reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Aga - przykra sprawa z tym kurierem :( Mam nadzieję, że się dobrze skończy.

Julka
- rzeczy, które powinny być prać ręcznie, albo wydają mi się delikatne wrzucam do pralki i ustawiam ją na program do wełny (albo prania ręcznego) i zmniejszam wirowanie do 600-700. Tak piorę właśnie wełniane rzeczy i tak też poprałam wszystkie materiałowe części wózka, łącznie z materacykiem, które miały oznaczenie, że powinny być prane ręcznie. Nie było problemu :)

iwonaimaja
- ruchy czuję w różnych miejscach, ale z przewagą na dole prawo i góra lewo - czyli rączki i nóżki :)
Dziś jak się przebudziłam mały znowu miał czkawkę :p

Julka ja wszystko w pralce piorę
Aga moja siostra ma pecha do przesyłek kurierskich, raz nawet miała taka sytuacje ze zamiast telewizora 50 cali w kartonie były tylko odważniki odpowiadające wadze [emoji15] na szczęście sprawdzała paczkę przy kurierze i juz zawsze tak robi

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Przypomniało mi się jaką miałam fazę wczoraj - otóż zapomniałam imienia koleżanki!!! :rolleyes2: Co prawda nie taka bardzo bliska koleżanka, ale jednak.. pamiętałam tylko drugię imię, a pierwsze i nazwisko kompletnie mi z głowy wyparowało. A że musiałam zapisać to musiałam się jej zapytać, jak ma na imię bo zapomniałam :p

Na drugi dzień kurier spisał protokół i zrobił zdjęcia. A ja wysłałam wszystkie potrzebne dokumenty. Do miesiąca mam mieć odpowiedź. Jestem strasznie zła [emoji19]

Dobrze, że już masz spisane. Mam nadzieję, że uda się wymienić towar.

Mam pytanie czy wasze dzieci tez kopią tylko z jednej strony bo mnie tylko z lewej tak gdzie ma nóżki

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, po prawej stronie ma raczki i nóżki - już ponad miesiąc tak go czuję, pokrywa się to z usg, bo tak jest ułożony ;-)

A pierzecie wszystkie pokrowce nowych wózków i fotelików?

Z wózka nie, bo i tak na tym nie leży, ale fotelik tak :-) Co pod gówkę, w miejscu główki będę podkładać pieluchę, bo delikatniejszy materiał.

Aplikacja "Ciąża" i suwaczek podpowiadają mi, że rodzę za niecałe 50 dni............ :O :O :O :O O rany!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie dziewczyny:)
Wczoraj dzień miałam zajęty, czytałam Was ale co chciałam napisać to coś mi przeszkadzało...wczoraj narzekalyscie na niespecjalna noc i ja też taka niestety miałam! Odezwał się oczywiście znowu problem zęba ehh i cała noc nie spałam, na szczęście poszlam rano do dentysty i ta noc była już ok i tak spalam długo bo chyba odsypialam wczorajsza :biggrin2:

A tak z ciekawostek to wczoraj byliśmy na wizycie:tak: wszystko okey z Małym w porządku waży już jakieś 2700 g :biggrin2: doktor powiedział że ok 15 czerwca moj Synus będzie gotowy do wyjścia :wink:

Dzisiaj pogoda ok trochę chłodniej i padało z rana. Właśnie co do prania dziewczyny to co poza nowymi ciuszkami pierzecie? Chodzi mi o pieluchy, kocyki, rożek, ręczniczki itd

Dziewczyny znacie jakieś leki na alergie, które można przyjmować w ciąży? Tak mnie dzisiaj nagle dopadło, kicham bez przerwy, a z nosa cieknie jak z kranu

Jak mnie alergia dopadła jakiś miesiąc temu i miałam katar itd to ginekolog przepisał mi taki aerozol do nosa Flixonase a lekarz ogólny tabletki Sinupret o które pytalam gin i powiedział że mogę brać jak jest potrzeba

reklama
Truskawka ja chciałam prac pokrowce ale mi odradzili, ale wózek jest rozłożony i sie "wietrzy" fotelik tak samo, myśle ze tak jak Kasiulka będę podkładać pieluszkę pod główkę do fotelika

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry