reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam
Julka ja miałam podobnie w poprzedniej ciąży na szczęście rodziłam w sobotę a jak mąż zadzwonił żeby mu nic na wtorek nie dawać bo żona na porodówce to babka do niego że mógł wcześniej mówić a ja przecież rodziłam 5 tygoni wcześniej

myśmy wczoraj byli na meczu i musieliśmy wyjść wcześniej bo kibice zaczęli jazdy i woleliśmy wyjść ja oczywiście z Majką przestraszona jak już szliśmy na ten mecz to tak źle wyglądało bo dużo policji było z pałkami tak stali jeden obok drugiego

reklama
Dzień doberek :)

Nowy tydzień rozpoczynamy dziewuszki, czyli coraz blizej do naszego rozpakowywania. Jak nastroje??

U mnie 49 dni do porodu :) do donoszonej (38tc) 35dni :) chyba czas zaczac wielkie odliczanie :)
Maly czuje ze mi sie przekrecil bo czuje Go całkiem inaczej niz ostatnio, oby tylko byl dalej glowka w dol. Moj nastroj hmmm jak tak dalej pojdzie to w jakas depreche popadne, maz mnie tak wkurza ze mam ochote Go za drzwi wystawic.. zamiast wspierac to ten kontry robi co mnie jeszcze bardziej frustruje. No nic, dzis na obiad trzeba zrobic pomidorowke hahaha[emoji14](znienawidzona zupa meza :D )

Milego dzioneczka

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Needi na 10.07 masz termin?

Iwonaimaja wcale Ci się nie dziwie ze sie zestresowalas jak zobaczyłas tyle policji, nigdby nie wiadomo co takim kibicom odbije. Dobrze ze szybciej wyszliscie i nic sie Wam nie stalo.

Heeeejka!

Ja za to jakoś mam ostatnio doła. Jestem tkliwa na byle co :( Dziś przychodzi facet i będzie kładł cały dzień płytki na balkonie (masakra), mąż dziś dłużej w pracy. Wstałam o 6 i o 7 poszłam już na zakupy :( Teraz siedzę i czekam na faceta.

U mnie upał od rana :( ale nie puchnę jakoś dużo.

Agula2016 tulkam :*
Tak mysle ze może te nasze nastroje wynikaja z tego ze stresujemy sie coraz bardziej rozwiązaniem, poza tym jest nam ciezko, zle sypiamy, chyba kazdej cos dolega... końcowka naprawdę jest meczaca ale wierze w to ze wszystkie damy rade psychicznie i fizycznie..

Mój też n
Dzień doberek :)

Nowy tydzień rozpoczynamy dziewuszki, czyli coraz blizej do naszego rozpakowywania. Jak nastroje??

U mnie 49 dni do porodu :) do donoszonej (38tc) 35dni :) chyba czas zaczac wielkie odliczanie :)
Maly czuje ze mi sie przekrecil bo czuje Go całkiem inaczej niz ostatnio, oby tylko byl dalej glowka w dol. Moj nastroj hmmm jak tak dalej pojdzie to w jakas depreche popadne, maz mnie tak wkurza ze mam ochote Go za drzwi wystawic.. zamiast wspierac to ten kontry robi co mnie jeszcze bardziej frustruje. No nic, dzis na obiad trzeba zrobic pomidorowke hahaha[emoji14](znienawidzona zupa meza :D )

Milego dzioneczka

Mój też nie cierpi pomidorowej.
Ale denerwuje mnie tak często że nie karam go jedzeniem bo bym nic nie gotowała.​

Needi na 10.07 masz termin?

Iwonaimaja wcale Ci się nie dziwie ze sie zestresowalas jak zobaczyłas tyle policji, nigdby nie wiadomo co takim kibicom odbije. Dobrze ze szybciej wyszliscie i nic sie Wam nie stalo.

Nie no za 58 dni będzie dokładnie 20 lipca. Ale rodzić mogę praktycznie od początku a co ci wyszło?:huh:

Heeeejka!

Ja za to jakoś mam ostatnio doła. Jestem tkliwa na byle co :( Dziś przychodzi facet i będzie kładł cały dzień płytki na balkonie (masakra), mąż dziś dłużej w pracy. Wstałam o 6 i o 7 poszłam już na zakupy :( Teraz siedzę i czekam na faceta.

U mnie upał od rana :( ale nie puchnę jakoś dużo.
Idę o zakład że facet się spóźni:-p

Nie no za 58 dni będzie dokładnie 20 lipca. Ale rodzić mogę praktycznie od początku a co ci wyszło?:huh:

Faktycznie[emoji14]z mozgu kisiel mi sie zrobil[emoji14]czytajac Twoj post ile Ci zostalo do porodu bylam przekonana ze tyle co mi (znaczy sie jeden dzien szybciej) stad wydedukowalam ze na 10 masz termin co mnie zdziwilo bo pamietalam ze pozniej masz... sama nie wiem jak to zrobilam :D :D :D

reklama
Faktycznie[emoji14]z mozgu kisiel mi sie zrobil[emoji14]czytajac Twoj post ile Ci zostalo do porodu bylam przekonana ze tyle co mi (znaczy sie jeden dzien szybciej) stad wydedukowalam ze na 10 masz termin co mnie zdziwilo bo pamietalam ze pozniej masz... sama nie wiem jak to zrobilam :D :D :D

Tego najstarsi górale nie wiedzą;)

Do góry