reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Iwonaimaja - śliczne!!!
Agula, i tak podziwiam!! Ja z Mikołajem w ciąży na studiach byłam, dziekankę wzięłam, ale wróciłam, znam takie co nie wróciły...Na wrzesień możesz przenieść?
Iwona77W - współczuję! My też mamy na podwórku takiego chłopca, co moi wyniosą zaraz znika i jeszcze tamten twierdzi, że to jego. Napisz co Ci powie psycholog w tej sprawie. Myślisz, że chce na siebie zwrócić uwagę? Od kiedy tak ma?

Normalnie mam stresa jakiegoś przed wizytą :/

reklama
Ty Egipt my do Włoszech mieliśmy kamperem ....ehhh ...ale...co się odwlecze to nie uciecze .
Coś się słabo dziś czuje ....
Iwona77 powodzenia z rozmową...oby nerwównie było.

Iwona35- nie krępuj się! Pisz :) widzisz jakie tutaj dziś tematy się kręcą :D..ojoj biedna kotka :( Boziuuu
Iwona77- też myślę, że chodzi o uwagę...daj znać jak psycholog to widzi
Lila- akurat tego nie mogę :( obronę mam na wrzesień, nie dam rady teraz..nie chce mi się. Padam na cyce jak pomyślę, że mam na nowo w weekend jechać :(

Iwona dobrze ze idziecie z tym do psychologa, chyba ma największą wiedze by pomóc.
Lila trzymam kciuki za wizytę ale będzie dobrze, ten stres to mamy wpisany w ciąże:)

Agula siostrze śniło sie to samo o mnie co przytrafiło się mojej kotce a nie wiedziała nic o tym,że przez weekend okociła się kotka i oszczeniła suczka. Ja tam w sny nie wierzę tylko że taki zbieg okoliczności nastapił przedziwny

Julka, podobno z rozmiar jeszcze może urosnąć... Ja też mam właśnie dylemat, bo już poszłam w górę o 2 rozmiary i kolejny rozmiar mnie przeraża :( Czy potem się wraca do stanu sprzed? Bo nie wiem czy te staniki co mam to powyrzucać czy istnieje szansa, że jeszcze kiedyś je założę? :p

Ja musze sie pochwalić ;) udalo mi sie morze zaliczyc i nawet nawet dobrze czulam sie po, a sporo posiedzilismy :) :)
Zazdroooo... :p
Venice- ja miałam mieć wakacje w Egipcie :D i mój mąż ciągle mi powtarza, że Egipt czeka na mnie na porodówce :D
Nie wiem jak Ty, ale ja na dniach pakuję walizkę i czekam na jedyne i niepowtarzalne wakacje... :p o terminie dowiem się last minute ;)
Aga30- racja kombi jest przydatne, ale ja lubię się wciskać wszędzie a kombi to już ryzyko :D dlatego mąż jeździ kombiakiem
Mój ciągle namawia na kombi, już nawet sobie wybrał :p Chyba skodę jakąś... Ale ja stanowczo jestem na nie, bo u nas na osiedlu problem z miejscem parkingowym i o ile naszego hatchback'a jestem w stanie nieraz wcisnąć gdzieś to krową nie zaparkuję :p

Iwona35, snami się nie przejmuj, to zawsze jakieś głupoty, jak ja o czymś myślę, to potem mi się to śni, jako totalna głupota... nigdy mi się nic nie spełniło i nie wierzę w takie rzeczy :)

Witam się poniedziałkowo ;)

Noc ciężka ; ( nawet nie mowie jeszcze w łóżku ale idę do sklepu ;)

Dziewczyny my juz wszystkie się po woli pakujemy ja dxis pakuje co mam potem reszta ;)

Co do samochodu ja mam mały i musze zobaczyć czy wózek mi wejdzie ;) jak nie to czekam mnie zmiana a nie chce ; (

a co do snów mi się juz 3 razy śniło źr urodziłam ; (

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Dziewczyny :) stęskniłam się za Wami. Trochę Was poczytałam i od razu humor lepszy :)

u mnie jeden wielki motłoch bo zaczęliśmy remont mieszkania i o ile do ekipy remontującej nie ma się co doczepić to deweloper nie zamontował nam grzejników, nie możemy się o nie doprosić i remont się kończy za 1,5tyg a oni chcą dopiero przywieźć grzejniki, bez nich facet nie może zrobić gładzi ani pomalować bo nie wiadomo na jakiej będą wysokości jakie szerokości. Nerwy mnie biorą bo facet z remontem nie będzie tyle czekał bo ma inne roboty nosz kur...nie mam siły :( zapłaciliśmy za wszystko a grzejników ani widu ani słychu i mają nas gdzieś...już nie wiem co mam robić żeby się ogarnęli, chyba nawet nie ma jak ich "postraszyć" masakra...

Poza tym czuję się średnio, stopy mam jak słoń a rozstępy na brzuchu prawie pod same cyce, które się kleją do brzucha jak mucha do miodu. Mój mały się wierci ale ostatnio chyba coraz więcej śpi. Za tydzień przed ostatnia wizyta :D a jutro zaczynamy szkołę rodzenia.

Co do samochodu też musimy kupić bo M ma służbową 2 osobową corsę i nowy też chce kombi a mnie tak się nie podobają, ale chyba przy dziecku jest praktyczniejszy więc ulegnę. trudno :)

Jeśli chodzi o sex...ostatnio raz się udało chyba od kilku miesięcy bez bóli i większych rozczarowań więc nie jest źle, ale szału z częstotliwością to nie ma :D mnie taki dłuższy post od przytulanek dobrze zrobił, ale śmiałam się później jak nie wiem bo z tym brzuszkiem to niewygodnie i już nie tak gibko hehe :)

Od jakiegoś czasu mam mega doła, głównie przez te problemy z mieszkaniem bo nie wiem czy w takim tempie się wyrobimy do narodzin małego :(

Miłego dnia Laski :)

reklama
Ja po wizycie U ordynatora kazał mi rodzic sn chociaż dZiecko jest ułożone posladkowo.
Oj, jak to?

Co do stóp to moje też "urosły". Baleriny mam ciasne, przerzuciłam się już na japonki i coś czuję, że w nich będę człapać to końca...

Póki co, zbieram się na zakupy jakieś, aż nie chce mi się z domu wychodzić w to ciepło :(

Do góry