reklama
nieufna
Fanka BB :)
Dziewczyny jadę na IP. Lekarz powiedział, że kilkunastogodzinne szarpane, mocne ruchy to może być nic a może być wszystko. On ktg w gabinecie nie ma.
Trzymam kciuki!!!
Daj znać co i jak.
A mnie własnie szlag trafił, bo mój indywidualista sobie wymyslił, że nie lub swojej szkoły i chce ją zmienić (klasa obecnie II LO) i że ja mam mu znaleźć szkołe prywatną najlepiej. Zaraz wyjdę z siebie bosz .......
madziolina_p
Mi akurat nie pichna ale czasem mam uczucie takiego napecznieniaDziewczyny pomocy, czy wam też tak puchną nogi?
Ja mam kostki prawie jak łydki i takie poduchy na wierzchu stopy i palcach, musiałam sobie kupić klapki na rzepie bo nic założyć niemogę, ciśnienie obniżam tabletkami ale mimo wszystko boję się czy to nie zatrucie ciążowe, wizytę mam dopiero w przyszły poniedziałek
Po nocy obrzęk jest jakby mniejszy ale nie schodzi całkowicie.
Jedz to sie uspokoisz. Moja tez ma nieraz szarpane ruchy ale przeplatane z ruszaniem sie i przeciaganiem. Ja to mam uczucie jakbym miala w brzuchu 5 dzieci taka jestem pelna...Dziewczyny jadę na IP. Lekarz powiedział, że kilkunastogodzinne szarpane, mocne ruchy to może być nic a może być wszystko. On ktg w gabinecie nie ma.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
iwonaimaja
Iwona trzymam kciuki żeby było wszystko ok
Flammie
Dziewczyny jadę na IP. Lekarz powiedział, że kilkunastogodzinne szarpane, mocne ruchy to może być nic a może być wszystko. On ktg w gabinecie nie ma.
Lepiej dmuchać na zimne... powodzenia!!
A mnie własnie szlag trafił, bo mój indywidualista sobie wymyslił, że nie lub swojej szkoły i chce ją zmienić (klasa obecnie II LO) i że ja mam mu znaleźć szkołe prywatną najlepiej. Zaraz wyjdę z siebie bosz .......
Współczuję..
Ja i moi bracia to w tym wieku "rzucaliśmy" szkoły. Oczywiście ostatecznie nie rzuciliśmy, ale jak teraz pomyślę co moi rodzi musieli przechodzić z nami.. eh.
Iwona kciuki!! Oby wszystko było ok, ale dobrze że pojechałas bo będziesz spokojniejsza..trzymajcie sie!
fazerkamm
Iwona35 trzymaj sie i daj znac co z Wami!
Smialo pisz w temacie sos, latwiej bedzie nam znalezc co z Toba.
Nieufna az sie boje jak to będzie mieć nastolatkow w domu. Strach sie bac!
Dziewczyny jak czuc szarpane ruchy?? Hmm
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Smialo pisz w temacie sos, latwiej bedzie nam znalezc co z Toba.
Nieufna az sie boje jak to będzie mieć nastolatkow w domu. Strach sie bac!
Dziewczyny jak czuc szarpane ruchy?? Hmm
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama