na pasie bo chciałam zmienić i spojrzałam w ostatniej chwili :( nie chciałabym już jeździć, bo strasznie bolą mnie stopy i taka ogłupiała jestem :(

Agula2016 ani cewnik ani wbicie sie w kręgosłup nie czujesz tego jak dobrze zakladaja :)

Needi widzialam reklame :) Twoja przynajmniej w miare przystepnej cenie cos znalazla, moj sobie wymyślił stacje psiego patrola, jak mu powiedziałam ze to jest bardzo drogie to uznal ze nie szkodzi, ze Dziadek, wujek i tatuś dadza mu pieniazki i wtedy starczy na kupno[emoji14]ot taki cwaniak z mojego cztero i pol letniego syna. ;)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fazerka, ma głowę do interesów, w dzisiejszych czasach ważna cecha ;)

Iwonaimaja, mi mąż póki co zarezerwował w O, ale kombinujemy jakby razem siedzieć, bo on ma karnet na młyn, a ja tam nie chcę:p

Needi, wczoraj zapowiedziałam mężowi, że zabieramy małego na lody:p

Lucky, śliczne buciki!

Spokojnego dnia!

Do góry