Lizzy_
Fanka BB :)
Oj mój nie raz wali pół dnia i pół nocy i się zastanawiałam czy to dziecko kiedykolwiek śpi? Pytałam lekarza, mówił, że ruchami się nie martwić, ale należy rozróżniać je od skurczy, i gdyby to były skurcze to szpital od razu...Nie zmrużyłam dziś oka. Mały calutką noc mnie kopał i to boleśnie. Czy to normalne żeby nie spał tyle godzin? Miałyście tak? Nawet teraz nie spi i po mnie zasuwa, Nie spałam nawet pół godziny.
Oj odkąd tu przyszłam to wiele mamuś gdzieś się ulotniło na dobre, szkoda Ale fajnie, że wpadaja nowe mamuśkiIwona77W obie mamy bliźniaków dawno nie pisaly.. pewnie się na fb przeniosly
Mój kopie koło żeber z prawej strony - tam ma nóżki, ale tak na dole też mocno czuję, myślę, że to rączki, bo na badaniu zwykle gdzieś koło główki trzymał... A wczoraj miałam badanie, więc na pewno się nie przekręciłBo był już głowką w doł na ostaniej wizycie, a w nocy "kopał " głownie na dole, praktycznie w spojeniu łonowym, to chyba nie ma takiej siły w główce?
Hm... ja dzisiaj mam ochotę na schabowego z ziemniaczkami i surówką z kapusty pekińskiej, pomidora i kukurydzy, mniam!Co dzisiaj serwujecie na obiadek? ja robię zupę meksykańską bo robi się ją bardzo szybko i łatwo
Super, odzywaj się częściej, choćby na dwa zdaniaJedna z mam bliźniaków melduje, że żyje i podczytuje
My wczoraj stwierdziliśmy, że najlepszy termin na poród będzie dokładnie za 2 miesiące, żeby mąż był ze mną jak najdłużej... Bo w pracy ma tak, że od 10tego do końca lipca może mieć wolne. W sierpniu nici... Więc od 10tego będziemy robić wszystko by wylazł
A w przychodni wczoraj spotkałam koleżankę, też w ciąży, 10tydzień, kompletnie przerażona co to będzie (wpadka ) i mnie wypytuje jak to było w 10tygodniu u mnie, a ja już jak stara ciężarówa nie pamiętałam co i jakie badania, jaka waga itd niemniej podobno dobrze wyglądam, albo chciała być miła
Spokojnego dziewczynki!