reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Kasiulka trzymajcie się tam. Może to były początki czopa? Współczuje warunków, ja myślałam że szpitale ze zbiorowym łazienkami już nie istnieją :-(
U mnie w szpitalu też nie ma czegoś takiego jak przyjazd na badania. Jak już dojedziesz na IP to co by się nie działo min. 3 doby muszą być.

Nie, czop na pewno nie. Szyjka długa zamknięta. Dopiero miałam Ktg, dzidziuś ma się świetnie. Skakał cały czas.
Wczoraj na usg wyszło ze waży ok 2150, wody ok, tylko lozysko juz ma 3 stopień dojrzałości. I lekarka mówi, że lepiej jeśli do terminu sama urodzenia bo nie chcą wywoływać po cc. Blizna zmierzona, jest ok.
Warunki na patologii tragiczne. Porodowka odnowiona, ale tu gdzie jestem .... masakra.

Poleże te 3 doby na pewno

reklama
Kkasiluka trzymaj sie! Lepiej niech Cię poobsewuja te 3 doby. Mój gin ostatnio na wizycie mówił że w razie choć niewielkiego plamienia od razu jechać do szpitala. a warunki jakos przeżyjesz, ja dwa razy lezalam w tej ciąży w szpitalu i za pierwszym też miałam tragiczne warunki! Dasz rade:-) :)

Kasiulka, trzymaj się dzielnie i szybkiego powrotu do domu. Najważniejsze że z dzidziolkiem wszystko w porządku!

Rzadko się udzielam ale staram się na bieżąco Was czytać. U nas wszystko ok, jutro mam wizytę i jutro też zaczynam 34 tydzień. Udało mi się wykonać to badanie obciążenia glukozą, jutro dowiem się jaki jest wynik. A tak poza tym to stopy mi puchną odkąd upały przyszły ale nie bolą więc jest ok.
Pozdrawiam wszystkie Lipcóweczki! :)

Kkasiulka zycze szybkiego powrotu do domu. Moja kuzynka dwa razy rodzila w krakowie w jakims szpitalu, nie wiem ktorym ale mowila ze warunki okropne...

Co do wychowania bezstresowego. Tu w Szkocji wiekszosc wlasnie tak dzieci wychowuje i te dzieci sa okropne. Ostatnio bylam swiadkiem jak jednej kobiecie takie 2 letnie dziecko zaczelo uciekac, a ona jeszcze z wozkiem musiala zostawic wozek i go gonic bo obok autobusy jezdzily. Potem dziecko obrazone zaczelo sie klasc na ziemi i walic jakas zabawka w szybe od przystanku a kobieta nic sobie z tego nie robila... Tragedia. Mam nadzieje ze moje bedzie w miare spokojne.

Dzisiaj mialam taka dobra noc ze nawet nie przebudzilam sie na siku :D lekko w szoku bylam :p juz zaczynam sie wkurzac bo tyle rzeczy mam ochote zrobic a nie mam sily... zaraz mi sie brzuch twardy robi i sie denerwuje... jeszcze poltora miesiaca...

Cześć dziewczyny

Kkasiulka trzymaj się. Ciekawe co to było. Może seksik zaszkodził?

Mehle oby wynik był dobry. Żadko coś tu piszesz. Foch

Ja ostatnio czuję się bardzo dobrze. Mam siły i chęci. Brzucho duże ale jakoś się przyzwyczaiłam. (Teraz pewnie zacznie mnie coś boleć jak to napisałam).

Miłego dnia

Needi wiem, przepraszam. Ja chyba nie potrafię tak do końca odnaleźć się na takim forum. Ale czytać bardzo lubię. :)

Witajcie;-)

Kkasiulka to rzeczywiście warunki nieciekawe,ale co zrobić,niech Cie poobserwują,powodzenia!

Ja bym chciała krótkie spodenki, ale kurcze nie znalazłam w fajnej cenie, a znowu drogich na 1,5 miesiąca mi szkoda. Mam rybaczki, leginsy, spódnice, sukienki, może przetrwam lato ;)
ja zamówiłam takie taniutkie spodenki i są naprawde fajne,na gumce,ze sznureczkiem,wygodne Link do: KRÓTKIE SPODENKI SZORTY BAWEŁNA GŁADKIE KOLORY, XL

u mnie od 3 dni taka beznadziejna pogoda,do 13 słońce a potem do nocy niekończąca się burza z deszczem i duszno,taka słaba przez to jestem,jeszcze mnie dzidzia tak strasznie kopie że już mnie zaczyna boleć,
wczoraj byliśmy na weselu,nawet dość długo posiedzieliśmy,jejku tyle pyszności,że aż żal czegoś nie spróbować;-) dzisiaj mnie męczą zato wzdęcia i zgaga wiec leże;-)

udanego popołudnia;-)

reklama
Dziewczyny jak nosze teraz miseczke B.w zasadzie takie nieduze B to jaki rozmiar mam kupic do karmienia ? Nie mam pojęcia :(

Do góry