reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny jadę na IP. Lekarz powiedział, że kilkunastogodzinne szarpane, mocne ruchy to może być nic a może być wszystko. On ktg w gabinecie nie ma.

reklama
Dziewczyny jadę na IP. Lekarz powiedział, że kilkunastogodzinne szarpane, mocne ruchy to może być nic a może być wszystko. On ktg w gabinecie nie ma.

Trzymam kciuki!!!
Daj znać co i jak.

A mnie własnie szlag trafił, bo mój indywidualista sobie wymyslił, że nie lub swojej szkoły i chce ją zmienić (klasa obecnie II LO) i że ja mam mu znaleźć szkołe prywatną najlepiej. Zaraz wyjdę z siebie bosz .......

Dziewczyny pomocy, czy wam też tak puchną nogi?
Ja mam kostki prawie jak łydki i takie poduchy na wierzchu stopy i palcach, musiałam sobie kupić klapki na rzepie bo nic założyć niemogę, ciśnienie obniżam tabletkami ale mimo wszystko boję się czy to nie zatrucie ciążowe, wizytę mam dopiero w przyszły poniedziałek:no2:
Po nocy obrzęk jest jakby mniejszy ale nie schodzi całkowicie.
Mi akurat nie pichna ale czasem mam uczucie takiego napecznienia
Jedz to sie uspokoisz. Moja tez ma nieraz szarpane ruchy ale przeplatane z ruszaniem sie i przeciaganiem. Ja to mam uczucie jakbym miala w brzuchu 5 dzieci taka jestem pelna...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Lepiej dmuchać na zimne... powodzenia!!

A mnie własnie szlag trafił, bo mój indywidualista sobie wymyslił, że nie lub swojej szkoły i chce ją zmienić (klasa obecnie II LO) i że ja mam mu znaleźć szkołe prywatną najlepiej. Zaraz wyjdę z siebie bosz .......

Współczuję..
Ja i moi bracia to w tym wieku "rzucaliśmy" szkoły. Oczywiście ostatecznie nie rzuciliśmy, ale jak teraz pomyślę co moi rodzi musieli przechodzić z nami.. eh.

Iwona35 trzymaj sie i daj znac co z Wami!
Smialo pisz w temacie sos, latwiej bedzie nam znalezc co z Toba.

Nieufna az sie boje jak to będzie mieć nastolatkow w domu. Strach sie bac!

Dziewczyny jak czuc szarpane ruchy?? Hmm

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

fazerkamm, jak napisałam wcześniej, nie narzekam, uważam, że zły wpływ ma na niego jeden kolega i muszę z nim pogadać, bo nie wyobrażam sobie teraz zmiany szkoły.

Iwona, oby wszystko było w porządku! Trzymam kciuki!
Też nie wiem jakie to szarpane, mój tylko kopie i napiera...

reklama
Do góry