reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Nieufna faktycznie od rana cisza, ale pewnie odpoczywa. Mam nadzieję.

Fazerkamm, Lila dziękuję, jesteście kochane :)

U nas dziś super, na razie;-) ;)
Bawi się ladnie sama od rana i wesoła jest i w miarę grzeczna. Dała mi zrobić zakupy na allegro (znalazłam takie fajne rzeczy nowe od rozm. 92 niedrogie, super poprostu i drugiego sprzedawce co ma z next itd też tańsze i fajne). I po tym idę do niej i chwalę jaka ty dzisiaj grzeczna jesteś, a ona patrzy na mnie z namysłem :"Gume daj".

padłam:rolleyes:
Cwaniara jedna:-D

Od wczoraj się nie odzywa ....

reklama
Jejku dziewczyny jak ja się źle czuję pojechalam po majke do szkoły i ledwo wróciłam slabo mi cisnienie ok ale jakoś dziwnie się czuję

Ja też się martwię o Iwonkę. Może nie ma jak się odezwać z tego szpitala?

Powiem Wam że w tym szpitalu to w końcu się tak ciążowo czuję;) W domu to mało o tym myślałam. Dwie dziewczyny z mojej sali już są do porodu i zazdroszczę im że niedługo zobaczą swoje dzieciątka. I teraz się swojego nie mogę doczekać:)

Ja też się martwię o Iwonkę. Może nie ma jak się odezwać z tego szpitala?

Powiem Wam że w tym szpitalu to w końcu się tak ciążowo czuję;) W domu to mało o tym myślałam. Dwie dziewczyny z mojej sali już są do porodu i zazdroszczę im że niedługo zobaczą swoje dzieciątka. I teraz się swojego nie mogę doczekać:) [emoji173]
Jest tak trochę jak na kolonii? :-) ja byłam w szpitalu tylko raz w życiu, na krótkim zabiegu

Dziewczyny doradźcie mi!!
odebrałam wyniki moczu. wyszło mi białko 0,15 g/L waleczki szkliste i szczawiany wapnia, czego nigdy wcześniej nie miałam. lekarz zmartwił się głównie tym białkiem i pytał czy mam problemy z ciśnieniem, z tym nie miałam nigdy, jedynkę z plusem i mówi że wypadałoby jechać i to sprawdzic. zapytałam czy mogłabym się pojawić w środę to mówi no żebym przyszła w środę. teraz nie wiem co mam robić. ktoś miał z tym jakoś doczynienia? panikować, jechać gdzieś czy czekać do środy?
Julka ja leżałam na sali z dziczyna z białkiem w moczu. Białko miała w tysiącach wiec nie wiem jak to się przelicza na twój wynik ale oprócz tego wysokie ciśnienie, ból głowy i bardzo była opuchnięte. Przy wartości ok 6tys. zdecydowali o cesarce w 34tc. Ja bym powtórzyła badanie jeśli nie masz innych objawow albo udała do szpitala tam ci powtórza i poobserwuja.

Z Iwona nikt nie ma innego kontaktu?

Dziewczyny...mam nerwa. Rano otrzymałam wiadomość prywatną od kogoś "gbv" myślałam, ze to któraś z Was może założyła konto a jak dopytałam dostałam odpowiedź "kolega przyszłej mamusi". Ludzie w głowie się nie mieści!!! Wybaczcie, ale usunę zdjęcia z brzuszków i będę anonimowo wstawiać, bo dostałam szału macicy.

Mało tego pozdrawiam tę osobę, bo wiedziała co u mnie słychać, więc życzę miłego czytania!

Nie chce nikogo urazić, bo nic niestosownego tam nie było, ALE po co ludzie wypisują do bab w ciąży to nie wiem! nerw, nerw, nerw

Dziewczyny...mam nerwa. Rano otrzymałam wiadomość prywatną od kogoś "gbv" myślałam, ze to któraś z Was może założyła konto a jak dopytałam dostałam odpowiedź "kolega przyszłej mamusi". Ludzie w głowie się nie mieści!!! Wybaczcie, ale usunę zdjęcia z brzuszków i będę anonimowo wstawiać, bo dostałam szału macicy.

Mało tego pozdrawiam tę osobę, bo wiedziała co u mnie słychać, więc życzę miłego czytania!

Nie chce nikogo urazić, bo nic niestosownego tam nie było, ALE po co ludzie wypisują do bab w ciąży to nie wiem! nerw, nerw, nerw

Dlatego uważam, że brzuszki powinny być zamkniętym tematem tylko dla nas.
Co do wiadomości, nie wiesz kto to? Może komuś mówiłaś, że tu piszesz?

reklama
Do góry