reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dopadł mnie jakiś głód przedziwny:) zjadłam właśnie zupke warzywną która pozostała z obiadku, pętko kaszanki i kończę musli na zimnym mleku:D połaczenie zwariowane a mam ochotę jeszcze na marynowane pieczarki. Odpuszczę by w nocy nie zdziwić się sensacjami żołądkowymi;)

reklama
gutka - no taki nakładany przewijak by mi pasował, tylko chce mieć na początku dostawkę do łóżka dla dziecka, a nei wiem czy taki własnie znajdę

Iwona77W - trzymaj się! Zdrówka! :)

Iwona35
- ale masz rozstrzał w zachciankach :)
Ja przez ostatni tydzien to arbuzy pożerałam w olbrzymich ilościach.

Doczytalam wszystko ale juz jestem taka zmeczona ze nie mam sily napisac cos wiecej.

Spokojnej nocy kochane brzuchatki :)

Aaaa i te ktore się udzielaja systematycznie na forum i chca byc na lipcowej liscie mam prosze przeslac mi dane na priv to dopisze :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
Nie śpię już od godziny slabo czuję ruchy i już mam stresa
Wcześniej wystarczyło położyć się na plecach i było ok a teraz czekam i czekam

Iwonaimaja ja za to obudziłam sie i moj Mały zaraz zaczął boksy
Moze zabardzo skupiasz sie na ruchach...? Moze troszkę musisz "wyluzować"?
Maluszki czasem sa uparte, Moj jak np Mąż położy dłoń to zadko chce kopnąć [emoji6] a jak ja tylko weźmie to wali jak szalony, na przekór [emoji57]
Nie martw sie za dużo, napewno wszystko ok [emoji5]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witajcie piatkowo :) alez ten tydzień szybko minal!!!

Iwonaimaja moj szkrab tez ostatnio malo co kopal i na pewno przybylo mi kilka siwych włosów, doszlam do wniosku ze tak malo kopal bo brata nie slyszal, Maks byl u tesciow kilka dni bo miał ferie świąteczne. Od wczoraj jak po Niego pojechaliśmy fasolinka daje czadu w brzuchu jak wczesniej :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie :)

Ja za to dziś mam rozmowę z dziekanem na studiach :( zobaczymy co z tego będzie.

Moja mała też jakoś słabo się rusza, ale tak chyba musi być :)

Do góry