Witam poniedziałkowo,
U mnie tydzien 34 się zaczął i w sumie 4 tygodnie do 37 tygodnia.. oj łapie mnie stres
Za tydzien w czwartek mam wizytę, więc mam nadzieję, że zdecyduje lekarz przynajmniej w którym tygodniu cc będzie.
Tak piszecie o tych czopach, że już sama się odchodzącego czopa doszukuję u siebie
Najbardziej się skórczy boję, bo mnie lekarz nastraszył. Mam nadzieję, że dotrwam do rozwiązania jakoś..
Do tego mam dodatkowego stresa, bo nie mam formalności związanych z macierzyńskim załatwionych - pracuję w rodzinnej firmie, więc to nie tak łatwo
Czekam na księgową, by przygotowała papiery, a ona ma tyle pracy (czas składania zeznań podatkowych), że nie może się wyrobić
Także nie wiem czy mi się należy macierzyński i ile.. nic nie wiem
Do tego w urzędzie po złożeniu wniosków też będę na decyzję czekać, a mały przecież za kilka tygodni będzie z nami, a ja będę raczej niezdolna do pracy!! Normalnie kłębek nerwów się przez to robię..
Julita Zdrówka życze!
Dżudka dawno pytałaś sorry że dopiero piszę, ja miałam 6,80 mmol/L
Ogólnie witam po długiej przerwie.
Ostatnio jakoś niemogę się zmotywować do czytania ani pisania.
Jak tak czytam że u większości z was wszystko tak ładnie i w miarę bezproblemowo idzie ku pięknemu finałowi tymbardziej to moje nieudacznictwo i wszystkie choroby i komplikacje wydają się większe a złośliwość losu gorsza.
Taka wredna i samolubna się zrobiłam zazdrośnica.
W każdym razie życzę wszystkim wszystkiego dobrego.
Pozdrawiam.
Myślę, że każda z nas się z jakimiś kłopotami zmaga nie zawsze pisząc o tym na forum. Głowa do góry, po kłopotach zwykle nastają lepsze dni! Jeszcze trochę musimy wytrwać
Tak dla rozluźnienia pokażę Wam jak śpi mój kot
ten to ma dobrze
Bezwstydnie wygodny
Też tak chcę!
U mnie przez ten weekend 2kg poszło w górę nie wiem jakim sposobem
Napisane na SM-G361F w aplikacji
Forum BabyBoom
Też tak mam!! Czasem waga stoi w miescu a potem w przeciągu kilku dni 1,2 kg więcej Może to też przez jakieś zatrzymanie wody..
Miłego dnia!!!