reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witajcie ;)
Skoro zaczynamy tydzień od narzekań, to mnie znowu ból nerek wczoraj dopadł, nic nie umiałam z tym zrobić. Ani jak się ułożyć... heh... Piję dużo i nic :(
Z pozytywów to teraz nie boli, mąż wyszedł do pracy, może odeśpię...
I kurczę bol nerki okropny
I mnie zapowiadają upal[emoji53]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczyny. U mnie noc z paroma pobudkami na siku, na szczescie czopu nie było. Mam nadzieję ze jeszcze go tam troche zostalo.. mnie znowu od paru dni bola kosci hmmn lonowe to chyba sa. Najgorzej jak wstaje z lozka. Zapowiada się upał wiec spedze dzien przy wiatraku. Co do seksu to zazdroszcze. My ostatni raz z miesiac temu i od tego czasu odpuścilśmy

Mnie różnie coś boli..ostatnio plecy w jednym boku, pachwiny i ten brzuchol czasami twardy, ale widzę że piękne stopy zostaną ze mną na długo. Widziałam pogodę i do połowy czerwca nawet 32 stopnie?! masakra!

Co do przytulanek nie ma czego zazdrościć..bez porównania są i czuję się jak słonica :), ale macie rację cos tam jest.

Zostało mi 45 dni do terminu a do 38tyg. 31 dni!!!!!! aaaaaaaaa.....piorę ciuszki!

hej dziewuszki poniedzialkowo :)

poniedziałek? nowy tydzien = coraz bliżej porodów :D
w sumie to juz sama nie wiem czy sie ciesze czy jestem przerazona ;)

ja dzis skonczyłam 34tc, zaczynam 35tc czyli 41 dni do porodu, do donoszonej ciazy (38tc) 27dni :huh::biggrin2:

co do nocki to milion razy wstawanie do wc jest w standardziej, dzis dosłownie pod klimą spałam tak bylo goraco... i mecza mnie skurcze lydek.. dzis jak mnie o 4 w nocy zlapał skurcz (z bólu sie tak wiłam i jęczałam, ze az meza obudziłam :/) to tak mnie pozniej lydka bolala ze zasnelam dopiero o ok 6:30 po czym wstałam o 7:15.

miłego dnia :)

Witam
Jakoś siły brakuje nawet na pisanie na forum czuję się jak słoń poce się jak świnka [emoji3] ale już niedługo koniec

Wczoraj znowu na pogotowie chcialam jechać ledwo do domu wróciłam strasznie duszno jest cisnienie mi skacze

Kasiulka trzymam się

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Kkasiulka jak się czujesz?

Mehle milo ze do nas zagladasz, mam nadzieje ze w koncu sie rozkrecisz i bedziesz czesciej pisala :)

Megami91 mam podobnie, checi sa na sprzatanie itp ale fizycznie ciezko cokolwiek ogarnac, bo brzuch od razu twardnieje.

Julita1212 zdrowka!!!

Jodelka ciesze się bardzo :)

Julka89.89 jak tam u Ciebie?

Iwona35 hie hie :D jaki jestes znak zodiaku? Ja tez taka zlosnica jestem :D

Agula2016 dokładnie tak jak pisze julita1212 :) fajnie poczytac ze inni moga i maja ochote :)

Julka89.89 miesiąc temu? Hehehe ja ostatni raz to moze ze 3 miesiące temu[emoji14]

Iwonaimaja hahaha alez pomieszane zwierze z Ciebie :D mozna by rzec ze jestes slonioswinia[emoji14]ale spoko ja podobnie sie mam ;)

Ja musze sie pochwalić ;) udalo mi sie morze zaliczyc i nawet nawet dobrze czulam sie po, a sporo posiedzilismy :) :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć!

Z rana była burza i deszcz, a teraz słoneczko wychodzi, dobrze, bo mam pranie do wywieszenia.

U nas remontu ciąg dalszy, mam dość, bez kitu!! Chłopców pokój zrobiony, jeszcze jakieś drobne dodatki, typu półki ścienne na książki, roleta itp. Od dziś pokój dla Młodej :)

Dziś mam wizytę, mam nadzieję, że zrobi mi usg...chciałabym sprawdzić poziom wód, przepływy, wagę dziecka. Ugh!

Julita, zdrowia!!!!
Iwona - brakuje tutaj Ciebie, jak znikasz :D Współczuję hemoroidów!
Agula - fajnie, że autko wybrane! Jak egzaminy? Mój kocurek też tak lubi spać :D
Olcia - nie znam się na studniach, ale sąsiad porażka!!! :(
Jodełko - super, że się tak wybawiłaś!!! :)
Kkasiulka - szpital? Wyszłaś już? Odezwij się.
Julka, z rozmiar większy na pewno, a czy więcej? Zależy jak u kogo. Mnie też odeszła z tydzień temu taka galaretka, odrobinę, może to i czop, na szczęście nic strasznego nie oznacza :)
Fazerkam - ja jestem przerażona! Bardziej niż się chyba cieszę! Okropne to uczucie! Nigdy tak nie miałam i próbuję sobie wytłumaczyć dlaczego i nie wiem :/ Boję się porodu, znowu szpitala, tej niemocy, bólu, ogarnięcia wszystkiego, łącznie ze starszymi dziećmi, kolek, tego, że może dziecko, mimo badań chore będzie, masakrę jakąś mam buuuuuuuu :(:(:(

Miłego dnia!

1464595743387.jpg

Byliśmy w sobotę na zakupach i tatuś wybrał małej do tego była promocja do zakupów powyżej 100zł dostawalo się misia

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1464595743387.jpg
    1464595743387.jpg
    68,5 KB · Wyświetleń: 266
reklama
Jodełka- bardzo miło z Twojej strony :* , ale jeszcze kupujemy używany :) mamy już forda focusa w kombi 2005r i teraz też kupujemy dla mnie forda ( mój mąż ma słabość do fordów), ale tym razem 2010r. :), ale pomysł na kilka lat do przodu jest, żeby sprzedać te dwa a kupić jeden już nowy i wypasiony.

Julka- ojejka też nie wiedziałabym co zrobić :(, ale jak Dziewczyny mówią, może odchodzić o wiele szybciej
Iwona- widzę szał zakupowy Cię ogarnął :D

Ja za to teraz siedzę i nogi moczę w zimnej wodzie..takich parówek jeszcze nie miałam :D już mi trochę schodzi ta opuchlizna
Tak dla rozluźnienia pokażę Wam jak śpi mój kot :D ten to ma dobrze
Co do auta to też sprzedajemy ale nadszedł czas na nowy też kombi, bo większy a tam zresztą przynajmniej raz w życiu trzeba zaszaleć [emoji6] Oczywiscie poprzednie nasze samochody były zawsze fordami z wyjątkiem obecnego (kupiliśmy w dobrej cenie). Teściu też tylko fordy - pracował tam.

Do góry