Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja pokrowce tez nie będę prac. jak będzie pogoda to będę wystawiać na słońce. a na materac do wozka kupiłam prześcieradło i wiadomo ze pieluszkę pod głowę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie martw się. Ja ludzi nie poznaje nawet jak w ciąży jestem. Mąż się śmieje że jakby wyjechał na dłużej to bym go nie poznałaPrzypomniało mi się jaką miałam fazę wczoraj - otóż zapomniałam imienia koleżanki!!! Co prawda nie taka bardzo bliska koleżanka, ale jednak.. pamiętałam tylko drugię imię, a pierwsze i nazwisko kompletnie mi z głowy wyparowało. A że musiałam zapisać to musiałam się jej zapytać, jak ma na imię bo zapomniałam
Ja się przyznam że w pierwszej ciąży nie prałam ale teraz będę bo stały na strychuA pierzecie wszystkie pokrowce nowych wózków i fotelików?
Gratuluję wizyty.Witajcie dziewczyny
Wczoraj dzień miałam zajęty, czytałam Was ale co chciałam napisać to coś mi przeszkadzało...wczoraj narzekalyscie na niespecjalna noc i ja też taka niestety miałam! Odezwał się oczywiście znowu problem zęba ehh i cała noc nie spałam, na szczęście poszlam rano do dentysty i ta noc była już ok i tak spalam długo bo chyba odsypialam wczorajsza
A tak z ciekawostek to wczoraj byliśmy na wizycie wszystko okey z Małym w porządku waży już jakieś 2700 g doktor powiedział że ok 15 czerwca moj Synus będzie gotowy do wyjścia
Dzisiaj pogoda ok trochę chłodniej i padało z rana. Właśnie co do prania dziewczyny to co poza nowymi ciuszkami pierzecie? Chodzi mi o pieluchy, kocyki, rożek, ręczniczki itd
Dzisiaj pogoda ok trochę chłodniej i padało z rana. Właśnie co do prania dziewczyny to co poza nowymi ciuszkami pierzecie? Chodzi mi o pieluchy, kocyki, rożek, ręczniczki itd
Współczuję bardzo. Polecić mogę tylko kisiel i podgrzany Kubuś na lepsze q smarowanieWitajcie dziewczyny
U MNIE kolejna nocka nieprzespana, tak mnie boli gardło że zaraz będę z bezsilności wyła!!!!!!!!!!!!!!!
Nic nie pomaga żadne płukanki a już od północy je stosuje, ani tantum verde.....
co ja mam jeszcze zrobić bo jak słowo daje zwarjuje........
czy ciągle musi mi coś dolegać??????
jak nie urok to sraczka..........
Co do moich porannych wymiotów, to ja jeszcze rano wymiotuje, co prawda samą żółcią ale jednak ciągnie mnie jak w pierwszym trymestrze.
Ubranka wszystkie piorę w pralce, nie mam siły na pranie w rękach. Oczywiście zmniejszam tylko wirowanie i jest git.
Wózka nie będę prała zresztą fotelika też nie.
O kurcze, to niefajnie, koszty jednak spore... Mam nadzieję, że wyjaśni się na Twoją korzyść...To dla pocieszenia napiszę Ci co ja ostatnio zamówiłam. Zamówiłam elektroniczną nianię z wyświetlaczem i kamerą zapłaciłam za nią 500 zł (dla mnie sporo kasy) ale się na nią napaliłam pozatym mam 2 koty w domu i lepiej mi by było obserwować pokój. Oczywiście mężowi powiedziałam że kosztowała mniejPo otrzymaniu paczki okazało się ze ma rozbity wyświetlacz! Zadzwoniłam odrazu do babki ktora mi to wysłała i oczywiście nie ma mowy o zwrocie że wysłała dobry żeby spisać raport kurierowi bo paczka jest ubezpieczona i mi zwrócą kasę. Więc tak robiłam lecz szanse są marne
Dziś wyprałam w automacie pieluchy i nic im nie ma. Rożek, pościel, kocyk, wszystko do pralki. Wózek rozebrałam te boczki i też do pralki wrzucę. Mam tylko wątpliwość co do materacyka wózka... Mam prześcieradełko, ale mimo wszystko wolałabym przeprać...dziewczynki moje kochane a wy rożki, kocyki, pieluszki pierzecie w pralce?
Tak, mój maluch kopie z prawej na górze i z lewej na dole rączkami daje czaduMam pytanie czy wasze dzieci tez kopią tylko z jednej strony bo mnie tylko z lewej tak gdzie ma nóżki