Jest tak trochę jak na kolonii? :-) ja byłam w szpitalu tylko raz w życiu, na krótkim zabiegu
Haha żebyś wiedziała, właśnie mężowi mówiłam że to jak kolonie
Dół brzucha krzyż i mam wrażenie jak wstaje że mała mi zaraz wypadnie. Mąż dziś wychodząc do pracy zapytała czy boli. Nie k... tak tylko udaje[emoji22]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
A kiedy masz wizytę? Jak jeszcze długo to może warto jednak się zgłosić na IP... Dla dzieciątka!
muszę się z wami newsem podzielić...mianowicie dziś dostałam od koleżanki sms z gartulacjami z okazji narodzin synka
Jak się ogarnęłam z szoku zadzwoniłam do niej o co jej chodzi, a ona zdziwiona, bo przecież na wsi mówią że już urodziłam
Noszzzz kurcze mało szlag mnie nie trafił.
Macie pojęcie, mam już dość obgadywania! niestety nie udało mi się ustalić autora rewelacji, na jego szczęście zresztą.
To że wszyscy wiedzą lepiej na temat mojej rodziny, statusu materialnego, chorób, problemów, a bawet terminu porodu już przetrawiłam ale dziś to się już miarka przebrała.
No właśnie na wsiach podobno tak to już jest. Ja mieszkam w dużym mieście więc tego nie doświadczam... Olej plotki, ważne że nie są chamskie bo to by było przykre. A informacja o fałszywym porodzie? A niech se gadają