Needi ja żylaki robiłam u nas w Polsce. Lekarz mi nastrzykiwal czymś żyłę po kawałku , za każdym razem po ok 3 wstrzyknięcia ci jakiś kawałek i za kilka dni to samo. Tak chodziłam ze 4-5 razy i w tym czasie likwidował całe żylaki ( miałam bardzo duze). Spokój jest na pare lat. Teraz w ciazy znowu mi sie zrobiły i to na całej długości nogi. Za każdą wizytę płaciłam 100 zł za lek a on robił to w czasie dyżuru w szpitalu wiec nie brał za swoją pracę.
reklama
a to są chba rózne metody u nas też jest wstrzykiwanie ale więcej zastrzyków i tylko jedna wizyta wystarczy, tylko tyle, że pózniej miesiąc trzeba chodzić 24h w takich specjalnych rajstopach uciskowych, więc metoda raczej nie na lato W szpitalu robią tylko tą starą metodą: wycinanie po kawałku i szwy co pare cmNeedi ja żylaki robiłam u nas w Polsce. Lekarz mi nastrzykiwal czymś żyłę po kawałku , za każdym razem po ok 3 wstrzyknięcia ci jakiś kawałek i za kilka dni to samo. Tak chodziłam ze 4-5 razy i w tym czasie likwidował całe żylaki ( miałam bardzo duze). Spokój jest na pare lat. Teraz w ciazy znowu mi sie zrobiły i to na całej długości nogi. Za każdą wizytę płaciłam 100 zł za lek a on robił to w czasie dyżuru w szpitalu wiec nie brał za swoją pracę.
Ja wczoraj też się gościłam. Byłam na imieninach szwagra na grillu. Stwierdzam że twarde ławeczki już nie dla mnie dziś odpoczywam
Fazerka zdrówka.
LuckyJuly2016
Fanka BB :)
Cześć [emoji5]
W temacie jazdy to ja nadal dużo jeżdzę sama, ale juz mi coraz gorzej i zauważam u siebie czasem niebezpieczne objawy bezmyślności wiec cos będę musiała wymyślić na te moje podróże, chociażby do ginekologa mam ok 35km.
Cieżko sie robi, jak posiedzę z pol godz to cieżko wstać i boli kość ogonowa i krzyże, jak pochodzę to brzuch twardnieje
Muszę sie kłaść co chwile i tylko to pomaga [emoji52]
oj oby szybko zleciał ten ostatni odcinek do mety [emoji849]
Od 2 dni jak pochodziłam albo posiedziałam za długo to odczuwam lekki ból na środku brzucha, nawet bardziej takie pieczenie to przypomina
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
W temacie jazdy to ja nadal dużo jeżdzę sama, ale juz mi coraz gorzej i zauważam u siebie czasem niebezpieczne objawy bezmyślności wiec cos będę musiała wymyślić na te moje podróże, chociażby do ginekologa mam ok 35km.
Cieżko sie robi, jak posiedzę z pol godz to cieżko wstać i boli kość ogonowa i krzyże, jak pochodzę to brzuch twardnieje
Muszę sie kłaść co chwile i tylko to pomaga [emoji52]
oj oby szybko zleciał ten ostatni odcinek do mety [emoji849]
Od 2 dni jak pochodziłam albo posiedziałam za długo to odczuwam lekki ból na środku brzucha, nawet bardziej takie pieczenie to przypomina
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ostatnia edycja:
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja dziś tez musze co chwile leżeć. brzuch mi się napina jak tylko dłużej pochodzę musze spytać gina na wizycie czy to normalne
Aga30+
Ja mam tak samo jak by mi tam tak pukała ma nóżki na dole bo się nie odwróciła. Często mam takie uczucie jak by wychodziła.Co do jazy samochodem ja bardzo duzo jezdze .
Bardzo nogi mi spuchly i mam problem z chodzeniem ogolnie czuje jak mala mi na dole tak grzebie jak by chciala juz wyjsc.
Lizzy_
Mój maluch też tak na dole często grzebie.... się śmieję, że łaskocze mnie rączkami mam nadzieję, że jeszcze nigdzie się nie wybiera, choć przy takim cieple jak dziś wolałabym go mieć w wózeczku... no ale jeszcze trochę. Dokładnie dwa miesiące do terminu!
Heeeej Laseczki
u mnie taki upał, że rozpływam się. Byliśmy dziś u znajomych i u mojej mamy. Cieszę się klimatyzacją w aucie, bo bez umarłabym
Jak wróciliśmy położyłam się i mała zaczęła rozciągać się i kopać. Mąż nie zdawał sobie sprawy jaką ona ma moc przyłożył rękę i był w szoku, że jest taka silna już.
Widziałam dziś ładne cienutkie szlafroki i chyba kupię następnym razem, bo ja mam gruby a gdzie to w lipcu taki ubrać :/
Co do puchnięcia to ostatnio w taki upał pisałam Wam jak zrobiłam się gruba jak balon, ale dziś jakoś się trzymam. Może stopy trochę większe, ale tak to całkiem ok.
u mnie taki upał, że rozpływam się. Byliśmy dziś u znajomych i u mojej mamy. Cieszę się klimatyzacją w aucie, bo bez umarłabym
Jak wróciliśmy położyłam się i mała zaczęła rozciągać się i kopać. Mąż nie zdawał sobie sprawy jaką ona ma moc przyłożył rękę i był w szoku, że jest taka silna już.
Widziałam dziś ładne cienutkie szlafroki i chyba kupię następnym razem, bo ja mam gruby a gdzie to w lipcu taki ubrać :/
Co do puchnięcia to ostatnio w taki upał pisałam Wam jak zrobiłam się gruba jak balon, ale dziś jakoś się trzymam. Może stopy trochę większe, ale tak to całkiem ok.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Agula a gdzie widziałaś? w sklepie czy na allegro? tez myślałam o takim cienkim szlafroku i zastanawiam się nad tymi na allegro.
reklama