reklama
Needi
Fanka BB :)
Ale co Cię boli Iwona? Brzuch? Czy ogolnie samopoczucie kiepskie?Hej dziewczyny. Czytam was ale nie mam siły pisać, już któryś dzień źle się czuje. Byłam na ip ale był taki tłum że pojechałam do domu, wszystko mnie do tego denerwuje;/ Powodzenia dla dziewczyn w szpitalu. Miłego weekendu
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny jestem juz w domu. na szczęście to nie to co podejrzewał mój lekarz. białka nie mam dużo a ewidentnie mam zapalenie (pomimo że brałam dopiero amtybiotyk) i podejrzewa ze ta mała ilość mogła się pojawić od tego. ciśnienie mam wręcz niskie pomimo tego że byłam zdenerwowana, na każdej wizycie miałam raczej niskie wiec nadciśnienia nie mam. nie puchne jakoś szczególnie, tylko trochę na palcach ale to tak w normie wiec ok. dostałam leki na zapalenie i jakis żel do pochwy. mam powtórzyć w przyszłym tygodniu po tyvh lekach mocz. jeżeli dalej będzie źle to wymaz z pochwy konieczny. małego zbadał. mówił ze jest wszystko z nim ok, główka w dół, starszy o ponad tydzień, waży 1630 gram, ma mnóstwo włosków i ma pepcowinę na szyi ale lekarz powiedział ze teraz to nie jest problem, bardziej przy porodzie ale ze mój lekarz napewno na to zwróci uwagę jakby dalej ta pepowina była.
Iwona77W
Dół brzucha krzyż i mam wrażenie jak wstaje że mała mi zaraz wypadnie. Mąż dziś wychodząc do pracy zapytała czy boli. Nie k... tak tylko udaje[emoji22]Ale co Cię boli Iwona? Brzuch? Czy ogolnie samopoczucie kiepskie?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Needi
Też mam takie wrażenie czasem że już mnie rozrywa na poród. Trzymaj się staramDół brzucha krzyż i mam wrażenie jak wstaje że mała mi zaraz wypadnie. Mąż dziś wychodząc do pracy zapytała czy boli. Nie k... tak tylko udaje[emoji22]
Iwona77W
Needi ja jadac do porodu z młodszym synem mialam słabsze bóle
Co do tej wiadomości to nie mam pojęcia, ale to ktoś założył sobie konto i napisał do mnie, ale nie jako mój znajomy tylko "kolega jednej przyszłej mamusi" :/ . Wstawiając zdjęcia wiadomo, że mamy świadomość oglądania przez wszystkich, ale takie coś ...nie wiem czego facet szuka. Masakraaa
Julka- dobrze, że wyjaśniłaś a boli Cię coś? piecze itp.??
Iwona- trzymaj się Kochana
Julka- dobrze, że wyjaśniłaś a boli Cię coś? piecze itp.??
Iwona- trzymaj się Kochana
Ostatnia edycja:
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
CZUJE KŁUCIE NON STOP