reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Julka dzwon do gina swojego!!
a co strasznego w tym,że czop odchodzi w 32 tygodniu?

Julka jesli to naprawdę czop to spokojnie, ja urodziłam ponad miesiąc po odejściu czopa i to nie wielkości paznokcia a połowy ilości jaką masz białka po rozbiciu jaja i to w dodatku z krwią..spokojnie, to że po 2 tygodniach sie rodzi od czopa to jest fałszywa teoria jak z jedzeniem selera by zrobić syna;)

a ja dziś po zakupach solo:) nie miałam jechać dzis ale mąż mnei wkurzył i pojechałam, trochę głupio bo to jak odgryźć sobie palca na złość komuś, ale trudno, czasami trzeba być głupią;) ale po kolei:
mąż dziś szoferuje sąsiadowi, który z całą rodzinką ma komunie u kogoś z rodziny. O 10 zawiózł go do kościoła, godzina 14 a mojego męża ani widać ani słychać. Dodam że wczoraj obiecał mi że chociaż jeden dzień poleżę sobie plackiem ze względu na moje hemoroidy, bo naprawdę ciężko mi krok zrobić i zrobi obiad. Po 14 dzwonię czy coś się stało a mój mąż na meczu..kibicuje swojej drużynie z którą ze względu na ten uszkodzony bark od kwietnia nie gra. Nie pytałam kiedy wróci, sam powiedział że już jedzie a godzinę później nadal go niet. Za obiad się nie wzięłam, Wrócił i poszedł od razu do kuchni i chyba zły,że mu obiadem nie pachnie bo po drodze jeszcze za coś zrąbał młodszą córkę. No to ja make-up, ubranka i do autka. Bez słowa gdzie jadę, kiedy wrócę i jeszcze zabrałam mu to auto które wczoraj mył ręcznie by tych sąsiadów zawieźć. Przed chwilką wróciłam. Nie powiem obolała jak diabli. Nie dość że hemoroidy to teraz mnie jeszcze pachwiny szarpią ale co mam satysfakcji to moje:p Ani się nie odezwę,że cierpię teraz :) Kupiłam sobie lnianią tunikę bo za tydzień mam bierzmowanie córki a kompletnie nie miałabym już w czym iść.
Ot cała ja:D

Hej!

My dziś cały dzień jeździliśmy za autem..29 stopni, stopy mam najbardziej napuchnięte od tych kilku dni. Nic dziwnego skoro non stop wysiadałam i wsiadałam do auta, chodziłam i tak z 6godz!!! Masakra. Teraz boli mnie łeb.
Finalnie chyba już mam auto i zostają sprawy formalne

Kochana a jaki samochód kupujecie? Mój màż pracuje w fordzie to może uda mu się zrobić dla Was korzystkiejszą ofertę cenową jeżeli mowa o nowym samochodzie :)

Jodełka- bardzo miło z Twojej strony :* , ale jeszcze kupujemy używany :) mamy już forda focusa w kombi 2005r i teraz też kupujemy dla mnie forda ( mój mąż ma słabość do fordów), ale tym razem 2010r. :), ale pomysł na kilka lat do przodu jest, żeby sprzedać te dwa a kupić jeden już nowy i wypasiony.

Julka- ojejka też nie wiedziałabym co zrobić :(, ale jak Dziewczyny mówią, może odchodzić o wiele szybciej
Iwona- widzę szał zakupowy Cię ogarnął :D

Ja za to teraz siedzę i nogi moczę w zimnej wodzie..takich parówek jeszcze nie miałam :D już mi trochę schodzi ta opuchlizna
Tak dla rozluźnienia pokażę Wam jak śpi mój kot :D ten to ma dobrze

Załączniki

• 13318510_1022726074463577_1817498872_n.jpg
    13318510_1022726074463577_1817498872_n.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Kasiulka dasz radę- tulę micno!! U mnie patologia podobnie -stary oddział... Ale opieka ..
Porodówka też po remoncie więc wiem o czym piszesz! Najważniejsze żeby ok było!!!
U mnie najgorsze spanie.. Każda pozycja już zła - ani na lewym boku, ani na prawym.. Na plecach nieumiem spać..
Julita zdrowia!!!

Do góry