reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

No właśnie nie chcą czekać żeby sprawdzić ale podobno nie ma to znaczenia że do miesiąca można spisać. Wszyscy są bez winy. Boję się ze nie odzyskam kasy. Też chciało mi się beczec.

Znajdz w necie numer do centrali tej firmy kurierskiej, powuedz co i jak, poproś o nr telefonu od tego kuriera, niech jak najszybciej przyjedzie spisać papiery. Ja czekałam kilka dni na niego, a dwa ze dopiero po 2-3 dniach odpakował maz paczke i nie przyjęli, choc minął ledwo tydzień.

Dzień dobry!

Ja już zakupy zrobiłam, pranie drugie się pierze, na dworze wieje, to mi przewieje szybko - dzis ręczniki i rożek dla małego ;-)

reklama
dziewczynki moje kochane a wy rożki, kocyki, pieluszki pierzecie w pralce? bo ja myślę żeby ręcznie wyprać, trochę się boje w pralce

Aga- współczuję :( pamiętam teść kiedyś też chciał odzyskać kasę, ale podobno powinien sprawdzić przy kurierze :( za to mój ojciec to mistrz :D co zamawia kurierem to otwiera i oglada przy nim nawet 30min :D mi by było głupio, bo facet pewnie nerwowy, ale sposób ma.

Julka- ja pewnie w pralce, ale mniejsze obroty wirowania wezmę :)

Venicee nie martw się. Co jakiś czas się tym przejmujesz widzę, więc corcia pewnie tak ma że raz jej się chce a raz nie. Ważne jest te 10 na 12h

Aga - :( Tulę!!
Venicee - fajnie, że tu wpadasz, ja tam za Wami nadążyć nie mogę, a lubię Cię czytać. Tamte dziewczyny zresztą też, szkoda, że nie wpadają chociaż czasami, tak ja Ty :) Ja też od 9 czekam i czekam, żeby policzyć. No coś teraz ruszyło w końcu, to siedzę, bo jak stoję to liczyć nie lubię, ale od dwóch dni też jakby słabiej i mniej, ona tak ma, kilka dni tak, kilka tak. Jak już mi się wydaje, że jest jakiś tam rytm, w danych godzinach, to ona to zmienia i na drugi dzień jest już zupełnie inaczej! Może ma dwa dni spokojniejsze :) Buziaki!
Julka, powodzenia!!!!!! Piorę w pralce :)
Agula, świetnego masz ojca!! Pozazdrościć takiej postawy!! Mamy takie prawo, ale każdemu, no większości, właśnie głupio...

Znajdz w necie numer do centrali tej firmy kurierskiej, powuedz co i jak, poproś o nr telefonu od tego kuriera, niech jak najszybciej przyjedzie spisać papiery. Ja czekałam kilka dni na niego, a dwa ze dopiero po 2-3 dniach odpakował maz paczke i nie przyjęli, choc minął ledwo tydzień.

Dzień dobry!

Ja już zakupy zrobiłam, pranie drugie się pierze, na dworze wieje, to mi przewieje szybko - dzis ręczniki i rożek dla małego ;-)
Na drugi dzień kurier spisał protokół i zrobił zdjęcia. A ja wysłałam wszystkie potrzebne dokumenty. Do miesiąca mam mieć odpowiedź. Jestem strasznie zła [emoji19]

reklama
Do góry