reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Czesc kochane. Alez mialam fatalna noc. Budzilam sie i przy okazji meza takze biedny pojechal niewyspany do pracy. Z checia bym jeszcze pospala ale bola mnie bardzo biodra i nie mam jak lezec :( mi sie wydawalo ze co sie przekladalam z boku na bok to maly sie budzil..

reklama
Zzo;)

Dziendoberek w dzien dziecka:) dzis to wyjatkowy dzien dla mnie, ciekawe co bedzie za rok:):):)

Dzis bede pakowac walizke bo raczej na pewno bede czerwcowa mama:) ale pozwolicie ze pozostane na tym forum:)

Lizzy bez problemu może siedzieć z tobą pewnie jakieś miejsca wolne będą tylko wejdziecie osobno
My nieraz zmienialismy sektor żeby z znajomymi siedzieć
No i jak teraz będą znajomi bilety kupować bo nie mamy jak a chcemy fajne miejsca

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny..
LuckyJuly2016 piękne buciki..
Agula ja ze względu właśnie na ten strach nie zgodziłam się na zzo i jakoś dało radę :-)
A co do poranka to ja miałam fatalny..
Ale mimo wszystko miłego dnia :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się ja ;)

Ja o zzo nie myślę bo i tak będę miała ;)

Gulia nie martw się będzie więcej nas z czarwca zobaczysz kochana ;)

Julka o nocy mi nie mów nawet ; ( tragedia dziś ; (

Miłego dnia życzę ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny! Mam pytanie. Czy któraś z Was odczuwa ból jakby jajników? Mnie już drugą noc zdarzają się takie krótkotrwałe bóle - jakby rwanie po obu stronach brzucha. Byłam przedwczoraj na wizycie ale nie spytałam o to doktora bo dopiero później mi się to przytrafiło.

Czekam właśnie w poczekalni na wizytę u diabetologa.

Miłego dnia Dziecka!:)

Iwonaimaja, wejdźcie przez stronkę, jak chodzicie to jesteście zarejestrowani to nie ma problemu. My wczoraj weszliśmy i było do wyboru miejsca, płacisz online i drukujesz potem bilecik, nie trzeba stać w kolejce, wybierasz na spokojnie:)

Ja tą noc miałam nie najgorszą, pomijając, że sikam co 1,5 godziny... zanosiłam mocz do badania wczoraj, był z rana, ale co z tego, jak z 1,5 godziny tylko:p trudno... zobaczymy co mi wyjdzie z tymi nerkami :(

Halo dziewczęta ;)
Witaj Kaskaw wśród lipcowych ciężarówek! ;)
mehle - ja miałam na początku ciąży, jakoś pod koniec 1. trym, taki rwący ból pachwinowo-jajnikowy. Tak mi się wydawało ;) I lekarka mi powiedziała, że to ścięgna się rozciągają. A niektóre były mocno bolesne, bo nie byłam w stanie ustać na tej nodze, co ból był. Odkąd jem magnez regularnie, to przeszło.
Co do ZZO ja się zastanawiam. W jednym szpitalu, który rozważam, podają raczej bez problemu, więc można poprosić w każdym momencie. I myślę, że pewnie zacznę bez, a jeśli ból będzie nie do wytrzymania, to będę wołać o znieczulenie.
Ja dzisiaj spałam całkiem dobrze. Tylko jedna pobudka na siku ;) No i wczoraj była burza, więc dzisiaj się super oddycha i jest chłodniej. Dobrego dnia Wam! ;)

mam pytanie techniczne - zwykle daję Wam 'lubię to' i inne pozytywne znaczki, jak coś mnie cieszy. Ale jak była smutna wiadomość i dałam nie lubię tego, to czy to jest w jakiś sposób negatywne dla użytkowniczki i lepiej nie dawać?

reklama
Wszystkiego naj.. dziewczynki z okazji Dnia Dziecka, jakby nie było też nimi jesteśmy ( a juz na 100% nasi partnerzy :) )
Przespałam dziś calutką noc! Szok! Nawet nie czułam pulsującego bólu hemków (zaczęłam do nich mówic pieszczotliwie to może się polubimy i odpuszczą), nadal są ale dziś jakoś mniej bolą- to mój najlepszy prezent na dzień dziecka :D Nawet na siku nie szłam, normalnie podwójny szok.
Agula jeszcze masz egzaminy... współczuję. Ja się muszę bardzo skupiać na myśleniu:-p

A o czymś smacznym od męża nie pomyślałam. Dzięki:laugh2:

Martynka okładka mnie już żółwikiem co pływa i chodzi. Może reklamę widziałyście. :wink:

Zzo;)

Dziendoberek w dzien dziecka:) dzis to wyjatkowy dzien dla mnie, ciekawe co bedzie za rok:):):)

Dzis bede pakowac walizke bo raczej na pewno bede czerwcowa mama:) ale pozwolicie ze pozostane na tym forum:)
hahha ja niestety nie orientuje się jeszcze w reklamach zabawek dla dzieci bo u mnie dawno te kanały nie lecą, ale już z mężem się śmiejemy, że nadchodzi czas "mini mini" i zapomnij o czymś innym:) Mikołaj etc. też przynosił najdroższe zabawki bo oczywiście wtedy córki zamawiały to co spodobało się w przerwie reklamowej a tam akurat same drogie firmy..

guliaa się nie wygłupiaj:) pewnie że możesz zostać, stawiasz kawę i wszystko jest do załatwienia ;)

Ja nie mam szans na zzo bo mój szpital znieczula tylko gazem. I znieczula to mocne nadużycie słowa bo osobiście nie znam przyapdku by pacjentka się o nie doprosiła.. JUz Wam chyba kiedys pisałam, że zawsze używają argumentu że już za póżno? Bez względu na jakim etapie poródu się jest to zawsze jest za póżno..

Ostatnia edycja:
Do góry