reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja na drugim bez windy i planuję nosić... u nas problem z parkingiem i zdarza się, że auto mamy daleeeko od bloku. Ewentualnie stelaż w piwnicy, gondoli bym się bała, że jakieś pająki czy coś będzie łaziło :p

reklama
Hej dziewczyny, ja jestem w szpitalu Po problematycznym przyjęciu i 7 godzinach czekania na łóżko wreszcie leżę.
Usg i ktg wygląda ok. W moczu na szczęście niema białka ale wyszedł cukier i trochę ketonów, zobaczę co powiedzą jutro na obchodzie. Mały niestety dalej głową do góry.
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
trzymam kciuki abyś usłyszała w tym szpitalu same dobre wiadomości :)

Aha,no to szkoda bo ja mam czysta, dopiero co odremontowana piwnice. Chodzi mi o to nosidełko do wózków 3w1 które jest obrazu fotelikiem samochodowym. Dlatego też kupuje to montowane na bazę izofiks żeby nie musieć go przypinac pasami za każdym razem, tylko wpiac w bazę na '' klik''☺️ noszenia całego wózka sobie nie wyobrażam

A teraz zła wiadomość jestem w szpitalu spanikowalam trochce do zobaczyłam krew na papierze i ze co trochce musze podpaski zmieniać i pojechała na ip i mbie zostawili . Wiec pozdrawiam szpitalnie :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

A teraz zła wiadomość jestem w szpitalu spanikowalam trochce do zobaczyłam krew na papierze i ze co trochce musze podpaski zmieniać i pojechała na ip i mbie zostawili . Wiec pozdrawiam szpitalnie :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj to trzymaj się tam oby było wszystko dobrze!!! Ale dobrze zrobiłaś że pojechałas bo lepiej sprawdzić czy to coś nie tak się dzieje! Trzymam kciuki ☺☺☺

Cześć dziewczyny, chciałam dołaczyć do forum, termin mam na 29 czerwca, ale niestety forum mam czerwcowych jest nieaktywne i nic tam się nie dzieje, w pierwszym i drugim usg termin mi wyszedł na 1 lipca, więc może wypadnie lipiec.;)
U mnie cala ciaza przebiega ksiazkowo, od miesiaca mam skurcze braxtona hicksa, ostatnio co raz częściej się pojawiają, ale szyjka na razie się nie skraca.
W 31 t 1d waga maluszka 1974g, wymiar dwuciemieniowy głowki na 35t 4d, a FL kosc udowa 30t 6d . pojutrze mam kolejną wizyte, to będzie już 35 tydzień, może się te wymiary jakoś wyrownaja.
Synek ułożony miednicowo, a nastawiałam się na poród naturalny.

Czytałam wasze dzisiejsze posty o szczepieniach i myśle, ze jesli bedzie taka mozliwosc to zaszczepie dziecko dopiero w 3 miesiącu tak jak w wielu innych krajach, a nie w pierwszej dobie kiedy nikt nie jest w stanie stwierdzic czy dzidzia nie ma jakiegos zapalenia czy infekcji.
Pozdrawiam wszystkie forumowe mamy

Witaj truskawka:)
Gwiazda trzymaj się dzielnie :*
Jakoś tak wychodzi, że lądujemy w szpitalu w parach. Zeszły tydzień kamejka i ja, teraz Gwiazda i Alinka.

truskawka u mnie tez są odchylenia pomiarowe. Główka i brzuszek prawie równo a kośc udowa jak u Twojego maluszka 5 tyg. róznicy. Lekarz powiedział że to nic złego i tego się trzymam:)

a w czerwcówkach rzeczywiście nic sie nie dzieje:) jakieś mrukliwe:) Majówki za to chyba bardzo nieśmiałe bo poukrywane jak diabli:) Tylko my jakieś nienagadane:)

reklama
No u nas się dzieje!

Dziewczynki w szpitalach-zdrówka i szybkiego powrotu do do domków!

Ja dzisiaj się fatalnie czułam. Taka słaba... zauważyłam, że jak mały szaleje to ja słaba jestem bardzo...

Truskawka, witaj ;-)

Do góry