reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dziewczyny...mam nerwa. Rano otrzymałam wiadomość prywatną od kogoś "gbv" myślałam, ze to któraś z Was może założyła konto a jak dopytałam dostałam odpowiedź "kolega przyszłej mamusi". Ludzie w głowie się nie mieści!!! Wybaczcie, ale usunę zdjęcia z brzuszków i będę anonimowo wstawiać, bo dostałam szału macicy.

Mało tego pozdrawiam tę osobę, bo wiedziała co u mnie słychać, więc życzę miłego czytania!

Nie chce nikogo urazić, bo nic niestosownego tam nie było, ALE po co ludzie wypisują do bab w ciąży to nie wiem! nerw, nerw, nerw
Jak Cie to niepokoi napisz wiadomosc do administrator o sprawdzenie konta tego czlowieka.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

muszę się z wami newsem podzielić...mianowicie dziś dostałam od koleżanki sms z gartulacjami z okazji narodzin synka:errr:
Jak się ogarnęłam z szoku zadzwoniłam do niej o co jej chodzi, a ona zdziwiona, bo przecież na wsi mówią że już urodziłam:wściekła/y:
Noszzzz kurcze mało szlag mnie nie trafił.
Macie pojęcie, mam już dość obgadywania! niestety nie udało mi się ustalić autora rewelacji, na jego szczęście zresztą.
To że wszyscy wiedzą lepiej na temat mojej rodziny, statusu materialnego, chorób, problemów, a bawet terminu porodu już przetrawiłam ale dziś to się już miarka przebrała.

Alinka na wsi to zawsze tak jest. Ja nie mówiąc nikomu o ciąży nasluchiwalam jak trąbią w sklepie pytajac jak się czuje..

Na może któraś z Was problem z dodawaniem zdjęć na wątek zdjęciowy z telefonu? Ja robiłam już 3 próby ale niestety nie chce mi załadować. Wiec od mega dawna się nie pokazywalam

Iwona, Iwonaimaja - współczuję samopoczucia. Ja też dziś kiepsko się czuję. Ciężko mi, pachwiny mnie bolą, masakra jakaś!
Julka - dobrze, że to jednak nic strasznego!
Agula, Alinko - współczuję durnych sytuacji :/

Co do braku kontaktów. Ja to chciałabym numer do którejś z Was w okolicach porodu, bo nie cierpię internetu przez tel, bo mi strasznie muli i nie wiem jak będzie z kontaktem ze szpitala. Także którąś namierzę do przekazania info :)

Witajcie;-)
ale mam lenia od wczoraj,nic nie robie tylko leżę i jem-ale to chyba przez pogodę bo u mnie pada deszcz i pochmurno,ale bardzo ciepło,miałam dzisiaj pojechać do znajomej wybrać jakieś ciuszki dla małej bo mówi że ma dużooo do oddania dla dziewczynki,ale mnie naszły wczoraj myśli,a co jak jednak będzie chłopiec?hihi i stwierdziłam że pojadę po wizycie jak poproszę panią doktor żeby jeszcze raz dokładnie sprawdziła;-P

dziewczyny w szpitalach-powodzenia,trzymam kciuki żeby wszystko było ok;-)

współczuje tym które mają bóle i inne dolegliwości-już niedługo dziewczyny!,mnie coraz bardziej plecy bolą-teraz już praktycznie cały dzień bez względu czy leże czy siedzę,ale widzę ze przy waszych dolegliwościach to nic takiego...pozatym dzisiaj zaczęłam czuć jakby mi się wszystko tam na dole poluzowało,tak dziwnie jakoś,dobrze że we wtorek wizyta;-)

jejku,widzę że wasze dzieciaki to małe uparciuchy i nerwusy,ale wszystko trzeba przeżyć-już się boję jak czytam co piszecie-ale dam radę,będe brała z was przykład i zapamiętam rady,które sobie dajecie;-)

Agula2016 że też komuś chce się bawić w takie podchody i to jeszcze na forum ciążowym-nie do wiary;-)nie przejmuj sie;-)

Alinka,nie mają własnego życia to żyją cudzym;-)

Dziewczynom w szpitalu-dużo zdrówka!

