reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

a co strasznego w tym,że czop odchodzi w 32 tygodniu?

Julka jesli to naprawdę czop to spokojnie, ja urodziłam ponad miesiąc po odejściu czopa i to nie wielkości paznokcia a połowy ilości jaką masz białka po rozbiciu jaja i to w dodatku z krwią..spokojnie, to że po 2 tygodniach sie rodzi od czopa to jest fałszywa teoria jak z jedzeniem selera by zrobić syna;)

Iwona mysle ze moze i rzeczywiscie nic strasznego ale ginekolog jest chyba od tego zeby w takich momentach doradzic

reklama
Kasiulka szybkiego powrotu do domku Wam życzę, moze to faktycznie czop(?) na tym etapie z tego co was czytam to juz moze byc

Co do bezstresowego wychowania to ja bym chyba tak nie dała rady, ale wszystko przede mną [emoji51]

Brzuch mi sie twardy robi coraz cześciej, ani chodzić ani siedzieć, a ile można leżeć? Ale przecież to prawie juz, za 3/4 tyg mogę rodzic...

Julita szybkiego powrotu do zdrówka!

Asia faaajne te spodenki [emoji106]

Jodełka podziwiam Cie ze szalałas na weselu do 5, ja juz bym nie dała rady, super ze sie dobrze czujesz i sie wybawiałas [emoji5]

Alinka życzę uśmiechu i samych pozytywów [emoji5]
Myśle ze każda z nas mogłaby ponarzekać na pol strony albo i cała ale lepiej wyciągać te pozytywne aspekty [emoji6][emoji106]

Iwona35 gratuluje udanego zakupu a co do męża... Czasem brak słów do tych naszych facetów [emoji57]

Agula to trzeba "opić" nowy nabytek [emoji28] gratuluje! A kota masz luzaka!

Venice u mnie ze spaniem podobnie, chyba żadna pozycja nie jest komfortowa, marzy mi sie pospać na brzuchu!
Dzis jakas ciężka noc, jest 4 a ja od 2:30 juz wogole nie śpię, młody szalał a pózniej dostał czkawki, dopiero co sie uspokoił, moze jeszcze uda mi sie przymknąć oko...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witam i ja! Starsza córka obudziła mnie niedawno bo chciała sobie z mamą pogadać a teraz znów śpi. A ja leżę i wątpię że uda mi się jeszcze przysnac. ;)

Mnie w czerwcu czeka calonocne wesele i jakoś słabo siebie tam widzę. Ale pożyjemy zobaczymy... :)

Miłego dnia!

Hejka!!

Ja to mam same przeboje...dziś od rana brzuch mi się stawia chyba z 8 raz. Magnez za chwilę łyknę :D

Jestem w szoku. Wczoraj kochaliśmy się z mężem (to mało istotna sprawa tutaj :D ) i mąż nie mógł ogarnąć, że mi nadgarstki wysiadły. Nie mogłam się podeprzeć- dosłownie nic bo padałam na twarz jakby się łamały. Masakra a jaki ból. Nie myślałam, że jest tak źle :( stopy nadal opuchnięte, ale jak mają nie być jak non stop jest duszno :(

Lucky-opić to na pewno, ale nie wiem czym :D

Hejka!!

Ja to mam same przeboje...dziś od rana brzuch mi się stawia chyba z 8 raz. Magnez za chwilę łyknę :D

Jestem w szoku. Wczoraj kochaliśmy się z mężem (to mało istotna sprawa tutaj :D ) i mąż nie mógł ogarnąć, że mi nadgarstki wysiadły. Nie mogłam się podeprzeć- dosłownie nic bo padałam na twarz jakby się łamały. Masakra a jaki ból. Nie myślałam, że jest tak źle :( stopy nadal opuchnięte, ale jak mają nie być jak non stop jest duszno :(

Lucky-opić to na pewno, ale nie wiem czym :D
Agula po wczorajszych przytulankach to sie ci stawia [emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny

Agula dużo szczegółów. Fajnie wiedzieć że jak bzykałaś się z mężem to musiałaś się podeprzeć na nadgarstkach:p

Mój ostatnio zaniemógł podczas bo pomyślał że za długo i mała to czuje w brzuchu:dry:

Zostało mi 49 dni do terminu a 35 dni do 38tygodnia:cool2:

Julita- też tak pomyślałam :) jak za kilka tygodni przytulanki mają coś przyspieszyć to musze jakieś liny do sufitu przyczepić :D

Needi- zdecydowanie za dużo :D w opowieści jestem ja, mój mąż i nadgarstki :D kurcze jak to przeczytałam jeszcze raz to faktycznie zboczeństwo a to zwykłe tuturutu :D myślę, że mogłam Was zgorszyć.

Ostatnia edycja:
Witajcie ;)
Skoro zaczynamy tydzień od narzekań, to mnie znowu ból nerek wczoraj dopadł, nic nie umiałam z tym zrobić. Ani jak się ułożyć... heh... Piję dużo i nic :(
Z pozytywów to teraz nie boli, mąż wyszedł do pracy, może odeśpię...

reklama
Julita- też tak pomyślałam :) jak za kilka tygodni przytulanki mają coś przyspieszyć to musze jakieś liny do sufitu przyczepić :D

Needi- zdecydowanie za dużo :D w opowieści jestem ja, mój mąż i nadgarstki :D kurcze jak to przeczytałam jeszcze raz to faktycznie zboczeństwo a to zwykłe tuturutu :D myślę, że mogłam Was zgorszyć.
Ej daj spokoj[emoji4] fajnie poczytać że inni moga[emoji4]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry