reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Iwona35, nie dziwię się tym odwiedzinom, że Ciebie denerwowały. Ja raz miałam jedynkę, potem dwójkę, chociaż Arek mówi, że w tej ciąży chrapać zaczęłam to już w ogóle super, jakby ktoś przeze mnie nie mógł spać. I te wysokie łóżka!! To wszędzie takie? Masakra :D Ja po cc to myślałam, ze zejdę :/ Ała! Jak sobie ten ból przypomnę, buuu :/

reklama
Cześć dziewczyny

Chora byłam. Przesiasiane.
U nas słonecznie.
Martyna to czort wcielony. Serio mówię. Jak to po matce to współczuję mężowi.

Iwona77W trzymam za was kciuki.

Agnesdem faktycznie to Ty ciągle zadajesz te same pytania. nie chcę Cię urazić.

Zrobiłam wczoraj listę co mi jwszcze zostało do kupienia I z tych najdroższych to tylko żel Natalis I pampersy jeszcze z dwie paki.

Pozdrawiam

Pauladabro - dziękuję :) Ja kiedyś zapisywałam na kartce, co której, korzystam z laptopa, bo z komórki strasznie nie lubię. A teraz co stronę coś odpisuję i kopiuję, bo jakby mi zeżarło to :angry: :-D
Needi - ale już zdrowa jesteś? Co Ci było?

Dziewczyny na jaki temat te rozmowy na studiach ? bo ja też studiuje i może też powinnam pogadać :D ja niby się bronie niedługo. mam nadzieje ze zdarze! zrobiłam sobie strasznie ciężki poranek. złożyłam wózek i pochowalam jego części tam gdzie się dało i tak gondole mam pod łóżeczkiem , fotelik w łóżeczku, stelaż na korytarzu a spacerówka ma szafie. jestem padnieta i trochę mi się brzuch stawiał ale już jest ok. jeszcze mi zostało odkurzanie ale to moze później.

Iwona35, nie dziwię się tym odwiedzinom, że Ciebie denerwowały. Ja raz miałam jedynkę, potem dwójkę, chociaż Arek mówi, że w tej ciąży chrapać zaczęłam to już w ogóle super, jakby ktoś przeze mnie nie mógł spać. I te wysokie łóżka!! To wszędzie takie? Masakra :D Ja po cc to myślałam, ze zejdę :/ Ała! Jak sobie ten ból przypomnę, buuu :/
No mnie to zadziwia. Polska raczej kraj ludzi średniego wzrostu. Mało kobiet ma 1,80m. a spodnie jak kupię musze obcinać, sukienki skracać a po porodzie nie mogę zejść z łóżka:D

Dziewczyny na jaki temat te rozmowy na studiach ? bo ja też studiuje i może też powinnam pogadać :D ja niby się bronie niedługo. mam nadzieje ze zdarze! zrobiłam sobie strasznie ciężki poranek. złożyłam wózek i pochowalam jego części tam gdzie się dało i tak gondole mam pod łóżeczkiem , fotelik w łóżeczku, stelaż na korytarzu a spacerówka ma szafie. jestem padnieta i trochę mi się brzuch stawiał ale już jest ok. jeszcze mi zostało odkurzanie ale to moze później.
Ja jestem na studiach doktoranckich i mam pod koniec czerwca taki egzamin/rozmowę podsumowującą. A że zaszłam w ciążę i założyłam firmę, żeby się przygotować do czasu po porodzie, to zupełnie odpuściłam studia. I będę chciała jakieś przedłużenie załatwić - własnie chcę iść pogadać z opiekunem studiów, jak to zrobić (uzasadnić itp). Bo na rozmowie podsumowującej roczną pracę raczej nie miałabym o czym mówić ;)

Cześć dziewczyny

Chora byłam. Przesiasiane.
U nas słonecznie.
Martyna to czort wcielony. Serio mówię. Jak to po matce to współczuję mężowi.

Iwona77W trzymam za was kciuki.

Agnesdem faktycznie to Ty ciągle zadajesz te same pytania. nie chcę Cię urazić.

Zrobiłam wczoraj listę co mi jwszcze zostało do kupienia I z tych najdroższych to tylko żel Natalis I pampersy jeszcze z dwie paki.

Pozdrawiam
MOja rodzinka odwiedzając uwielbia własnie z paką pampersów przychodzić więc ja chyba tylko paczkę kupię na start:)

reklama
Ja mam 178 czy tam 180, nigdy nie wiem, a i tak zejść nie mogę :/ U mnie znowu na odwrót, sukienki wiecznie za krótkie, rękawy w bluzkach czy marynarkach też :D

Do góry