Alinka, ciekawe... ja nie cierpię plotek! Zwłaszcza jak zaczynają się nagle interesować osoby, z którymi słabo.się znam...

Ja dziś też średnio.się czuję. Wyszliśmy na zakupy, a mały naciskał na pęcherz i myślałam, że nie wytrzymam :(

Przyszła mi paczka z ubraniami, którą wylicytowałam. Teraz już mam.komplet na pierwsze trzy miesiące, tak myślę ;)

Zjadłam sama ćwiartkę arbuza... mniam! A jeszcze ćwiartka na później...;)

Lila odezwiesz się do którejś na pw to na pewno ci damy nr.

Asia nie wszystkie dzieci są takie jak moje. Chociaż moje znowu teraz ryczy bez powodu to ja dam rade i Ty dasz radę ze swoim. Nauczysz się jego obslugi

muszę się z wami newsem podzielić...mianowicie dziś dostałam od koleżanki sms z gartulacjami z okazji narodzin synka:errr:
Jak się ogarnęłam z szoku zadzwoniłam do niej o co jej chodzi, a ona zdziwiona, bo przecież na wsi mówią że już urodziłam:wściekła/y:
Noszzzz kurcze mało szlag mnie nie trafił.
Macie pojęcie, mam już dość obgadywania! niestety nie udało mi się ustalić autora rewelacji, na jego szczęście zresztą.
To że wszyscy wiedzą lepiej na temat mojej rodziny, statusu materialnego, chorób, problemów, a bawet terminu porodu już przetrawiłam ale dziś to się już miarka przebrała.

Wspólczuję, nie wytrzymałabym na wsi min z tego powodu. Nienawidzę plotek.

reklama
Witam i ja
Majka już w szkole a ja po śniadanku
w nocy masakra strasznie ciepło mi jest otworzyłam okno to znowu samochody mi przeszkadzały spałam z stoperami przez co nie słyszałam rano budzika dobrze że organizm przyzwyczajony do wstawania i wstałam 15 min później niż powinnam

Wam też tak gorąco bo u mnie masakra poty oblewają najgorzej w nocy i rano

Ja też mam tak w nocy gorąco ale okna nie otworze z tego samego względu co Ty, mieszkam przy ruchliwej ulicy i ten hałas samochodów nie daje mi spać! Nie wiem jak wytrzymam w lato jak będą upały!

Cieżko was nadrobić [emoji6]
Niech ten piątek bedzie szczęśliwy dla dziewczyn które w szpitalu, zeby wyszły do domu [emoji5]
Ja zażywam magne b6 3x ale skurcze i tak mnie łapią czasem
Coraz bardziej zaczynam byc przerażona wizja jak sobie poradzę z małym człowieczkiem [emoji20]
Mam jakiś lek ze nie podołam, a nie mam z kim pogadać bo mam wrażenie ze juz każdy ma dość ze ja tylko o ciąży.... Z M nie najlepiej sie dogaduje ostatnio
I jeszcze ponoszę teraz konsekwencje swojej głupoty która kiedyś popełniłam [emoji53]
pesymizm mnie chyba ogarnął... Jakas depresja...
Zastanawiam sie co by mi pomogło, bo ogólnie to mam ochotę zamknąć sie w 4 ścianach, wyryczeć i strzelić w łeb
Przepraszam ze znów o sobie
Miłego weekendu dla Was

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kochana ja też coraz częściej mam takie myśli że nie dam sobie rady z takim maluszkiem...jak pomyśle o tym to mam mega stresa:oo2:

U mnie dzisiaj powtórka z wczoraj tzn chodzenie po sklepach w poszukiwaniu stroju na komunię...Masakra nie wiem w czym pójdę a to już za tydzien:oo:
Dzisiaj pogoda już nie tak piękna jak wczoraj ehh szkoda że na weekend się popsuła bo mam ochotę na grilla:)

A jutro wielki dzień, jedziemy do hurtowni na wielkie zakupy. Praktycznie wszystko poza wózkiem i meblami musimy kupić... Oby w miarę sprawnie nam poszło i obym wiekszosc rzeczy już miała bo na razie trochę ciuszkow i to wszystko...

Do góry