reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja też zawsze tylko paczkę kupuję, bo później goście przynoszą :) Nawet jak pytają, co kupić, to tym bliższym mówię, że pampersy.

reklama
Ja mam 163 to pewnie będę wyskakiwać na łóżko :p nie byłam nigdy w szpitalu więc nie wiem jak jest, ale skoro dla Was, wysokich było ciężko to ja nie wiem :D

A jak już o pieluchach to pampersy - Pampers na początek? Bo już tak się rozglądam. Nie chciałabym na początek oszczędzać, tylko czy Pampers są dobre? Czy jakieś inne lepiej na początek? Nigdy w życiu dziecka nie przewijałam, więc dla mnie to całkowicie nowy temat i nie wiem co jest ważne. Na szkole rodzenia dostałyśmy torbę z różnymi próbkami i tam się własnie Pampers reklamował i zachwalał swoje produkty, no ale to wiadomo ;)

Pauladabro - dziękuję :) Ja kiedyś zapisywałam na kartce, co której, korzystam z laptopa, bo z komórki strasznie nie lubię. A teraz co stronę coś odpisuję i kopiuję, bo jakby mi zeżarło to :angry: :-D
Needi - ale już zdrowa jesteś? Co Ci było?
Lila tak jak paula napisała, my Cię love za to że nam odpisujesz.

A było mi to co nam wszystkim czyli przeziębienie bez możliwości leczenia

Ja mam 178 czy tam 180, nigdy nie wiem, a i tak zejść nie mogę :/ U mnie znowu na odwrót, sukienki wiecznie za krótkie, rękawy w bluzkach czy marynarkach też :D
To może my głupie nie wiemy a te łózka treningowi mają służyć:D a my się tak użalamy, że nogi daleko do podłogi mają

Ja mam 163 to pewnie będę wyskakiwać na łóżko :p nie byłam nigdy w szpitalu więc nie wiem jak jest, ale skoro dla Was, wysokich było ciężko to ja nie wiem :D

A jak już o pieluchach to pampersy - Pampers na początek? Bo już tak się rozglądam. Nie chciałabym na początek oszczędzać, tylko czy Pampers są dobre? Czy jakieś inne lepiej na początek? Nigdy w życiu dziecka nie przewijałam, więc dla mnie to całkowicie nowy temat i nie wiem co jest ważne. Na szkole rodzenia dostałyśmy torbę z różnymi próbkami i tam się własnie Pampers reklamował i zachwalał swoje produkty, no ale to wiadomo ;)
no ja też 163 i zawsze mam dylemat: zczołgać się czy skakać:D

A jak już o pieluchach to pampersy - Pampers na początek? Bo już tak się rozglądam. Nie chciałabym na początek oszczędzać, tylko czy Pampers są dobre? Czy jakieś inne lepiej na początek? Nigdy w życiu dziecka nie przewijałam, więc dla mnie to całkowicie nowy temat i nie wiem co jest ważne. Na szkole rodzenia dostałyśmy torbę z różnymi próbkami i tam tak się własnie Pampers reklamował i zachwalał swoje produkty, no ale to wiadomo ;)
Powiem tak, coś jestdziwnego w tych pampersach bo jak zaczniesz od nich to ciężko później przejść na inne pieluchy. Przerabiałam to na obydwóch córkach. Jak chciałam przejśc na inne jakiekolwiek, nawet podobne w cenie huggies to momentalnie były obsypane pośladki krostami czerwonymi. Powrót do pampersa i jak ręką odjął. A wiem,że dziewczyny chwalą sobie tańsze pieluszki z biedronki np.

Pauladabro - dziękuję :) Ja kiedyś zapisywałam na kartce, co której, korzystam z laptopa, bo z komórki strasznie nie lubię. A teraz co stronę coś odpisuję i kopiuję, bo jakby mi zeżarło to :angry: :-D
Needi - ale już zdrowa jesteś? Co Ci było?

A więc tak to robisz :) Tak się właśnie zastanawiałam jak ci się udaję tak każdej odpisać. I poperam przedmówczynię to bardzo miłe, że dla każdej pare słów znajdziesz.
Ja się gubię szybko i mam pamięc jak motylek.. :p

Iwona, hahaha, no tak, ćwiczyć, ćwiczyć :D Matko, jakbym ja zeskoczyła to już nie wstałabym :D
Needi - dzięki :D :* Mnie niby też przeszło przeziębienie, ale nadal mam katar i co jakiś czas kaszlę :/ No, ale tak to jest, bez możliwości leczenia, jak napisałaś :)
Flammie - :) :*

Ja na początku tylko pampers. A potem pamiętam używałam te z Lidla.

Idę się ruszyć, co by dziecko obudzić, bo takie siedzenie po turecku nie daje mu dużych możliwości :/

reklama
no ja też 163 i zawsze mam dylemat: zczołgać się czy skakać:D
Zobaczymy jak ze mną będzie, może taki plastikowy stojaczek dla dziaciaków kupię, tylko nie wiem czy wytrzyma mój ciężar ;)
Ja uważam że Pampers premium care najlepsze ma początek.
Właśnie te ostatnio oglądałam, dzięki wielkie :) Dziś idziemy na zakupy to może jakąś paczkę przyniesiemy jak będzie fajna cena :)

Do góry