Wpadłam tylko się przywitać i powiedzieć, że wesele było po prostu zajebiste czułam się bardzo dobrze, zero skurczy, zgagi, zawrotów głowy do tego potańcowałam sobie noooo na prawdę wybawiłam się na całego a spać poszłam przed 5 Cieszę się, że synka zostawiliśmy z babcią bo to była nasza noc Szwagier wracał rano po swoją córkę do Olsztyna to zabrał ze sobą naszego Szkraba i poprawiny spędziliśmy już w komplecie więc weekend zaliczam do udanych Mam nadzieję, że Wasze też takie były buziaki
reklama
alinka
Fanka BB :)
Dżudka dawno pytałaś sorry że dopiero piszę, ja miałam 6,80 mmol/LAlinka a jaki poziom hemoglobiny mialas?bo zastanawiam się jak niski poziom zmusza do przyjmowania żelaza..?
Ogólnie witam po długiej przerwie.
Ostatnio jakoś niemogę się zmotywować do czytania ani pisania.
Jak tak czytam że u większości z was wszystko tak ładnie i w miarę bezproblemowo idzie ku pięknemu finałowi tymbardziej to moje nieudacznictwo i wszystkie choroby i komplikacje wydają się większe a złośliwość losu gorsza.
Taka wredna i samolubna się zrobiłam zazdrośnica.
W każdym razie życzę wszystkim wszystkiego dobrego.
Pozdrawiam.
Hej!
My dziś cały dzień jeździliśmy za autem..29 stopni, stopy mam najbardziej napuchnięte od tych kilku dni. Nic dziwnego skoro non stop wysiadałam i wsiadałam do auta, chodziłam i tak z 6godz!!! Masakra. Teraz boli mnie łeb.
Finalnie chyba już mam auto i zostają sprawy formalne.
Chyba zacznę powoli wszystko szykować, bo ostatnio wystraszyłam się tym bólem pleców i myślałam, że sączą mi się wody. Oczywiście nie mam nic poprane, wszystko gdzieś leży...
Kasiulka- najważniejsze, że z dzidziolkiem ok u nas też na 3 doby zostawiają
Alinka- odzywaj się częściej, widzisz u nas też nie jest kolorowo
My dziś cały dzień jeździliśmy za autem..29 stopni, stopy mam najbardziej napuchnięte od tych kilku dni. Nic dziwnego skoro non stop wysiadałam i wsiadałam do auta, chodziłam i tak z 6godz!!! Masakra. Teraz boli mnie łeb.
Finalnie chyba już mam auto i zostają sprawy formalne.
Chyba zacznę powoli wszystko szykować, bo ostatnio wystraszyłam się tym bólem pleców i myślałam, że sączą mi się wody. Oczywiście nie mam nic poprane, wszystko gdzieś leży...
Kasiulka- najważniejsze, że z dzidziolkiem ok u nas też na 3 doby zostawiają
Alinka- odzywaj się częściej, widzisz u nas też nie jest kolorowo
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny chyba mi czop odchodzi dzis juz 2gi raz taka galareta jak paznokcie. Co robic? Boli zadnych nie mam..
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Probowalam ale nje odbiera
Gwiazda_237
Gwiazda_237
nic nie robic i nie panikować w 32 tygodniu juz może co nie znaczy że urodzisz zarazDziewczyny chyba mi czop odchodzi dzis juz 2gi raz taka galareta jak paznokcie. Co robic? Boli zadnych nie mam..
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
32+2. Nie sacza sie wody ani nie mam skurczy. Nie bylo krwi tylko 2 razy galareta prawie przezroczysta