Kochana u mnie jest ustawiona posladkowo i kopie pecherz i zalezy na jakim boku leze jesli na lewym to z prawej strony a jak siedze to glowka odbija sie pod piersiami.Mam pytanie czy wasze dzieci tez kopią tylko z jednej strony bo mnie tylko z lewej tak gdzie ma nóżki
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Flammie
Fanka BB :)
Aga - przykra sprawa z tym kurierem Mam nadzieję, że się dobrze skończy.
Julka - rzeczy, które powinny być prać ręcznie, albo wydają mi się delikatne wrzucam do pralki i ustawiam ją na program do wełny (albo prania ręcznego) i zmniejszam wirowanie do 600-700. Tak piorę właśnie wełniane rzeczy i tak też poprałam wszystkie materiałowe części wózka, łącznie z materacykiem, które miały oznaczenie, że powinny być prane ręcznie. Nie było problemu
iwonaimaja - ruchy czuję w różnych miejscach, ale z przewagą na dole prawo i góra lewo - czyli rączki i nóżki
Dziś jak się przebudziłam mały znowu miał czkawkę
Julka - rzeczy, które powinny być prać ręcznie, albo wydają mi się delikatne wrzucam do pralki i ustawiam ją na program do wełny (albo prania ręcznego) i zmniejszam wirowanie do 600-700. Tak piorę właśnie wełniane rzeczy i tak też poprałam wszystkie materiałowe części wózka, łącznie z materacykiem, które miały oznaczenie, że powinny być prane ręcznie. Nie było problemu
iwonaimaja - ruchy czuję w różnych miejscach, ale z przewagą na dole prawo i góra lewo - czyli rączki i nóżki
Dziś jak się przebudziłam mały znowu miał czkawkę
LuckyJuly2016
Julka ja wszystko w pralce piorę
Aga moja siostra ma pecha do przesyłek kurierskich, raz nawet miała taka sytuacje ze zamiast telewizora 50 cali w kartonie były tylko odważniki odpowiadające wadze [emoji15] na szczęście sprawdzała paczkę przy kurierze i juz zawsze tak robi
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Aga moja siostra ma pecha do przesyłek kurierskich, raz nawet miała taka sytuacje ze zamiast telewizora 50 cali w kartonie były tylko odważniki odpowiadające wadze [emoji15] na szczęście sprawdzała paczkę przy kurierze i juz zawsze tak robi
Flammie
Przypomniało mi się jaką miałam fazę wczoraj - otóż zapomniałam imienia koleżanki!!! Co prawda nie taka bardzo bliska koleżanka, ale jednak.. pamiętałam tylko drugię imię, a pierwsze i nazwisko kompletnie mi z głowy wyparowało. A że musiałam zapisać to musiałam się jej zapytać, jak ma na imię bo zapomniałam
truskawka.s
Zaciekawiona BB
A pierzecie wszystkie pokrowce nowych wózków i fotelików?
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Na drugi dzień kurier spisał protokół i zrobił zdjęcia. A ja wysłałam wszystkie potrzebne dokumenty. Do miesiąca mam mieć odpowiedź. Jestem strasznie zła [emoji19]
Dobrze, że już masz spisane. Mam nadzieję, że uda się wymienić towar.
Mam pytanie czy wasze dzieci tez kopią tylko z jednej strony bo mnie tylko z lewej tak gdzie ma nóżki
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, po prawej stronie ma raczki i nóżki - już ponad miesiąc tak go czuję, pokrywa się to z usg, bo tak jest ułożony ;-)
A pierzecie wszystkie pokrowce nowych wózków i fotelików?
Z wózka nie, bo i tak na tym nie leży, ale fotelik tak :-) Co pod gówkę, w miejscu główki będę podkładać pieluchę, bo delikatniejszy materiał.
Aplikacja "Ciąża" i suwaczek podpowiadają mi, że rodzę za niecałe 50 dni............ :O :O :O :O O rany!!!!!!!!!!!!!!
Witajcie dziewczyny
Wczoraj dzień miałam zajęty, czytałam Was ale co chciałam napisać to coś mi przeszkadzało...wczoraj narzekalyscie na niespecjalna noc i ja też taka niestety miałam! Odezwał się oczywiście znowu problem zęba ehh i cała noc nie spałam, na szczęście poszlam rano do dentysty i ta noc była już ok i tak spalam długo bo chyba odsypialam wczorajsza
A tak z ciekawostek to wczoraj byliśmy na wizycie wszystko okey z Małym w porządku waży już jakieś 2700 g doktor powiedział że ok 15 czerwca moj Synus będzie gotowy do wyjścia
Dzisiaj pogoda ok trochę chłodniej i padało z rana. Właśnie co do prania dziewczyny to co poza nowymi ciuszkami pierzecie? Chodzi mi o pieluchy, kocyki, rożek, ręczniczki itd
Wczoraj dzień miałam zajęty, czytałam Was ale co chciałam napisać to coś mi przeszkadzało...wczoraj narzekalyscie na niespecjalna noc i ja też taka niestety miałam! Odezwał się oczywiście znowu problem zęba ehh i cała noc nie spałam, na szczęście poszlam rano do dentysty i ta noc była już ok i tak spalam długo bo chyba odsypialam wczorajsza
A tak z ciekawostek to wczoraj byliśmy na wizycie wszystko okey z Małym w porządku waży już jakieś 2700 g doktor powiedział że ok 15 czerwca moj Synus będzie gotowy do wyjścia
Dzisiaj pogoda ok trochę chłodniej i padało z rana. Właśnie co do prania dziewczyny to co poza nowymi ciuszkami pierzecie? Chodzi mi o pieluchy, kocyki, rożek, ręczniczki itd
Dziewczyny znacie jakieś leki na alergie, które można przyjmować w ciąży? Tak mnie dzisiaj nagle dopadło, kicham bez przerwy, a z nosa cieknie jak z kranu
Jak mnie alergia dopadła jakiś miesiąc temu i miałam katar itd to ginekolog przepisał mi taki aerozol do nosa Flixonase a lekarz ogólny tabletki Sinupret o które pytalam gin i powiedział że mogę brać jak jest potrzeba
reklama
LuckyJuly2016
Truskawka ja chciałam prac pokrowce ale mi odradzili, ale wózek jest rozłożony i sie "wietrzy" fotelik tak samo, myśle ze tak jak Kasiulka będę podkładać pieluszkę pod główkę do fotelika