Dzień Dobry!!
Nieufna, fajnie, że kręgosłup nie boli
I nie wierz w zabobony. Też się na tym łapie, że mi do głowy takie myśli przychodzą, ale do kiedy będziemy czekać? Do 36 tygodnia? A w 37 też może się coś stać na dobrą sprawę. Musimy mieć nadzieję, że będzie dobrze. Po prostu...
Pauladabro - ja też zaplanowałam zakończyć remont i przygotowania na czerwcu. W lipcu już tylko ogródek
A jak będzie? Zobaczymy...
Haha,
Kamejka Oni śpią razem, bo starszy ma jakieś stresy ostatnio ze spaniem i to dlatego tak, wcale nie z miłości haha
Chociaż ostatnio jak już starszy usnął to młodszy stwierdził, że woli u siebie i się zabrał do swojego pokoju
Mój starszy to wrażliwiec, za to młodszy twarda sztuka
Ogólnie, jeżeli o takie dostawiane łóżeczka chodzi to słyszałam, że są ok na początek. Co do tej firmy to nie wiem. A jeżeli chodzi o jedno miejsce to też się zastanawiam, bo mam mieć kosz Mojżesza, przy chłopcach nie miałam, od razu spali w swoich łóżeczkach, u siebie w pokoju i teraz nie chciałabym, żeby właśnie Młoda przyzwyczaiła się do ciasniejszego kosza, a potem bach do łóżeczka i sama nie wiem :/
Flammie - no to się cieszę
Iwona77W - trzymaj się!
Iwonaimaja, rozumiem Ciebie, że się boisz, zwłaszcza po tym co przeszłaś, ja też panikuję, bo wciąż mi się mało wydaje. Dobrze, że masz detektor. Bądź dobrej myśli!! I główka do góry!
Agula - kciuki!! Na dziekankę idziesz?
Lizzy - haha, też kiedyś widziałam tą rosyjską
Agnesdem - ja się nie zdecydowałam na ten z Lidla. Kupię Microlife.
Ja też będę miała przewijak na łóżeczku, przy chłopcach jak nie był potrzebny z boku łóżeczka kładłam, bo miałam miejsce od ściany.
A czym się różni termometr Microlife NC 100 od 150????????????
A mi mówią wszyscy, że mam mały brzuch :/ W sumie może i tak, ale czy to ma jakieś znaczenie? W badaniach wszystko ok... :/
Ja nie płakałam po porodach, to chyba po naturalnym tak się człowiek wzrusza, bo po cc to albo wybudzony dopiero co, albo szok, bo wszystko szybko się odbywa. No nie wiem, tak sobie myślę, że jednak po naturalnym, po tym bólu i dłuższym czasie trwania może łza polecieć
Miłego dnia!