reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ale się dotleniłam, może będę dobrze spać:)

W internetowym 5-10-15 są do jutra przeceny 70%, jakby ktoś coś jeszcze potrzebował. Ja się zastanawiam nad rozmiarem 68, są fajne bluzeczki po 19,99. Zamówienie za 99zł i od razu zapłata to dostawa gratis.
Kupiłam min takie bluzeczki
d2c6e1bcf47068691670f0514d4b7d7c.jpg

70c434dc693f24e3f961439606e414a6.jpg
a10d74c12d91ca196ec4ca180a9ac656.jpg

I do tego legginsy ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Troche sie martwię, dzis nawet leżenie po południu niebardzo pomogło na ten ból brzucha, nie jest ciągły ale co jakiś czas, moze przesadzam... Mały sie rusza sporo to powinno byc wszystko ok...
Zobaczymy co w nocy i jak jutro jak nic sie nie zmieni to zadzwonię do lekarza...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Cześć [emoji5]
W temacie jazdy to ja nadal dużo jeżdzę sama, ale juz mi coraz gorzej i zauważam u siebie czasem niebezpieczne objawy bezmyślności wiec cos będę musiała wymyślić na te moje podróże, chociażby do ginekologa mam ok 35km.
Cieżko sie robi, jak posiedzę z pol godz to cieżko wstać i boli kość ogonowa i krzyże, jak pochodzę to brzuch twardnieje
Muszę sie kłaść co chwile i tylko to pomaga [emoji52]
oj oby szybko zleciał ten ostatni odcinek do mety [emoji849]
Od 2 dni jak pochodziłam albo posiedziałam za długo to odczuwam lekki ból na środku brzucha, nawet bardziej takie pieczenie to przypomina

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mam niestety podobnie. Siedzieć mogę tylko na krześle, jak chodzę to brzuch twardnieje i czasem boli mnie okolica pępka przy dotyku. O jelitach nie wspomne, wieczorem mam wrażenie, że mi tam w środku coś wybuchnie.....
Na szczęście mała się dziś troche rozruszała.

No i mąż pojechał w trase :( nienawidzę jak nie ma go na noc. teraz tym bardziej się boje. dzień jeszcze jest do przeżycia ale gorzej z noca

No i mąż pojechał w trase :( nienawidzę jak nie ma go na noc. teraz tym bardziej się boje. dzień jeszcze jest do przeżycia ale gorzej z noca

Julka współczuję, naprawdę.
Mój też pracuje na noce, ale grafik na czerwiec już ma mieć tak ułożony, żeby w 2 połowie nie mieć nocy.
Ja to w ogóle lubię jak wszyscy są w domu :)

Mój też ma rozmawiać z szefem o tym żeby teraz robił bliższe trasy i był częściej w domu. no zobaczymy, bo już parokrotnie prosił i parę dni jest ok a później znowu to samo.

reklama
Cześć dziewczyny

Dziś znów słonecznie

Zostało mi 58 dni do daty porodu a 44 do 38 tygodnia. :szok:
Już niedługo nasza rodzina będzie kompletna:-D

Do góry