reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Hej ...
noi znowu noc do bani....budziłam sie co godzinę k....
nogi mi drętwieją istne szaleństwo !
Kurkaa chyba mi sie mała dziś rano obróciła ...takie miałam wrażenie ,Tyle że martwię się bo coś nie czuję ruchów ,i mam powód do nakręcania się ...
Fazerka morze eeeehhhh ale super ! W tym roku miały być super wakacje ....hmmm taaaaa na porodówce będą...
Sex ...a co to sex ... nie ma to jak zakaz od samego początku :baffled:
Dobrego tygodnia wszystkim ! Udanych wizyt i usg !!!!!!!!!!

reklama
My przez całą ciążę chyba tylko 2razy był sex już wczoraj powiedziałam mężowi ze jeszcze tylko dwa miesiące [emoji23] u nas mąż się boi jeszcze jak co chwilę szpital

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam poniedziałkowo,

U mnie tydzien 34 się zaczął i w sumie 4 tygodnie do 37 tygodnia.. oj łapie mnie stres :p Za tydzien w czwartek mam wizytę, więc mam nadzieję, że zdecyduje lekarz przynajmniej w którym tygodniu cc będzie.

Tak piszecie o tych czopach, że już sama się odchodzącego czopa doszukuję u siebie :p Najbardziej się skórczy boję, bo mnie lekarz nastraszył. Mam nadzieję, że dotrwam do rozwiązania jakoś..

Do tego mam dodatkowego stresa, bo nie mam formalności związanych z macierzyńskim załatwionych - pracuję w rodzinnej firmie, więc to nie tak łatwo :p Czekam na księgową, by przygotowała papiery, a ona ma tyle pracy (czas składania zeznań podatkowych), że nie może się wyrobić :( Także nie wiem czy mi się należy macierzyński i ile.. nic nie wiem :( Do tego w urzędzie po złożeniu wniosków też będę na decyzję czekać, a mały przecież za kilka tygodni będzie z nami, a ja będę raczej niezdolna do pracy!! Normalnie kłębek nerwów się przez to robię.. :p

Julita
Zdrówka życze! :)

Dżudka dawno pytałaś sorry że dopiero piszę, ja miałam 6,80 mmol/L
Ogólnie witam po długiej przerwie.
Ostatnio jakoś niemogę się zmotywować do czytania ani pisania.
Jak tak czytam że u większości z was wszystko tak ładnie i w miarę bezproblemowo idzie ku pięknemu finałowi tymbardziej to moje nieudacznictwo i wszystkie choroby i komplikacje wydają się większe a złośliwość losu gorsza.
Taka wredna i samolubna się zrobiłam zazdrośnica.
W każdym razie życzę wszystkim wszystkiego dobrego.
Pozdrawiam.

Myślę, że każda z nas się z jakimiś kłopotami zmaga nie zawsze pisząc o tym na forum. Głowa do góry, po kłopotach zwykle nastają lepsze dni! Jeszcze trochę musimy wytrwać :)

Tak dla rozluźnienia pokażę Wam jak śpi mój kot :D ten to ma dobrze

Bezwstydnie wygodny :) Też tak chcę!

U mnie przez ten weekend 2kg poszło w górę nie wiem jakim sposobem

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Też tak mam!! Czasem waga stoi w miescu a potem w przeciągu kilku dni 1,2 kg więcej Może to też przez jakieś zatrzymanie wody.. :confused:

Miłego dnia!!!

A kto by sie nie bał Iwonko?? chyba każdy facet.... mój ma dosyć ale cóż zrobić? Dla dziecka wszystko !
W końcu mała sie ruszyła...ufff oby się rozkręciła !

Hej dziewczyny. Fajnie was poczytać. Już niedługo koniec dolegliwości. Ja jakoś się turlam, mam duże problemy z młodszym synem to i muszę z domu wyjść, Dziś też idę do szkoły i tam porozmawiać z psychologiem bo nie daje z nim rady. Rozmowy nic nie dają. Synek kradnie a jak go złapie robi sceny:( No cóż byle do lipca. Miłego dnia życzę

Lila to mamy podobnie, ściskam :*

Venicee spoko to chyba byl moj drugi i ostatni raz nad morzem w tym roku.. pozniej będzie za goraco zebym pojechala w dwupaku, a jak się synus urodzi to tez nie mozna z takim maleństwem nad morze...
Sciskam mooocno Venicee :*

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Venice- ja miałam mieć wakacje w Egipcie :D i mój mąż ciągle mi powtarza, że Egipt czeka na mnie na porodówce :D
Iwonka77- o kurcze, to faktycznie problem a ile ma lat??
Aga30- racja kombi jest przydatne, ale ja lubię się wciskać wszędzie a kombi to już ryzyko :D dlatego mąż jeździ kombiakiem
Fazer- ja też chceee morze!!! :)
Iwonai maja- jakie słodkie!!!! :)
Lila- a weź nic nie mów! Pojechałam, napisałam 3 egzaminy u jednej babki a ona mi zaliczyła tylko 1! Fakt, że średnio coś tam napisałam, ale już mi się nie chce tam jeździć, już za ciężko.

Znalazłam genialny patent na stopę jak parówka! Moczę w wodzie z solą! Uwaga jest postęp! Oczywiście nie mam stopy jak modelka, ale z dużego słonia zrobił się mały słonik :D

Ostatnia edycja:
reklama
Fazerka ja jestem zodiakalna panna :-)
Hmm seks. . mąż się bał ale bywał bo ja miałam ochotę chyba większą niż przed ciąża ale odkąd nawiedzily mnie wstrętne towarzyszki guzki to mi chęci wybily i z głowy i tym bardziej z innych części ciała.. ale nie krepujcie się i chwalcie się swoim, człowiek chociaż pomarzy :-D

U mnie jakaś czarna seria. Kotka nam zdechł podczas porodu a że ona podworkowa i dopiero rano ją znaleźliśmy to kociakow nie dało się uratować to w piątek a w sobotę oszczenila się suczka jeden pies i też martwy. Chyba te upały.. Aż się krępuje Wam napisać ale w niedzielę rano siostra zadzwoniła że ja się jej źle snilam. I tylko tyle szczegółów bo lepiej nie opisywać co jej się śniło.

Do góry