reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

truskawka, ja wózek prałam bo kupiłam używany i wdać było, że stał w garażu czy w podobnym miejscu. Nowego nie prałabym.

Pozatym będę prać wszystko co dla dziecka i co się da to prasować.

Co do nieprzespanych nocy - ja mam tak zatkany nos, ze zaczęłam chrapać. Dziś mnie nawet moje własne chrapanie budziło :p
Możecie coś poradzić na takie problemy z zatkanym nowem??
Ja katar po prostu muszę przeżyć. Nic mi nie pomaga

reklama
Agula - :D
Iwonaimaja, u mnie zależy, ale czuję ją raczej po całym brzuchu, raz z tej, raz z tej, raz góra, raz dół, a czasami dwie strony na raz.
Flammie - :D :D A woda morska nie pomoże? Ja też ponoć w ciąży chrapać zaczęłam :/
Lucky - to dopiero! Ludzie to potrafią!!!!
Dżudka, piękne wieści!! A Ty będziesz mieć planowaną cc?? Piorę wszystko, ubranka, pieluchy, kocyki itp.
Needi - ja też ludzi nie poznaję :D I to nie tylko w ciąży :D A pałąków się nie wyciąga? Materiał i te zabawki z materiału to tak, do pralki.
Julita - współczuję :( Jakiś psikacz do gardła? Albo coś przeciwbólowego, apap może? Zdrowia życzę!
Lizzy, aaa, no to ok, cieszę się :)

Ja mam katar cały rok, z małymi przerwami. Aktualnie również. Nos niby drożny, ale jak się wysmarkam...Zatoki :/

Julita, zdrówka! Trzymaj się!

O kurcze, to niefajnie, koszty jednak spore... Mam nadzieję, że wyjaśni się na Twoją korzyść...

Dziś wyprałam w automacie pieluchy i nic im nie ma. Rożek, pościel, kocyk, wszystko do pralki. Wózek rozebrałam te boczki i też do pralki wrzucę. Mam tylko wątpliwość co do materacyka wózka... Mam prześcieradełko, ale mimo wszystko wolałabym przeprać...

Tak, mój maluch kopie z prawej na górze i z lewej na dole rączkami daje czadu ;)

Przyszedł mi dziś kocyk minky, super jest ten materiał, sama bym taki kocyk chciała :D

Co do tego mojego zamówienia, okazało się, że przy tych pieluchach napisali, że jak nie będzie koloru dają losowy... Chociaż było oznaczone, że wzór dostępny, ale i tak napisaliśmy, przeprosili za niedogodności, a że pielucha z 5zł kosztowała to już nie bawimy się w odsyłanie. Trochę chyba za bardzo spanikowałam, bo przecież miało być idealnie... Natomiast te chusteczki, które mają przecięte opakowanie doślą nowe. W sumie jestem usatysfakcjonowana.

Pierwsze pranie za mną, dziś wiaterek, to powinno fajnie powysychać :)

Ciuszki upralam a jeszcze kocyki i pieluchy upiore teraz a z resztą się wstrzymam żeby się nie ukurzylo tzn pościel baldachim itd.
Lizzy pochwal się kocykiem bo chcę właśnie zamawiać ale waham się skąd żeby nie okazał się tandetny..a jaka grubość i wielkość wzielas?

Lila prawdopodobnie będę miała cc planowana nawet termin wstępnie ustalony na 28.06 ale jeszcze mam zrobić konsultacje okulistyczna i się okaże.
A co do prania to na razie mam ciuszki poprane więc teraz po weekendzie muszę się wziąść za resztę.. chociaż czekam na meble i zacząć urządzać pokoik, żeby już mi się nie ukurzylo itd

Dżudka, też czekam z praniem na koniec remontu, żeby już móc do komody powkładać.

iwonaimaja ja też czuję tylko w jednym miejscu-po prawej stronie pod żebrami -tam gdzie ma nóżki,czasami tylko jak się przewraca chyba z boku na bok to cały brzuszek się trzęsie;-)

Aga30-oby sprawa rozwiązała się na Twoją korzyść;-)

Julka-ja to wypiorę w pralce,ale na praniu ręcznym,moja przynajmniej pralka się wtedy mało kręci,tak że bardziej to będzie wypłukane i wirowanie na małe obroty;-)

Truskawka wózka i fotelika nie piorę

Co do chrapania to ja też strasznie chrapię-podobno;-D wiec współczuję komuś kto bedzie ze mną na sali w szpitalu,ale ja mam "wieczny" katar alergiczny i już się nauczyłam z nim żyć;-)

reklama
Dżudka, mam 100x75 więc dość spory, bez wypełnienia wzięłam. Fotkę wstawię jutro, bo teraz szykuję się w kuchni na gości, a nie chcę upaćkać go;)

Do góry