nieufna
Fanka BB :)
Needi ja jadac do porodu z młodszym synem mialam słabsze bóle
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
To nie wiem czemu nie pojedziesz na IP>....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Needi ja jadac do porodu z młodszym synem mialam słabsze bóle
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak Cie to niepokoi napisz wiadomosc do administrator o sprawdzenie konta tego czlowieka.Dziewczyny...mam nerwa. Rano otrzymałam wiadomość prywatną od kogoś "gbv" myślałam, ze to któraś z Was może założyła konto a jak dopytałam dostałam odpowiedź "kolega przyszłej mamusi". Ludzie w głowie się nie mieści!!! Wybaczcie, ale usunę zdjęcia z brzuszków i będę anonimowo wstawiać, bo dostałam szału macicy.
Mało tego pozdrawiam tę osobę, bo wiedziała co u mnie słychać, więc życzę miłego czytania!
Nie chce nikogo urazić, bo nic niestosownego tam nie było, ALE po co ludzie wypisują do bab w ciąży to nie wiem! nerw, nerw, nerw
muszę się z wami newsem podzielić...mianowicie dziś dostałam od koleżanki sms z gartulacjami z okazji narodzin synka
Jak się ogarnęłam z szoku zadzwoniłam do niej o co jej chodzi, a ona zdziwiona, bo przecież na wsi mówią że już urodziłam
Noszzzz kurcze mało szlag mnie nie trafił.
Macie pojęcie, mam już dość obgadywania! niestety nie udało mi się ustalić autora rewelacji, na jego szczęście zresztą.
To że wszyscy wiedzą lepiej na temat mojej rodziny, statusu materialnego, chorób, problemów, a bawet terminu porodu już przetrawiłam ale dziś to się już miarka przebrała.
Witam i ja
Majka już w szkole a ja po śniadanku
w nocy masakra strasznie ciepło mi jest otworzyłam okno to znowu samochody mi przeszkadzały spałam z stoperami przez co nie słyszałam rano budzika dobrze że organizm przyzwyczajony do wstawania i wstałam 15 min później niż powinnam
Wam też tak gorąco bo u mnie masakra poty oblewają najgorzej w nocy i rano
Cieżko was nadrobić [emoji6]
Niech ten piątek bedzie szczęśliwy dla dziewczyn które w szpitalu, zeby wyszły do domu [emoji5]
Ja zażywam magne b6 3x ale skurcze i tak mnie łapią czasem
Coraz bardziej zaczynam byc przerażona wizja jak sobie poradzę z małym człowieczkiem [emoji20]
Mam jakiś lek ze nie podołam, a nie mam z kim pogadać bo mam wrażenie ze juz każdy ma dość ze ja tylko o ciąży.... Z M nie najlepiej sie dogaduje ostatnio
I jeszcze ponoszę teraz konsekwencje swojej głupoty która kiedyś popełniłam [emoji53]
pesymizm mnie chyba ogarnął... Jakas depresja...
Zastanawiam sie co by mi pomogło, bo ogólnie to mam ochotę zamknąć sie w 4 ścianach, wyryczeć i strzelić w łeb
Przepraszam ze znów o sobie
Miłego weekendu dla Was
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app