reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Cześć Truskawko!
Co do wózków w blokach bez wind, to u moich rodziców jak byłam ostatnio to w przedsionku przy wejściu stały 3 wózki. Z kocykami, nieprzypiete. Widocznie nie kradną i ludzie się nie boją tak trzymać. Ja planuje przy drzwiach na klatce na końcu korytarza.
Któraś z Was pytała o biustonosze do karmienia - byłam ostatnio w sklepie z bielizną i w centrum handlowym. Nie żaden markowy, ale taki zwykły. I były w ofercie po około 140 zł, ale pani powiedziała, że za wcześnie przyszłam :-) żeby poczekać jeszxze z miesiąc, bo wymiary mogą się zmienić.
Dziewczyny w szpitalach - powodzenia! I dobrego spania :-)

Ja dopiero nadrabiam czytanie, bo miałam zakręcony dzień. Ale kupiliśmy parę rzeczy do pokoju Tosi :-) i zrobiliśmy małe przemeblowanie. Padam!

reklama
Hej Dziewczyny!

Truskawka witaj! :)

Gwiazda- daj znać co powiedzieli, trzymaj się!

U nas na forum to się dużo dzieje i dużo jest ciekawych tematów, może czerwcówki na FB poszły.
Dziś siedzę w domu, mam tylko drobne sprawy do załatwienia i nic więcej. Ciesze się, bo dwa dni wstawania po 5 to nie dla mnie :D

A teraz zła wiadomość jestem w szpitalu spanikowalam trochce do zobaczyłam krew na papierze i ze co trochce musze podpaski zmieniać i pojechała na ip i mbie zostawili . Wiec pozdrawiam szpitalnie :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Gwiazda przykro mi. Robili Ci już jakieś badania? Trzymaj się i jak tylko będziesz coś wiedziała to daj znać

Cześć dziewczyny, chciałam dołaczyć do forum, termin mam na 29 czerwca, ale niestety forum mam czerwcowych jest nieaktywne i nic tam się nie dzieje, w pierwszym i drugim usg termin mi wyszedł na 1 lipca, więc może wypadnie lipiec.;)
U mnie cala ciaza przebiega ksiazkowo, od miesiaca mam skurcze braxtona hicksa, ostatnio co raz częściej się pojawiają, ale szyjka na razie się nie skraca.
W 31 t 1d waga maluszka 1974g, wymiar dwuciemieniowy głowki na 35t 4d, a FL kosc udowa 30t 6d . pojutrze mam kolejną wizyte, to będzie już 35 tydzień, może się te wymiary jakoś wyrownaja.
Synek ułożony miednicowo, a nastawiałam się na poród naturalny.

Czytałam wasze dzisiejsze posty o szczepieniach i myśle, ze jesli bedzie taka mozliwosc to zaszczepie dziecko dopiero w 3 miesiącu tak jak w wielu innych krajach, a nie w pierwszej dobie kiedy nikt nie jest w stanie stwierdzic czy dzidzia nie ma jakiegos zapalenia czy infekcji.
Pozdrawiam wszystkie forumowe mamy
Wtaj. Może będziesz naszą pierwszą mamą. Pierwsze dziecko?

Witam wczoraj bez badania na oddział a tłumaczyłam ;) potem zbadali ale nic się nie dzieje ale lekarz dziwny był więc ogólnie czekam na obchod bo będzie ordynator a to mój prowadzący ; (

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
cześć dziewczyny. dziś rano jak zaczęłam robić śniadanie to złapał mnie jakiś ból. taki delikatny, na dole brzucha i po bokach, żadnego twardnienia przy tym nie było. nie wiem czy to juz na takim etapie ciąży to normalne. zazylam magnez i leze. jestem całymi dniami sama i trochę się boje.

Do góry