reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

1462460692-1kmvcz.jpeg
my mamy takie dostawne, zwykła kołyska się nie sprawdziła, więc szukaliśmy tym razem innego rozwiązania :) na nim na pewno nie da się zamontować przewijaka. Z ciekawostek my kupiliśmy przewijak montowany na komode malm z ikea i jest świetny, ja sobie nie wyobrażam nie mieć przewijaka[emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

mam to samo lozeczko, ten sam kolor:) jako takie na dzien zeby miec dzidzie pod reka, zawsze mozna tez gdzies zabrac w podroz bo sie fajnie sklada ;)

reklama
Dorrsi no to moja porównując do Twojej szpitalnej hemoglobiny dużo lepsza. podejrzewam że normy w labku są autumatyczne dla zwykłego człowieka a nie cięzarnej.

Jak któraś z Was zagląda też do dziewczyn na FB zaapelujcie żeby napisały do nas tutaj chociaż raz w miesiącu jak się czują i dzidziolki czy zdrowe:) Ja początkowo po zalogowaniu tam nie wchodziłam bo nie czułam się dobrze w tej formie wypowiedzi no i uznalam, że wchodzenie by tylko czytać i samej się nie udzielać byłoby nie w porządku wobec dziewczyn a później to już nawet zapomniałam hasło bo konto stworzyłam na potrzeby kontaktu z dziewczynami..

Ja miałam taki przewijak i teraz będę miała identycznie. Ogromna ulga dla kręgosłupa, że nie trzeba się schylać i jeśli dobrze sobie przestrzeń zorganizujemy, to wszystko jest pod ręką - na komodzie, albo wisi na łóżeczku....

Ja też mam ten bezdotykowy, ktoś tu przed chwilą wrzucał do niego linka. Mam taki sam już 5 czy 6 lat (może i więcej) i jestem zadowolona.

O którym dokladnie piszesz bo dziewczyny wrzucaly linki do dwóch i nie wiem o który Tobie chodzi☺a jak masz sprawdzony to może taki zamówię

Zamówiłam go przed chwilą i do tego zwykły też, bo w domu mamy jeszcze rtęciowy;)

Który dokładnie zamówilas ??

Cześć dziewczyny, witam.
2. Niestety brak jogurtów i pobyt w szpitalu przysporzyl problem zaparć i uwierzcie to gorsze od zgagi :(
:*
Na zaparcia u mnie dobrze działa magnez. Jem codziennie 4 tabletki AS MAG FORTE (piszę z przerwą, żeby się nie ocenzurowało ;). Lekarka mówiła, że w kryzysowych sytuacjach mogę jeść max 8 na dzień. Jak jem regularnie, to nie mam problemów z zaparciam i ze stawianiem się brzucha, więc polecam ;)

Na zaparcia u mnie dobrze działa magnez. Jem codziennie 4 tabletki AS MAG FORTE (piszę z przerwą, żeby się nie ocenzurowało ;). Lekarka mówiła, że w kryzysowych sytuacjach mogę jeść max 8 na dzień. Jak jem regularnie, to nie mam problemów z zaparciam i ze stawianiem się brzucha, więc polecam ;)
na mnie niestety magnez działa w drugą stronę:) zaparciowo

Ooooo dziękuję, a to nowość bo ja zaparcia mam m.in. po magnezie ale takim z kroplowki ze szpitala, może to inny jakis? Ja magnez biorę ze względu na twardy brzuszek i krótka szyjkę 3x

Ooooo dziękuję, a to nowość bo ja zaparcia mam m.in. po magnezie ale takim z kroplowki ze szpitala, może to inny jakis? Ja magnez biorę ze względu na twardy brzuszek i krótka szyjkę 3x
Hmmm no to nie wiem ;) U mnie zdecydowanie działa. I jeszcze muszę pić dużo wody - to strasznie ważne. Bo jak nie piję, to od razu są problemy. Poza tym przez cukrzycę jem dużo błonnika (świeże warzywa, pełnoziarniste produkty, bardzo mało przetworzonych ciastek i słodyczy). Może pomoże ;)

reklama
No właśnie ja się teraz na tej wodzie skupię :) chleb zawsze jemy ciemny a jablka tylko łykam bo rozdawali wiec mam dostatek, zas brak słodyczy wyjdzie nam na dobre :) wczoraj już mi tak dało popalić ze naprawdę bałam się ze urodze. ..

Do góry